April 16, 2010

Tag & Kempen

kewl juga pakai '&' gitu kan...?


Tag :

Tuliskan tujuh perkara tentang diri sendiri.

Upload wallpaper PC/laptop yang anda gunakan sekarang. Ceritakan pasal gambar itu.

Apa yang anda buat ketika ini?

Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda.

6 pelaburan terbaik anda.

Ceritakan 5 fantasi kencan anda.

Pengalaman pertama anda kena rotan.

Berikan lapan jenis baju yang anda pakai.

...yang pesen tag sampai dua ratus soalan tu takmau laa gua tulis. Tak jadi kerja gua kang~



Dah ke mana pergi progrem tag-mengetag kat blog ye..?
Time mula2 dulu kemahen galak lu orang ngetag itu-ini kan..?

Bak mari skang la...
Gua dah takde idea mau ngapdet ni~



...................................................................................................



Kempen :

Tak cerdik pula buat belog tapi tak jemput orang baca kan?
Kalau orang tak baca macamana hit nak naik?
Kalau hit tak naik macamana gua nak menang?
Tapi jangan pandai2 pula ketik blog list kat situ. Rencana ambik ati semata2 tu. kehkehkeh~


Jadi, serta merta gua buat pusingan U dengan menjemput lu orang ke blog gua lagi satu.
Nak gelak pun gelak lah.

Dah bulih masuk kes split personaliti dah gua ni rasanya.



Eh. Eh. Lupa pula kasi link.
>>>>> http://taring-anu.blogspot.com/

Maceh!




Komen moderator pertandingan.
Gua laa tu yang es-em-es pagi2 buta.
Baru nampak ekstra sikit gua punya sungguh2. kehkehkeh~

10 comments:

  1. gedik..
    bila takde idea baru nak cari tag..


    err...wa berfikiran positif bila tengok link blog lu yg satu lagi ni..

    ReplyDelete
  2. hahahhahahahhaha...
    gua rasa macam lain macam bila masuk blog tu..
    weh...orang johor tokleh join ke?

    ReplyDelete
  3. wah...ko da join...tahniah

    ReplyDelete
  4. hehehehe.. aku tetiba rs sgt jahat

    taring anu......... biar betul....karang ada akan tanya.. anu sapa y bertaring????

    apa2 pun.. all d best yer

    ReplyDelete
  5. semakin menjadik2 gedik lu....hihihi...

    ReplyDelete
  6. penggunaan perkataan saya mmg dah rase lu dah bertukar ke seorg yg teramat sopan kat blog tu......hihihih

    ReplyDelete
  7. ah lu...dulu gua tag xnak jawab...nyampah888

    ReplyDelete
  8. wohahahahah aku dah tag kau silalah buat! tengs!

    ReplyDelete
  9. hanie : kasi bersih sikit laa otak lu tu. haish!!!

    jo : join je lah. info lu ligan je kat gugel.. jemput2~

    redplastikbeg : maceh. sapot laa sikit yep!

    ~0~ : ofkos... maceh~

    zonaku : lu kurang ilmu sejarah ni gua syak.. ape2pun maceh~

    aima : gua kan memang pesen sopan2.. pedehal~

    deus : bila..??? mana..? mana..?? bak mari la.. kehkehkeh~

    landak : hee. tiba2 gua rasa ada saja idea dtg hari2. KIV dulu yep. kehkehkeh~

    ReplyDelete