November 15, 2009

Budak2 Umah Sibuk Siap2 Nak Gi Kenduri, Gua Sibuk Tacap2 Nak Gi Kerja

"Cepat laa wei. Dah lambat ni. Ko nak mandi dulu ke aku dulu?" Copin yang kelam kabut nak makan free kat kenduri. Walaupun dia tak kenal pun kenduri sape.

Blom sempat gua jawab...

"Alaa... mandi sama2 la. Cepat skit." suara dari depan tiwi. Chez.









Gua rasa nak tapakkan kaki kat tulang belakang dia.

19 comments:

  1. alah. macam tak biasa plak lu.

    ReplyDelete
  2. tido berdua lu rilek jek..
    mandi berdua plk segan?


    hahahaha!

    ReplyDelete
  3. kau takut kau punya tak setanding dia ka?

    p/s: lu try la beli sensaoil.

    ReplyDelete
  4. macha - tobat gua tak penah buat. lu ngan darkk misti selalu2 kan?? sekali2 kaxx pun join sama kn? kn??

    nabil - a'ah. dah slalu gua mandi sorang2~

    hanie - oh. lu dah salah paham. gua tido bawah. singular tido katil. atas.

    yob - gile~

    ReplyDelete
  5. perghh..mandi sama sama tu.. :D

    ReplyDelete
  6. ala..kn cepat sikit klu 2-2 msuk serentak....xpyh la tgok yg tmpt xsepatutny......gosok mta ngn sabun..kn xle bukak

    ReplyDelete
  7. tapi sabun umah gua pesen tak pedihkan mata~

    ReplyDelete
  8. seyh, hanie tu nak sgt kite tido sekatil agaknye. kite ajak dia tido tgh la seyh.

    ReplyDelete
  9. hahahaha
    mandi sama2
    xsenonoh member ko

    ReplyDelete
  10. dak2 hostel bleh je mandi sesame...
    kat sungai, kat laut bleh je men simbah2 air...
    lagikan pula kat bilik air...
    bleh men2 buih plak~





    [chez tu munken bermaksud, mandi bersama dengan pakai kain basahan...suci otak dia tu weh~ :p]

    ReplyDelete
  11. Malas cakap belakang - belakang

    www.sensaoil.net

    ReplyDelete
  12. tak sudah2 entri bersifat gay!

    ReplyDelete
  13. bias - mandi air terjun kalu gua tak kesah~

    singular - gua dah jumpa idia. kalu nak ajak kea stendby katil size queen.. kalu x tak muat woh!

    patung - sabar lah~

    dzul - lu penah buat ke dulu? dia balas balik x?

    hanie - nak kabor je. kami set2 open. x heran pon~

    hans - memang. nak tulung tapakkan sekali tak?

    mugiwara - bilik ayer umahgua muat sorg je. x penah plak try ritual mandi jemaah ni~

    prosper - kenapa tak kedaidewasa.com?

    apei - geli kunun. lu penah mandi sama2 oked kn?? kn??

    hidmichi - tapi stetmen tu bkn dari gua weyh!

    ReplyDelete