November 24, 2009

Bunga Bukan Sekuntum, Kumbang Bukan Seekor. Tapi...

.

"Rilek laa wei. Bunga bukan sekuntum. Kumbang bukan seekor. Tapi kalu dah takde bunga, kumbang sama kumbang pun bulih juga..." - lu orang dah bulih agak kut sape yang suka sentimen2 ke'luartabii'an kat VWM ni.









Jangan berkomunikasi dengan budak2 umah gua kalu tengah jiwa kacau gaduh dengan makwe.
Kang cenderung ke scene kelahi jugak jadinya~

30 comments:

  1. haruslah jadik punca gaduh..
    hahaha..

    p/s-sori la bro..pg2 mmg gua slalu bc blog lu ngn luca dlu..
    amik mood nk keje..

    ReplyDelete
  2. patut lah bekeng semacam.
    lu berlaga dengan jantan rupanya.

    ReplyDelete
  3. haha..ayat cliche sama yang saya jumpa kat blog hidup itu randum

    ReplyDelete
  4. kalau aku gaduh dengan bf takde la plak keluar bungan dengan bunga. haha wth.

    ReplyDelete
  5. bunga sama bunga p0n b0leh kn...

    ReplyDelete
  6. bunga sama bunga p0n b0leh kn...

    ReplyDelete
  7. kalo bunge ngn batang jadi tak?
    kalo kumbang ngn ayam jadi tak?

    ReplyDelete
  8. kumbang ngan kumbang?
    haram~~~
    law takde sgt bunga kat taman ko gi la carik bunga plastik~
    tak la ketara sgt cam kumbang ngn kumbang tu
    haahaahaaa~~
    konsep same

    ReplyDelete
  9. laki perempuan dah 1:40 skrg...lu org nak bimbang apa?

    ReplyDelete
  10. hahaha gayboy..!!!

    ala same kumbang pon, ader jantan tine nye jugak kan...parofff jek...

    ReplyDelete
  11. u allzzz nie kumbang pun ada feel tau...emmm~~~

    ReplyDelete
  12. ala...bunga skrg lagi byk kot..pilih je nk populasi cmne..nk yg kmbg...kuncup....busuk wangi..pilih je mn suke..tp jgn pilih kumbg..or kumbg convert bunga

    ReplyDelete
  13. kumbang dengan bunga sampai bila pun takkan berjodoh.

    tapi kumbang dgn kumbang boleh dapat anak. takpun anak angkat.

    ReplyDelete
  14. kumbang ngan kumbang x

    bunga ngan bunga okey

    ReplyDelete
  15. masya-allah..
    orang Adam & Eve
    korang ni Adam & Steve

    ReplyDelete
  16. kumbang kan ade jntan betina..
    kenapa nk g kejar bunga je?

    ReplyDelete
  17. tadi pagi gua ada baca pasal kumbang kena pijak?ada kaitan ke?

    ReplyDelete
  18. Bunga bukan sekuntum. Kumbang bukan seekor.

    Paiseh bukan sekeping~

    erks!

    ReplyDelete
  19. ala, gua syak mesti chez. chez la tu kan? kan... hahaha

    ReplyDelete
  20. alah takde bunga, daun kan ada.
    bijik benih pun boleh.
    batang dia ke.
    akar ke.

    ReplyDelete
  21. ala~
    tak mau kumbang2 bleh?

    gua suka salamander~

    ReplyDelete
  22. lily - jangan. nabi tak suka gaduh2..
    *patut lah hari2 asik komen lu je naik dulu. nah.. hadiah. amik laa!

    keri - ingat gua ayam ke nak belaga2..?? gile~

    koyuki - memang. harap dia tak marah. hahahaha!

    ateeka - oh. ada boifren. paham.. paham..

    patung - nabi tak suka weyh. gua suka2 je tulih. hahahaa~

    sharamli - boleh. boleh. ringan2 dah laa..

    oked - batang?? ayam?? hmm.. try lu tanya ayan.

    ayu - gile bunga plastik lagi parah woh! aww~

    mint - lenkali nak gelak pegi sepital ye. dokter byk kat situ~

    hidemichi - ya. ya.. kiamat sudah dekat~

    ReplyDelete
  23. kimisai - err.. lu mencarut bahasa mende tu?

    chez - o. apa posisi??

    copin - motif?

    aminah - takmoh pilih bulih.?? lama2 layu juga. busuk. hahahaa!

    yob - ntah. salah kerajaan laa ni. tak ajar orang2 tua belajar sains.

    ina - itu diskriminasi gender nama dia

    rozita - pepatah baru ni. mekasih kak!

    zul hafixi - sebab bunga bulih wat makan.

    jo - tak tau. lu tanya laa kumbang tu~

    ries lee - gadis2 bulih laa mengadu. laki2 tak. kami rebel~

    ReplyDelete
  24. qema - lu penah kena santau cara online tak??

    anon - lu ni sape pulak?? dah teka2 tak brani kabor nama. heh~

    famia - ntah. klorofil ada. lamina ada. stipul ada. petiol ada...

    zara - siamang. nak..??

    ReplyDelete