February 16, 2011

Saharil

Ada syahdu2~

Ada penemuan spesis baru~

Ada segmen 'dilarang'~

Ada foto travel2~


Ada interviu bersama haiwan~

Ada coretan hidup~
*lawak ni gua pakai sampai sekarang

Ada dekonstruksi kisah dongeng~



...dan banyak lagi.
Sangat banyak ye. Tiap2 hari blog beliau auto-publish (kecuali wiken).

Gua tak kenal brader ni. Brader ni pun tak kenal gua.
Tapi gua sangat admire dengan batu jemala beliau. Sejak 2007. Zaman gua baru tahu baca2 blog.
Kreatif. Sarkastik. Urban. Falsafah. Dan lain2 ungkapan yang sama makna macamtu.

Tajuk blog gua ni, sini lah asalnya.







*teringat zaman2 mula buka blog dulu. gile2 punye addict! skarang? huh~

11 comments:

  1. Cerita pasal cendawan yang paling best.

    hahaha..

    ReplyDelete
  2. like this.


    1st time suka entri bl0g ni.keh keh keh

    ReplyDelete
  3. gua pun memula jatuh centa dengan dunnia blog sebab blog brother saharil ni la..mmg best! (dah la badan tough) hahaha..xde kena mengena. Sekian

    ReplyDelete
  4. ko mmg true. saat2 aku cari blog mana yg best, ko perkenalkan ini.

    blog ko pun best. betul, tak bodek! HAHAHA

    ReplyDelete
  5. interview haiwan paling mengkremkan perut.

    ReplyDelete
  6. terima kasih atas puji-pujian :) yay!

    ReplyDelete
  7. saya kenal encik saharil..nak kenal dia ke?

    ReplyDelete
  8. sekarang anip sedang bercinta.
    takdak masa nak tulis belog. ahaks :p

    ReplyDelete
  9. thumbs up up up up utk incik saharil.. sila folow beliau~

    ReplyDelete