November 14, 2009

Malam Bulan Dipagar Bintang

Buka http://www.google.com
Nampak ni~


"Hari bulan sedunia...!!" kata Daus.

Apa celaka?
Gua ketik kat Google tu. Keluar 'water on the moon'. kat tab Search.

Oooo.. saintis kapitalis jumpa air kat bulan. Bukan air sungai ataupun air sirap limau kurang manis. Jauh sekali air peluh Heliza. Ni jenis cecair dalam bentuk wap dan ais je. Belum tentu H2O.

Ah~ malas gua nak cerita. Lu terai ketik laa sendiri. Penemuan baru ni kata dia. Kesimpulan yang dia buat - bulan adalah planet hidup. Ada laa tu nak buat benda2 mengarut nanti. Macam dah bijak sangat nak lawan tuhan~

14 comments:

  1. kenapa google aku tak mcm tu?

    ReplyDelete
  2. xde pon kat google aku wei

    ReplyDelete
  3. semua,
    kalau takde, tandanya anda dah tak lama.

    paiseh,
    alaaa...bagus jugak jumpa air kat bulan..nanti buleh tinggal sana.

    "kau orang mana?"
    "orang Bulan"

    perhh..dah macam Pendekat Laut lah!

    ReplyDelete
  4. tinggi sungguh imaginasi macha..


    hahahaha~

    ReplyDelete
  5. hari tu hari sesame street!! sekarang ni hari bulan sedunia...... mmg google nie prihatin terhadap semua bende..... tapi hari lahir aku tak pulak dia letak gambar aku kat situ huhuhuhhuhuhuhhuhuuuuu

    ReplyDelete
  6. kot2 nanti ada air mineral dari bulan.haha..

    ReplyDelete
  7. masa keluar gambau sesame street tak mahu kecoh pulak?

    ReplyDelete
  8. gua dah tray..apsal bintang plak yang keluar ni....mane bulan..

    ReplyDelete
  9. kk - sebab lu kodi. hahaha!

    tasekmerah - lama nya~

    fid - lu pun kodi~

    macha - lagi mengarut cerita wira tunggal. pegi satu2 planet macam pegi pengkalan chepa~

    kk - taniah. lu tak kodi lagi~

    sharamli - ah. lu pun kodi gak~

    ieza - eh! macam kenal lu ni. lamanya....

    hanie - bab2 berangan serah kat dia. nak2 yang porno2..

    copin - kodi. gua punya besday ada je gambo gua. hahahaa!

    stingray - cap carrefour dok?

    nabil - kaler apa? air??

    jo - sebab gua tak masuk google..

    triple x - sebab kena lindung awan...

    ReplyDelete