April 21, 2010

Salah Cakap Bersama Copin vol.1



Ayat betul : Sape makan cili dia terasa pedas.

Ayat Copin : Sape rasa dia makan pedas.



Kad kuning!

10 comments:

  1. smpai vol bpe ni..ada klua dlm bntuk dvd x

    ReplyDelete
  2. wa rasa nak buat

    "sesi typo bersama paiseh vol. 1"

    amecam?

    ReplyDelete
  3. seronok pula bila tengok kad kuning u oll..nak tiru gak lah! huhuhu..

    ReplyDelete
  4. dia singkatkan tue...heheh

    ReplyDelete
  5. soh dia join Persatuan Salah Cakap la hehe

    ReplyDelete
  6. ayat betol: saper makan cili dia terasa pedas.
    ayat paiseh: separ mkaan clii dia taresa pades.

    ReplyDelete
  7. copin mkn lauk ap tu weiyhh??? dlm pinggan ad bunga plk tuh..

    ReplyDelete
  8. lagi satu!!

    "bile terase pedas, makan cili"


    erppp... copin.. copin... *geleng pale laju2

    ReplyDelete
  9. nenek - tengok lah. selagi beliau tak bertaubat~

    hanie - buat lah kalu nak rasa kena remove friend. hahahahaa..!

    liliyuli - sila2.. tak orang lain, lu jugak paling banyak masuk list gua syak~

    ~0~ - singkat2 betul xpe. ni salah x patut~

    masy - awal2 dah join.. siap invite gua jugak. pedehal!

    citah - rosak anak bangsa~

    apei - pedas betul lu punya komen ni brader!

    sepet - jgn kata dalam pinggan.. dalam hati bertaman2 lagi tu!

    myra - hahahhaa..!! busted! gua pun prasan smalam kat fb. jap lagi gua tulung tunjal ke pale beliau~

    ReplyDelete