February 7, 2010

Tengok Jari!



Serta merta gua tengok jari sendiri...
.
.
.
.
.
.
.
..
...Ahhhh!!!

Teori puak2 kapitalis ni memang tak boleh pakai. Tipu. Auta. Bohong. Dusta. Lebong. Biawak. Firaun. Freemason. Abu Jahal. Hj Kahar.

36 comments:

  1. ha,tu dia...semua nama naik.

    ayah pin ada?

    ReplyDelete
  2. gay gay gay gay gay ! hahaha

    ReplyDelete
  3. mseti lu da cek jari lu... lu gay.. hahahaha...

    ReplyDelete
  4. gua tau mende smua nie karut... tapi ape yang pasti gua tau lu gay.... tak pe gua tak nak bgtau orang lain.. gua paham perasaan lu seh..hahhaahah :D

    ReplyDelete
  5. Ala... You're gay, as in happy. ok ape. hahahaha.

    ReplyDelete
  6. hahha syabas anda gay....keskeskkkek

    ReplyDelete
  7. Skarang, gua pulak muskil same lu. *geleng pale laju2*

    ReplyDelete
  8. memang lu gay kan...?


    *muahahahaha!!*


    mesti ramai aweks² dh tak minat lu kan.. XD

    ReplyDelete
  9. Hanif Bukhari. Saiful Paiseh pun sedap gak.

    ReplyDelete
  10. abis gua punya ring finger lagi tinggi ni, nak kira apa?




    gua gadis tau!

    ReplyDelete
  11. jari lu sama cm dlm gmbr laaaaaa?
    gay la kiranye neh?

    HAHAHAHAHA..

    *Nabi xngaku geng,bro*

    ReplyDelete
  12. gua lelaki macho siot. lu gay ka? hahahaha.

    ReplyDelete
  13. marah beno nmpak...

    lu pecaya ke seh?
    hohoho...

    ReplyDelete
  14. sib baik wa bukan lagi clan VWM...merbahaya...

    ReplyDelete
  15. macamane pulak kalau index finger lebih besar/panjang dari ring finger????....

    owh..i'm in trouble!!

    ReplyDelete
  16. ko tak memerlukan ukuran jari sebagai tanda gay. klu gay, ko angguk dlm hati pon dah kira sah dah tu. hahahahahahah

    ReplyDelete
  17. Gua bukan gay jugak bukan lesbian....

    ReplyDelete
  18. err..boleh diaplikasikan pada jari girls juga tak?

    ReplyDelete
  19. masa jumpa lu dulu gua dah perasan dah jari lu.
    saje gua buat-buat tak nampak.
    haha

    ReplyDelete
  20. asal x kene sumer la teori ni x betul kannnnn

    ReplyDelete
  21. stingray : ayah pin tengah hilang. lain kali gua wat masuk list~

    macha : tak baik tuduh2 brader. bulih bawa masuk spital ni~

    kureen : sorak pesen senonoh sikit la weyh!!

    cornfiuss : tak baik tuduh2.. pecah belah umat nanti~

    sharamli : sampai mati gua tak pecaya...!

    copin : nak kena sagat..??

    dzul : tak!

    landak : bukan la. dan gua hepi. apedehal..??

    anon : penah makan kasut saiz lapan x..??

    myra : tak payah muskil2. tak baik seksa diri. pecaya je la~

    ReplyDelete
  22. 10ton : memang bahay teori2 tak tentu hala macam ni. bulih rosak akidah~

    aloy : teori memang haram!

    hanie : nak kena sepak tulang tengkuk..??

    prosper : nama abah gua kasik dah sedap2 didendang tu weyh...!!

    jo : gua was2 lagi lu punya jantina ni~

    lily : jaga2.. rosak akidah kang~

    nuyuljana : buruk betol kalu jantan nama lagu tuh~

    cikpida : mati hidup semula lapan kali pun gua tak pecaya woih!

    arep : lu yang bawak. senang2 pula nak lepas tanggungjawab~

    ramarama : tu tanda dia suka korek hidung lama2~

    tasek : tau. klau x xkn bulih dpt MC dok..?

    masy : gua geleng pale laju2 sambil ucap astaghfirullahal'azimmmm~

    ReplyDelete
  23. ieza : bengap pun ye juga~

    anon : lu sape?

    jendo : gua kabor jangan pecaya jangan pecaya la.. nak jugak! pesen degil~

    keri : apesal jari gua..? nak kena cocok mata...??

    zonaku : pandai~

    ReplyDelete
  24. ye kew seh?
    ok2 gua caye

    ReplyDelete
  25. toksah le lu nk ngaku lu macho man....lu tengah2...split identiti gua syak..hahahahaah..

    ReplyDelete
  26. cikpida : nasib baik. kalu tak makan selipar croc laa mulut lu~

    kakuna : gua mmg laa tak macho mana.. tapi kacak tu tak kurang la.. kehkehkeh~

    ReplyDelete
  27. setakat seliper croc yg senang tersepit kt escalator ngan lif tu gua x layan la bai...

    ReplyDelete
  28. gay tu maksud lain dia adalah gembira la! aku tak cakap pun kau homoseksual ke. :p~ adehai!

    ReplyDelete
  29. cikpida : kasut polo mau..? saiz lapan~

    landak : kamus mana lu mengaji ni..??

    ReplyDelete