February 26, 2010

Anak Buah Gua Pula Nak Juin Wali Band


Adam Faris pun terer scene2 'cepat ucap Astaghfirullahal'azim~'
Lu orang macamana?


Cubaan mengkaroke sebanyak tiga kali malam tadi dipenuhi kegagalan.
Rasa terpelihara pula~

Salam Maulidurrasul...

21 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. demm...mcm mn pulak wa buleh salah mazhab ni..
    hahahaha :P

    ReplyDelete
  3. hahaha~apsal ending ada muka lu?

    Spoiillll la!

    haha~

    ReplyDelete
  4. comelnye diaa.....haha...

    =)

    ReplyDelete
  5. gua tak komen anak buah lu punye picing tapi gua nak komen...ermmm malu la nak ckp :P

    ermmm...asal payung kat seat blakang tu wane pink hahahahahahahaah :D

    ReplyDelete
  6. potong stim la yang last tu..

    ReplyDelete
  7. iklan gigi kot last skali tu..so sweet!!! anak buah lu sebijik muke lu....comel!!! hahahahaha

    salam maulidur rasul :D

    ReplyDelete
  8. tepakse tgk video neh 2 kali. fes time ter-pokus kat telinga capang milik encek paiseh. ~astagfirullahalzim

    ReplyDelete
  9. tekejut ngn scene last tu. sempat wt iklan lg.

    cute ah bdk kecik tuh.

    ReplyDelete
  10. telinga kamu rupenye yg jadi penghias skrin..leh thn err c...ng heeee

    ReplyDelete
  11. mintak autograf bagi pihak gua bley???

    ReplyDelete
  12. gua fokus kat payung kaler pink tu je. lu ngan femininism mmg xboley dipisahkan kan?~ahahh

    ReplyDelete
  13. hanie : takpe2.. takpayah susah2 padam.. gua kasi paste balik "takkan selawat dengan asmaulhusna pun silap wehh.."
    mazhab mana lu pakai ni weyh..!!!

    macha : sebab nak bagi spoil~

    zie : gua ke? oh. terime kaseh~

    copin : sebab tajaan noor arfa. ada bantahan??

    periperi : lebih baik telinga daripada berperut capang~

    jo : takkan ngan anak buah gua pun lu nak stim kut~

    aima : kalu tak comel xkn laa gua brani nak ngaku anak buah. hahahhaaa..!!

    myra : mana ada sapang woih! dah rekod sambil mandu.. mana nak konsentret kamera lebih2. tak syg gua laa tu~

    whatever : cilakak!! ngata gua laa tU~

    dashing : maaflah. gua bukan tuhan hindu ada tangan byk2 nak hendel sume~

    ReplyDelete
  14. dzul : nanti gua shoot lain~

    bias : wah wah wah~

    kambeng : gua mintak dia ganti ket steven~

    deus : gua tengah ajar beliau pegang kalam~

    arong : tengs.. kenalkan.. adam faris. lu?


    jen do : cuba tengok ia sebagai payung sahaja.. ada masalah ke..??

    ReplyDelete
  15. ank buah lu dh ada awek blom? haha

    ReplyDelete
  16. kiutla adam faris~~<3

    ReplyDelete