May 23, 2011

Cari Benda Tersembunyi


Sila cari pemilik blog Dekonstruksi dalam gambar di bawah.




Kepada pemenang, tolong carikan Akhbar Sinar Harian Edisi mana2 pun boleh bertarikh 18 Mei 2011.
Gua nak buh dalam frame bagi anak cucu tengok.


*gua harap sangat dapat jumpa abam Deus erk888 kat final Piala FA nanti~

12 comments:

  1. baris ketiga dari atas, nombor 2 dari kiri. t-shirt itam...

    kan? kan? kan?

    ReplyDelete
  2. gambor tak clear la seh...


    :p

    ReplyDelete
  3. lu tgk bola ke seh!!!.....gomo ganu gomo...keh keh

    ReplyDelete
  4. tshirt itam tu,sbelah tshirt putih yg blakang tua de org angkat tgn.....heheehheh...btol tak..??

    ReplyDelete
  5. nanti balik gua cari paper.. bapak gua memang hari-hari beli paper sinar harian je. kalau gua ade, lu nak bagi gua ape?

    ReplyDelete
  6. bagi lah soklan susah sikit seh... kalau lu ni..pakai purdah pun gua boleh kenal. hehehehe.. tu yang dok pegang camera tu.

    ReplyDelete
  7. yang pakai tudung hitam tu ka?

    muslimah habis!

    ReplyDelete
  8. kenal sgt mamat yg pegang che nik tu

    ReplyDelete
  9. rosemyn : sokkabornye mana??

    tasek : ye. ye. gua seuju. lu setuju tak kalu gua saman paper ni?

    arep : kuca lana mung!

    kakuna : sokkabornya mana??

    periperi : kalu lu ada, lu bagi gua lah. takkan gua nak bagi lu pulak dah gua takde~

    stingray : cuba lagi jamil~

    MM : hai cik niki~

    vv : masuk ke kluar?

    ReplyDelete
  10. 18 mei adalah birthday mak saya...eh, lari topik lak ek...hehe..gua baru follow lu bro...baca entry dari latest sampai yg ni...esok2 gua sambung bc lg yea..

    terbaek gua ckp...

    p/s: pelik pulak rasanya guna 'gua' nih..huhu

    ReplyDelete
  11. eda : naik merah muka gua woih.. malu sbenarnya ada orang ikut2 nih.. kihkihkih.. neway welcome to Dekonstruksi~

    ReplyDelete