January 20, 2010

Gosip Serius


Mana Khaixy dapat berita ni pun gua tak tau.

Tapi kalu betul2 jadi, gua ingat nak pindah duduk kat Pretoria pulak lah. Untung2 bulih tengok World Cup.

19 comments:

  1. Btl ke?leh pcaye ke?


    *mlm td gua tgk fb lu br0..nk add ke x,nk add ke x,nk add ke x?gua segan r plak..heh..*

    ReplyDelete
  2. hapacrita dengan personarian macam kita ni paiseh? dah le baru amik.hahaha...


    meraung la kalau jadi betul.full spec tu baru 23k.

    ReplyDelete
  3. wa percaya semua ini bakal berlaku..

    * cik lily...add je paiseh ni...bukan hensem mane pun...:)

    ReplyDelete
  4. kayuh basikal lah p keje kalu gini...!~

    ReplyDelete
  5. Cik arip-nti awek2 dia mrh w0h..

    *s0ri br0..nyeb0k2 reply*

    ReplyDelete
  6. aku nak pindah gi Pandora, boleh naik Ikran.

    ReplyDelete
  7. gua tunggu harga minyak naik. lepas tu gua nak amik persona full acc. simpan dalam garaj. naik gua punya belang.

    ReplyDelete
  8. hohhh!!! macam ni punyer kes...
    gua naik rakit aje lahhh!!

    ReplyDelete
  9. huish... ni yg rasa nk beli beskal nih...


    .

    ReplyDelete
  10. huhuuhuu...
    ni nk beli beskla jer nie.. tp kalau naik beskal, camana nk jumpa client dlm keadaan berpeluh ketiak sambil pakai kebaya???


    mak mertua pun larikkkkk

    ReplyDelete
  11. gua nak kena start cipta kereta pakai taik la esok..
    jadahnya..

    ReplyDelete
  12. lily : ikut suka lu nak caye ke tak nak. dah add blom..??

    stingray : gua amok parlimen. lu nak join..??

    arep : gua pecaya tuhan je. jangan menghasut bulih x.?

    ayu : beli camry..??

    kay : kayuh tredmill dah la..

    lily : awek mana marah..? meh kabor.. gua nak kasi brek. hakhakhak..!!

    citah : lagi baik drp sesak jalan.

    prosper : bulih ke..? takde avatar perut mcm lu kat sana woh!!

    10ton : sama je. bateri lagi mahal woh!

    linn : ntah. tanya khaixy~

    speedrider : dah lu simpan nak belang celah mana woih!!

    jaja : nak gi bukit bintang cemana.? mana ada sungai~

    tasek : jangan berebut ngan MC sudah la~

    deus : sila lempang laju2.. tak cukup kalu sila ajak gua skali~

    zonaku : naik lah beca~

    yob : ah.. jangan ikut! lu gi kelain la~

    dzul : pakai benda halal xleh ke woih! gile x snonoh~

    bias : rili..??

    ReplyDelete