January 19, 2010

Koneksi

Meh try.

Jap. Nak cari kamera dia kat mana.


Jumpa?

Ha.. dah.


Jom.

Jap.


Dah?

Kejap laa...


Cepat laa!

Kejap la. Tengah mengonet ni.


...












Susah juga kalu intenet slow2 nak pakai webcam.

*gua dah betulkan ejaan dia. horny sangat!

20 comments:

  1. mengonek?nape la pagi2 lu mencarut neh bro?

    *internet slow da dkt bp bulan da..gua pn sawan*

    ReplyDelete
  2. lu nak webcam dgn sape paiseh...dgn gua ke
    keh keh keh

    ReplyDelete
  3. pagi selasa wa yang suci sudah tercemar...adeh...

    ReplyDelete
  4. lusyah ah bro...

    haihhh....


    -sSs-

    ReplyDelete
  5. dah pandai berwebcam pulak skrg ni.

    ReplyDelete
  6. mkn sekerim koneto lagi sedap

    ReplyDelete
  7. ko tidak seperti paiseh yg kukenal dulu...sudah pandai mengoXXX....emmmm

    ReplyDelete
  8. perrghhhhhhhh.... ini baru gaya bahasa muslimin ye seh...?

    :P


    .

    ReplyDelete
  9. bila orang melayu cakap orang putih..

    ReplyDelete
  10. ooo connect rupenye.. cis cis

    ReplyDelete
  11. hati-hati bila berbahse.
    kang terpesong plaks..

    ReplyDelete
  12. lily : maaf. sila baca semula dengan makhraj yg betul~

    10ton : eja betul dia men'connect'

    deus : lu ada webcam ke? meh meh~

    hana : maaf. sila baca semula dengan makhraj yg betul~

    sss : syyyhhhh~

    hanie : dah lama dah.

    macha : gile. tak mendorong langsung ke jalan mukminin~

    ezzati : gua suka meknolia~

    arep : ahhh.. lu jugak yang ngajo~

    tasek : cilakak!! cepat2 gua smayang zuhur lepas baca komen lu~

    cikot : jahat orang putih kn??

    masy : betulkan niat. haa macam tu~

    ayu : kena koneksi yang laju gila baba baru senang~

    rozita : kan dah terpesong tu. hakhakhak!!

    patug : hahahahahantu~

    ReplyDelete
  13. a'ah la...
    lucah bunyinya kalu lu tak tukar...

    ReplyDelete
  14. gua x terangsang pon.. biar je la..

    ReplyDelete
  15. nasib baik lu tuka ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete