January 26, 2009

Bila Sorang2 Gua Rasa +&*(*?^C&^#$$P...

Gua dapat Es-Em-Es ni malam tadi...


"Salam.kpd smua yg bglr mslim, hari ini pkr meteorologi bhgn bunyi dr Ruia mndpti ssuatu bnyi gnjil sprti ngauman rksasa dr bwh mantel bumi9. Menurut para ulama, ulama, kmgkinan bsr itu suara Dajal yg brusaha utk naik ke muka bumi. Oleh itu, kita disuruh sntiasa x brhnti azan n solat.sbrkn kpd 10 umat ISLAM. amanat."



Kena. Memang kena. Dah laa time gua tinggal sorang2.
Sampai siang gua tak leh tido.






Betul ke idak... wallahua'lam.

23 comments:

  1. ah, normal la duduk rumah seorang2. gua pun duk seorang2 gak.

    ReplyDelete
  2. cis gedik nak bermanja..meh manja ngan aku meh

    ReplyDelete
  3. lu sebarkan es-em-es tu tak?~~

    ReplyDelete
  4. salam.. jemput add my blog : www.myadha.com

    ReplyDelete
  5. Sekadar ingat-mengingati.

    "Wahai Tuhan kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat, dan peliharalah kami dari azab neraka."
    (Surah Al-Baqarah, ayat 201)
    View Profile: Rantong

    ReplyDelete
  6. wuu..ley percaya ke x ha es-em-es berantai camni?

    ReplyDelete
  7. memang kena percaya.

    zaman da berubah, dunia da maju.

    akhir zaman la tu.

    ReplyDelete
  8. wallahua'lam..dunia akhir zaman..

    ReplyDelete
  9. nakuk jugok...hehehehehe .. jangang pandang blakang...hehehhe..eh..mung budok saind dungung ke? aku muskil nih...hurmm....

    ReplyDelete
  10. aku br je solat zohor jam 4.11 ptg. alahai... apa nk jd gua nih?


    .

    ReplyDelete
  11. gua rasa anjing jiran kite yang suka berak merata tu pun dajal la. mari kite azankan anjing itu! Allahhuakbar2!

    ReplyDelete
  12. Selagi semua benua ada laungan azan setiap waktu, secara tak sedar 24 jam azan tanpa henti.

    ReplyDelete
  13. Pengumuman.. saudara paiseh pulang ke kampung halaman walau motornye parking di rumah dan kereta nya parking di bawah pokok.

    ReplyDelete
  14. anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda

    ReplyDelete
  15. prepare jer aper yg patot...
    hik hik hik

    ReplyDelete
  16. hupdate hupdate hupdate plzzzzzzz

    ReplyDelete
  17. darkk25 - dpt es-em-es mcm ni gua jadik tak normal...

    Mr PenyuBiru - bukan nakut.. berjaga2.hahahaa..!!

    Monkey D Luffy - kalu lu takut x??

    acece - lu tak 'panas' tak best.hakhakhak..!!

    landaklaut - gua malas nak takutkan orang. hehe..

    MOHD. ADHA MOHD. ZAIN - salam. okeh bro..!

    rantong - bukankah berpesan2 tu amalan mulia lagi berpahala. kan?? kan..??

    KARKADEWA - gua dah jamak tadi. hahaha..!!

    Erina Asmawani - gua baru nak tanya lu..

    k.e.r.i. - gua pun caya gak..50/50

    BudAk hijAu - gua kompius..

    mrblind - lu dah pandai pakai kopiah skang eh?? hahahahaa..!!

    Liliyuli - kecah? becah? bocah??

    aim-a - takdak mende pun kat blakang..wekk..! hahahahaa..!!

    tasikmerah - kire baik laa lu ngaku nih.. drp ramai lg yg tak ngaku tu.. hahahahaa...!!

    Im Single - gua mau azan kat tuan dia. hahahaa..
    weh..!!! mende laaa wat anosmen gitu.. lu tadak.. gua tak tau nak wasiatkan kat sape..

    [S]itie [B]Um [B]Um - bak nombor tepun.. gua es-em-es lu malam ni. hahahahaa..!!

    Hidemichimomotani - betul2.. gua penah dgr falsapah ni...

    k.e.r.i. - tag? award?? mende nih..? gua wat belog ikhlas laa.. hahahahaa..!!

    rose emely - lu prepare apa dah??

    aim-a - ye..! ye..!! gua baru sampai ni... peloh tak kering lagi.. update karang laa...

    ReplyDelete