January 10, 2010

Sekejap Di Frinjan



Gua sempat tapau tiga ketul naskah ni je bersama sehelai t-shirt cap tangga sambil mengucapkan tahniah kepada diri sendiri sebab berjaya membeli bahan bacaan. Setahun skali pn blom tentu gua bulih buat.



"Ni la budak PBB." gua dikenalkan oleh otai bintang tiga kepada otai2 bintang lima.
Gua tak tau nak pakai beg kertas kat muka ke nak nyorok bawah meja.

Kecut weh! Sampai bawak mimpi!





*orang2 atas PBB. sila pungpangkan kerja sekali. jangan taip2 je!

17 comments:

  1. woh.. gua pun tak sampai lagi frinjan ni, lu dah sampai. bagus la.

    ReplyDelete
  2. lu pesen pemalu ke?
    ye ke?
    ye ke lu pemalu???


    gua ade rasa sket musykil ni..

    ReplyDelete
  3. bagus.. lu dh mula support local scene..

    ReplyDelete
  4. lu malu macam awek2..

    siap buat2 tengok hp.

    mcm gampang.

    ReplyDelete
  5. pesen lu kalau gabra mmg belek2 hp ehh?

    time gua kawen hr tu pun lu gabra sebb nampak kak tasek.. pun lu buat belek2 hp. haaiihh.

    ReplyDelete
  6. peh,selebriti!
    patut la ramai peminat.

    haha

    ReplyDelete
  7. adeh
    gua x dpt g la frinjan smlm
    liga malaysia memanggil2 gua
    erk888

    ReplyDelete
  8. Weh, nasib baik kita tak selisih. Da la beli buku sama dengan gua

    ReplyDelete
  9. wahhh..makin femes sekarang~gila lah!


    esok2 jangan lupa gua bhai!

    ReplyDelete
  10. landak : gua baru je sampai woi. ni dah edisi ke berapa puluh ntah. hahahaa!

    hanie : tak patut juga. yg tu ua sambung rahimin punya. hahahaha!!

    periperi : iman.. iman...

    abampit : gua dh lama sapot menyapot ni. cuma tak berapa true je. lu macamana?

    kecik : lu tak penah sua ngan gua mana lu tau?

    luca : abis tu nak gua pegang2 lu? apa pula kata aweksweet kang~

    periperi : tengah tido pun gua belek2 henpon. takde isu. hahahah!!

    jirah : selebriti mmg laa ada peminat. gua bkn selebriti woi!!

    erk : next frinjan harap bulih buat2 jmpa lu.

    jo : malu la.. penggeli kunun~

    tasek : gua punya malu lebih sikit. tak sangup lagi teriak2 dlm kete tengah2 jem. hahhahaha!!

    oked : gua lagi kecit ati lu tak ajak gua~

    bias : terpulang kat lu nak terjemah sekejap tu macamana.hahahaa!!

    dobot : atas meja bawah kenopi.

    aizuddin : mana lu tau tak selisih? ntah2 lu yg langgor gua sampai bepusing 360dajah. hahahaa!!

    macha : gua syak lu yg lupa gua dulu. blom kaya ni bulih laa lu mari2 ngan gua.

    ReplyDelete