January 13, 2010

Mobil Nasional


Macam cilaka juga Perusahaan Otomobil Nasional ni kasi tayar sper pesen ceria2 gini. Apa la nak buat kalu masyarakat pandang enteng kat gua ari ni...

32 comments:

  1. sekali tayar pecah daaa...haha..


    kalu bagi lawa-lawa kang hang pakai lama-lama plak..haha..

    ReplyDelete
  2. hahahahha...ensem sey..warnai kehidupan..gua nak sambung gelak..hahahahhaahaha

    ReplyDelete
  3. hahahaha....gile nyelar kaler...haha

    ReplyDelete
  4. hahahahahahaha....xbleh blah....

    warna diRaja 2 bro..kira orait la 2..
    pasni lu leh la anggap lu tgh bwk Rolls Royce..

    hahahahaha....

    ReplyDelete
  5. lawa kasut baru cik sona..macam tayar lego jek..hohoh ;p

    ReplyDelete
  6. hahaha...mcm tayar kete labi je.....sian huhuhu..

    ReplyDelete
  7. HAHAHAHAHAHA...(gelak besor)

    first time cik pida tgk tayar pesen ronel mekdonel nih! ni kira tayar pesen limited edisen ke?

    Lu kira beruntung la bro...
    selekted org je yg dpt tayar pesen2 cenggini!

    HAHAHAHHAHAHAHA...

    ReplyDelete
  8. mcm tayar kereta sorong pun ade..

    erm~~

    sian lu bro..

    Kahkahkahkah..!!!

    ReplyDelete
  9. same kaler mcm pili bomba..

    hahahahaha!!!

    ReplyDelete
  10. gila ah cik sona ada kaki kaler kuning.
    raja pun tak pakai kaler kuning. LOL

    ReplyDelete
  11. boley ke gua nak gelakkan lu?
    boley ke gua kutuk2 lu?



    muahahaha..

    ReplyDelete
  12. mcm nak gelak..kahkahkahkah...

    lawa giler spot rim cik sona...kehkehkehkeh

    hahahahahahahahaa

    pandai cik sona balas dendam kat tuan dier yg kedekut nak belikan kasut baru...hihihihihi

    ReplyDelete
  13. hahaha....

    semangat digi tu seh...

    ha ha.


    .

    ReplyDelete
  14. motif dia supaya tuan kereta tak pakai tayar spare tu lama2 sebab hodoh. so kena la ganti balik tayar yang rosak dengan segera..

    ReplyDelete
  15. hahaahahahah...
    gelak je gua mampu..heeheh..
    sian dowh..:p

    ReplyDelete
  16. dah bulih cam dah lu paiseh kalu gua terjumpa keta rim kuning..

    ReplyDelete
  17. haha..

    aritue bila tayar keta aku pancit, disebabkan tak sanggup memakai rim ceria, aku terus tukar sports rim.

    tak sanggup menghadapi tohmahan masyarakat..

    ReplyDelete
  18. x bleh blah la kaler dier....mcm lucah pon yer gak

    ReplyDelete
  19. dari kepong dah boleh nampak kete lu.

    ReplyDelete
  20. hihi..kaler kuning !! cam raja-raja :P

    ReplyDelete
  21. hahaha~
    da mcm kereta menan adek gua je aku tgk!

    ReplyDelete
  22. deus : style nak kena maki~

    stingray : tak lawa pun xpe. janji kena dengan selera masyarakat~

    hana : sambung laa gelak. sampai senak~

    zie : gile tu kaler dia macamana?

    lily : Sultan Mizan pun pakai rem krom. apehal gua nak pakai kaler raja2 lak?

    erina : tua2 pun lu main lego lagi ke woi?

    bk : terbiak!!

    anon : kete labi pun lagi kilat kaler dia~

    cikpida : beruntung?? lu nak juga ke?? amik lah~

    sesorang : kecit sikit daripada tayar buldozer kn?

    macha : gua lagi kesian woi!!

    hanie : macam kaler gigi lu pun ada gua tengok~

    keri : gila geli gua~

    periperi : bleh le gua nak sepak2 lu? bleh ke gua nak tenjal2 pale lu..???

    10ton : style gile lah!!

    rozita : memang debom gua kasik!!

    aima : sikit hari je lagi tu. gua dah kowtim elok2 ngan beliau~

    ReplyDelete
  23. tasek : oh. gua nak calit kaler ijau sikit. kasi Semangat 46 pulak.

    stingray : nasib baik xde rambut. taik lalat ada sikit.

    johnjenin : kejam sangat lagu ni weyh!

    kakuna : kejap dah la. gelap ati`

    ezzati : sakit mata woh!

    jo : cam lah. ingat gua nak bawak pegi joho? hangan harap! hahahaa!!

    thoyol : gile ah! kaya macam Charles Bronson dah lu ni~

    anon : lucah kale pink lah. tak pun merah-hitam. eh.. gua agak2 je~

    loyer : a'ah. taik lembu. lembu tu makan skru.

    bias : a'ah. sebab gua kat Jinjang~

    linn : gua amalkan rukunegara nombor dua~

    qema : kete menan lu ada sepotrim tak? tukar jom~

    ReplyDelete
  24. hahaha... OK la tu. Kete mane lagi nak bagi rim 17inci... kekeke.

    ReplyDelete