November 12, 2009

Ini Bukan Gedik Tapi Cantik

Lepada lelaki normal, sila cair menonton anak gadis ini.
Sangat men'seduce'kan.
Gua bekenan benor time 0:28 tu. Menosok woh!
Nyanyi lagu Cari Jodoh lak tu. Kat yutiub dah ramai nak tolong.
Lu orang nak tolong juga ke?

Gua minat runcit2 je. Kes sekapal.
Tak sampai nak sayang2. Sampah je.
Kalau betul dia nak pun mak bapak dia blom tentu bekenan kat orang kampung keje kuli macam gua ni. heh!t



Prosper penah bacakan kat gua beliau ni ada penyakit. Hyperhydrolisis.
Penyakit banyak air. Sila jangan pikir bukan2 tanpa merujuk pakar kesihatan.

25 comments:

  1. hahaha baru nak cakap naddy dah cakapkan. yeke minat runcit je. tah2 ade simpan gambor heliza dalam handphone. kehkehkhek.
    err.. hyperhydrolisis ni sakit yang banyak peluh tu ek?

    ReplyDelete
  2. 0:28~hahaha..
    ni vwm kena wat gak lagu ni..

    ReplyDelete
  3. Weh, Lu teruja apa sampai letak dua kali video? Ah, tak payah kata mana ada la nanti. Gua dah print screen buat bukti.

    ReplyDelete
  4. hahaha.
    darkk dah cukup faham tektik licik lu.

    0:28;
    ya.saya tertosok.
    hahaha~

    ReplyDelete
  5. penyakit kuat berpeluh tu.. lu mesti pk bukan2 kan.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Ohh... minat runcit2 je sampai upload video dua kali yer?

    ReplyDelete
  7. hahaaaaaaa.... minat runcit konon....
    tapi kakak die lagi cun kn??

    ReplyDelete
  8. Gua minat runcit2 je. Kes sekapal.

    nak cari orang jauh pesen gini.

    ReplyDelete
  9. xsuka lah dia. dia gedik dlm af.

    tp xdeny yg dia chantek. tmbh2 mata dia. perghh.

    ReplyDelete
  10. hyperhidrosis bukan lisis.

    aku pun ada, taknak tolong bersimpati sekali?

    dia tangan ngan kaki kot, aku muka.



    weh2 buang link lama aku, aku dah tukar URL yo!

    ReplyDelete
  11. sejak akhir-akhir ni, lu banyak bermuram durja. entri pun merendah diri..

    dah tak riak macam selalu..

    ReplyDelete
  12. kak tasik,
    kenapa saya rasa penyakit tu bagus untuk orang perempuan?

    :P

    ReplyDelete
  13. versi VWM xde ke?
    wa ase mcm dh lama x de video merepek korang tu
    hahaha~

    ReplyDelete
  14. baguslah..akhirnya pintu hati paiseh dah terbukak tuk pompuan..dia takkan lempang sesape pkai papan katil lagi..hahaha

    ReplyDelete
  15. naddy, chempaka, darkk - lu orang penah dengar tak kesilapan teknikal..? org kg gua panggil technical error. tu laa benda nya~

    tudia - oh. nanti gua suruh chez cari tab gitar dia~

    azizee - lagi celaka kalu meninggi diri~

    macha - ah lu. gua kasi liliyuli pun dah angau. apecite? heh!

    maoi - gua syak lu yang pikir lucah2. hahahaa!!

    hidemichi - lu pun sama jawapan dengan yang atas tu~

    hafizi - gudang gapo...?

    niena - mak dia lagi cun kut~

    keri - sapot orang negeri woi!

    zie - bukan lawo. besor!

    ReplyDelete
  16. mannequin - sama penyakit blom tentu sama lawa~

    tasikmerah - dah agak dah. lu punya pikir memang ke situ. hahahahaa!

    hana - biar tak suka. jangan benci. tak baik benci2 sesama muslim.

    yob - sama laa tu. kan lagi sedap bunyi dia. hahahaa!

    jo - normal laa woi! naik turun. tu kan lumrah kehidupan~

    macha - haa.. lu pun sama akalan ngan TM. bejangkit ni gua syak. hahaaa!!

    bias - owh aliffie~

    hanie - ada.... ada... sila search ASUN & SHAMIL kat youtube.

    erina - maaf. sila risau. esok2 gua tutup balik. hahahaa!!

    nabil - nak borong2 tunggu bini laa brader~

    kakuna - mana nak cari kedai tu?

    ReplyDelete