January 23, 2009

Lapan (bukan Encik Lapan blogspot)


Pak Din : Ko tak pegi apasal aa?


Gua : Hehe.. HR tak bagi.

Pak Din : Alaa..jangan risau ah. Ada lapan trip lagi.

Gua : Aaa..!!



Gua auto-senyum sampai sekben.


23 comments:

  1. jgn berharap sgt ke tahap bulan..ne tau x dapat lagi nak p,bekecai impian..sape yg nanges tersedu-sedu? ko jugakkkk!

    ReplyDelete
  2. dont trust anybody

    3:16 > stone cold steve austin

    ReplyDelete
  3. banyak duit kompeni ko nak antar org training kusus obersea 8 kali setawun..

    ReplyDelete
  4. bestnya. nasib baik ada chance lagi:-)

    gud luck for next time ya..

    p/s: let me know kalau nak pegi. ai nak kirim barang,ehehe

    ReplyDelete
  5. alif-mikail & ah-tok - sila gunakan jurus merujuk anda yg handal

    Liliyuli - gua tak nanges weh...!

    adam hassan - gaya gua R.I.P undertaker. hahahaha..!!

    aRaBeLLa - gua pon kompius nih.. try lu ccek bill.. diorg bayar tak?

    azie - lu nak apa? cncin permata zamrud shandong?? apa saja.. hakhakhakhakhak.!!

    ReplyDelete
  6. yeh.. 5,6,7,8.. lapan lagi.. yeah.. lama gua tak berseman.

    ReplyDelete
  7. lu doa la kasi lu kompem cepat..8 trip pong
    kalo lu keje x kompem wat ape..

    ReplyDelete
  8. paiseh-ko punye kompeni FIB***** kan...cehhh asyik baki 0.00 je..bill telephony aku tak taw la baper..tu bukan aku jaga...

    acece-hahahahah..simpan visa tu utk tawun depan je lahhh..

    ReplyDelete
  9. hehehehe...kali ni dah btul² kompem baru gi buat paspot..jgn pisang berbuah 2 kali...heheheheh :D

    ReplyDelete
  10. wahaha..kali ni moga2 dapat..
    wa nak pesan panda sekor buat binatang peliharran bley?

    ReplyDelete
  11. semoga bejaya pergi kali ni.
    panda seko!

    ReplyDelete
  12. 8 kali lagi lu akan dpt surat dr HR dsaat2 akhir!
    hah~

    ReplyDelete
  13. apa saja? serius deh???
    erm..permintaan ai tak leh buat secara public neyh,ahaha..later2 k. kalau dah konfem nak pegi, bitau ai:-)

    ReplyDelete
  14. 'Alaa..jangan risau ah. Ada lapan trip lagi.'

    itupun kalo ko bertuah~

    ReplyDelete
  15. weihh....visa china tu aku bole renewkan...aku kasik ejas pakai liquid paper...bole guna lagi 8 kali

    ReplyDelete
  16. apei - patut laa lu gendut. hahahahaa..!!

    acece - alaa.. nam purnama je lagi.. huhuhu

    aRaBeLLa - abis tu bil mende lu jaga nih? bukan lu speselist bil tepun ke? gua agak je

    Monkey D Luffy - gua malas nak makan harap. tak sedap

    aim-a - ituhari gua punya bos yg kompomkan.. bukan HR. sia2 gua gegas balik kg haih..

    Erina Asmawani - panda mana geng dgn kure2.. hahahaa..!!

    hannah joe - lambat lagi lor..

    DarabDua - cilakak! gua rasa kerat jari lu pakai playar

    azie - lu siyes ke? ah sudah.!

    mugiwara - lu mandrem gua sket bagi tuah sampai..

    o-y-e-t-t - pundek! gitu gaya gua pon leh buat.. edit potoshop.. lagi mantap. hahahaha...!!

    ReplyDelete
  17. panda. mana? mana?

    gua hungkit sampai cukup tahun. ha ha.


    .

    ReplyDelete
  18. cehh lu ingat TM ni takat servis telepon ke??

    ReplyDelete
  19. sila bayar royalti pada aku.

    ReplyDelete
  20. aRaBeLLa - bleh servis kete jugak ke..? tak tau pulak gua...

    LaPan - hoho.. gua takdak link lu pun.. mana ai weyh..!

    ReplyDelete