February 6, 2009

Lu Orang Takyah Kecoh2.. Ni Es-Em-Es Tak Serius



Gua - bla..bla..bla.. Perak pecite weh?


Dia - Perak? Aku murka dgn sultan, tolol punya ameno totok, susuk duit cket cair...mlm ni ada phimpunan 100ribu rakyat kat ipoh.. 


Gua - Jgn ckp saja. Ko ipohian.kena pegi. Sultan pn sama naik je. apekes?


Dia - Aku nak bubarkan sultan..aku baca blog politik, diorg kutok sultan perak je.. buat pilihanraya fair n square..ko nak tgk aku pemes x? Aku ngaku najib sontot aku


Gua - Haha..! Patut la jln kengkang. Aku nak jadi saksi pendakwaraya. Nk wat repot polis nnt bgtau aku. Aku nak balik ni.lapo weh!


Dia - Haha.xrasa la mat mongol punye kecik je.oke bebeh..salam reformasi!





Gua stat Incik Igo sambil terbayang2 beliau bersumpah laknat tergagap2. hahahaha...!!



*kepada yg berkenaan... kes ini gua anggap sulit-macam-kertas-SPM-kaler-biru. jangan risau!

24 comments:

  1. uish.. marah betul ni.. sabar.. huhu.. oh, gua tag lu lagikk.. hihihi..

    ReplyDelete
  2. bilalah politikus kite nak clean ni.
    hm.

    ReplyDelete
  3. aku hengat ko sembang dgn lan..hahahahh

    ReplyDelete
  4. hehe...aku cam tau je sape budak Ipoh tuh

    ReplyDelete
  5. huish, bahaya ni..lu sms ngan sapa bai..?
    kang ada gak kena sumbat ISA..

    ReplyDelete
  6. paiseh ghanu laaa...mane de ipoh..hehhehehhe :P

    beb!!! ape no phone? nak es emm ess juge..hehhehehe :P

    ReplyDelete
  7. Emmm...aaa...emm...wa tak amik pot politik2 ni..huhu

    ReplyDelete
  8. haha...

    cuba la try idea tu.haha

    ReplyDelete
  9. "tolol punya ameno totok"~?
    ahahahaha~*gelak iklan raja lawak*
    klaka siOt..
    tp isu ni cam agak hot n sexy ya..;p

    ReplyDelete
  10. La ni Lajib bukan lagi pelakon citer 18sx la, skrg ni Lajib belakon citer seram pulak...Hantu Kopek!

    ReplyDelete
  11. bakal piem yg tak naik lg org dah menyumpah.

    ReplyDelete
  12. landaklaut - sabar gua paras2 selamat je ni sbb kena tag.

    famia - tikus mana pernah bersih weh. hahahaha..!!

    revrie - gua ipoh belah marang.hahahaha..!!

    aRaBeLLa - ramai lagi laa klan gua duk ipoh. lol

    jane doe - tak baik aibkan orang

    acece - lu try baca kementerian dalam negeri parti PUNDAK. akta OSA.

    aim-a - chait..! jgn igt senang nak glamer. hahahahaa..!!

    Erina Asmawani - lu tanak, duk diam2 kat kompiter main solitaire

    Mr PenyuBiru - nnt gua kabor kat dia ada yg sokong

    diLa - lagi sexy kalu 'o' tu lu tukar jadi 'e'. ahahahahaa..!!

    Hidemichimomotani - hahahahaa.. agak2 leh menang award tak??

    tasikmerah - erk. bile pulak lu pandai siyes2 nih..?? segan pulak gua. ahahaa..

    ReplyDelete
  13. ko x mau pemes ngan cara ngaku najib sontot ko? wahaha

    ReplyDelete
  14. sial jek kutuk sultan...babi...tak payah jadi rakyat malaysia la cam ni...

    ReplyDelete
  15. Liliyuli - gua malu. tak kacip ngan glamer2 nin. hahaha..!

    Anonymous - gua tak kutuk apa2

    KARKADEWA - kadang2 diam tu bijak.

    ReplyDelete
  16. potilik mesia makin hancur...org melayu makin tenggelam...tenggelam dek kerana pemimpin rakus...kali ni gua serius...

    ReplyDelete
  17. tranung jugok besh.

    sultan skoloh ngak lagi.

    ReplyDelete
  18. hupdate hupdate hupdate :p

    ReplyDelete
  19. Im Single - bukan gua yg buat..

    arip - kasi tarbiyah bunda lu jugak

    k.e.r.i - awok kite bereh sokmo..! hahahaa..

    aim-a - sabar sabar sabar !!

    ReplyDelete
  20. pergghhh!!!

    kontrobasi btl.. :p

    ReplyDelete
  21. BudAk hijAu - cerdik lu punya grammar. hahahaha..!

    ReplyDelete