December 7, 2009

Jangan Cuba2 Nak Cuba


Lu orang tau? Air oren campur snek kentang bulih menghasilkan rasa pahit yang amat sampai gua tegeliat. Pegang stereng pun nak tebabas dia punya kelat. Gua dah kena kejap tadi kat Haiwei Karak. Jangan cuba2 nak cuba. Apdet belog takpe. Sebab gua dah sampai. Aduhai VWM. Macamana la life without Prosper ni?

A'ah. Sata ngan kopok lekow pun ada gua bawak. Sape2 ada pesan?

18 comments:

  1. banyak ke lu bawak sata? hantar kat gua sikit.

    ReplyDelete
  2. aku pun nak sket..
    layan tu sata

    ReplyDelete
  3. lu ada sangkut kat gate umah gua tak kepok barang seleko dua..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. potato chips..cekedis kegemaran aku...nk try la eksperimen..

    ReplyDelete
  6. pahit pun pahit la..janji gua suke...nasib gambar je..

    ReplyDelete
  7. karbonat terkena garam...mau tak pahit..haha..

    ReplyDelete
  8. nak2...walaup0n x pesan tp nak jugak :)

    ReplyDelete
  9. tu la...kalau ada orang rumah, bulih jugak tulong2 suap lu masa lu bawak keta...

    ReplyDelete
  10. kalau ngan coke camne la rasanya

    ReplyDelete
  11. air oren tu yg buat pahit rasanya..

    ReplyDelete
  12. apei - sikit je laa brader. tukang buat baru bangun tido~

    ayampinko - gua lagi layan otak2.. tokei blom balik dari laut. ciss!!

    macha - nah~

    mrblind - nak sangkut celah mana.. gua beli kat kuala kemamang weyh! hahahaha~

    ayu - mabuk kalu jangan cari gua~

    ezzati - cekedis ke..?? bukan cekedis tu yg cekedis??

    jirah - lu makan nak gaya eropah je. patut la macam buyung..

    keri - xdan gi pasor. hukhuk~

    triple x - jangan beli perisa bbq. rasa macam babi kiut~

    stingray - stingray - tinggi juga lu punya ilmu kejuruteraan kimia. kagum!

    zara - nah~ eh. maaf. dah abis!

    friha - amik. amik...!! kalu ada.. keh keh keh~

    si manis - oi oi. provok nmpak.. nak kena sekeh??
    *cilakak!! sesenang lu main2 tukar nama. deng!

    ateeka - rasa kentang berperisa kola berkabonat lah. kut~

    rozita - ntah. gua silap beli air kulit oren ke??

    ReplyDelete