November 27, 2009

Minal Aidil Wal Faizin~

Selamat Hari Raya Aidil Adha.

Moga ibadah korban pada tahun ini akan mendapat keberkatan Ilahi...aminn~


Besar pengorbanan motosikal beliau.

12 comments:

  1. 1st!

    okeh dah tumbangkan 3 UNTA ni!

    boleh pulak lu update blog, takde kambing terkorban ke?

    pinjam motor, nak letak bonggol unta, manis... lu nak?

    ReplyDelete
  2. hahaha. nasib baik lembu ni naik moto. ade dulu cerita orang seludup lembu naik proton saga. hebat jugak. haha. bertuah jadi lembu rupanya.

    ReplyDelete
  3. bahaya tu..
    terlebih muatan...
    jangan dua2 terkorban sudah..

    ReplyDelete
  4. adooiii. bape kilo lembu tue? hahaha

    ReplyDelete
  5. patut tunggang je lembu kan...:-)

    ReplyDelete
  6. hadoi..
    apsal la uncle tuh bwk beliau pkai moto jer..
    cube la bg kenangan manes sket kt beliau sblm meninggalkan dunie neh~~

    ReplyDelete
  7. humangggggggggggg aih!
    ape jename moto ni hah? aku nk beli

    sian tgok lmbu tu.
    dah la nk kene sembelih. saat2 hidup yg trakhir dlyn cm tu... msti lmbu tu frust

    ReplyDelete
  8. sian pn de..tapi lau sian xleh mkn lakk..
    xjadi nk kesian..

    ReplyDelete
  9. yob - pung pang pung pang kat sini je wat mende..?? meh laa daging unta sekati dua woi!!

    chempaka - gua nak ajak naik beskal plak. amacam..??

    sharamli - tak lah. tu tenuk nama dia~

    ries lee - tak nampak pula gua stiker nombor telepun LPPKN.

    famia - ada pakai ilmu tu gua syak~

    fid - ringan je tu. abih2 tujuh ribu paun~

    patung - takleh. kesian. tak baik semelih lembu time dia mengah2..

    nabil - seni~

    qema - permintaan terkahir. kut~

    mamma mia - dari belakang nampak macam Honda Fame tahun 1986. lu try la cari~

    lily - btol2 laa. nak kesian tak ni..??

    ReplyDelete