March 9, 2010

The 5th Grade History Question Is...

Who is the youngest President of United States?




"Theodore Roosevelt!" selamba gua jawab laju2 sambil tekan bazer.
Olivia dah senyum2 kat gua.





Takde ke progrem realiti yang ilmiah2 macam gini kat Mesia ni?
Asik2 progrem nyanyi2~




Classmate paling cun. Jarang sangat peserta ambik dia.
Jeles barangkali~

10 comments:

  1. takde!!! x de kampeni yg nak sponsor adiah kalu x buat progrem nyanyi2..

    ReplyDelete
  2. kim salam kat classmate lu tu hihihihi

    ReplyDelete
  3. pe kate lu try sponser program2 cenggitu dulu..
    bila respon mabeles mst ramai org nk sponser lu plk pastu kn! :p

    ReplyDelete
  4. nak classmate name mat saleh ajer.

    ReplyDelete
  5. Theodore..ni macam chipmunk je weh....
    heh..

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhh.....terer la lu..

    ReplyDelete
  7. err...bukan ke obama ke jawapan die..genius jgk kamu nih bro heheh

    ReplyDelete
  8. ade ler dulu tv9 buat program2 yg berilmiah jugak. nama program tu 'Siapa Pintar'. pengacara dia aliff. kol 7pm camtu. tapi sbb sponsor die sikit je, jadi tak diteruskan. sama laa macam tv pendidikan. last2 dah tak ada dah skrg. ko gi laa propose kat mana2 stesen tv buat rancangan camni lagi.

    ReplyDelete
  9. tp adult yg jawab soklan tu ada yg level rendh noo...spleen ngn kidney pn xle beza

    ReplyDelete
  10. jom seh...kite buat program baru..."Siapa lagi cerdik dari Murid darjah 6"...amacam?

    ReplyDelete