February 12, 2010

Ihdinassirotolmustaqim~

"Login facebook ni boleh dpt RM100 hari2.. memang best. cara nak dpt duit tu, macam game facebook..sebelum kita main kena daftar dulu kan..contoh kalau main farm ville kena daftar dgn famville...kalau main mafia wars kena daftar kat mafia wars kan. Sama dgn program ni kalau nak dapat duit kena la daftar dulu, baru layak dapat duit dengan login facebook. Kesimpulannya, kalo nak dpt RM100 hari2, kena la orang yang berdaftar sahaja. Kalo korg minat,inform kat aku...aku leh tolong daftarkan. Sama2 la kita buat duit ngn login dan update status kat facebook hari2 dpt RM100. Syiok ooo...." katanya Ude.

"Jangan ko tergadai bontot dah le Ude" katanya Chez.








Senario luar tabii semakin menjadi2 di WVM sekarang. Mungkin juga kena tempias Bukit Damansara. Mohon kerjasama ahli2 menstabilkan nafsu masing2 ke jalan yang benar.
Jangan sampai gua jemput ex-KISAS datang kasi tazkirah sampai lebam.

23 comments:

  1. hahaha...lu je yg bg tazkirah..

    ReplyDelete
  2. gua hantar nik aziz tazkirah ok tak

    ReplyDelete
  3. ex-KISAS tu ada tauliah kew nk bg tazkirah2 nie..

    zzzz..

    ReplyDelete
  4. iman manusia akhir zaman, mmg sudah semakin cetek.
    lamabat laun, azan pun kita tkleh dengar lagi..
    dajal nya semakin besar...

    ReplyDelete
  5. senang bebeno nk dpt wet...xpyh keje ah cmneh huuu

    ReplyDelete
  6. ahk..abg long pn dh ade ciri gay..

    ReplyDelete
  7. takle bukak facebuk dah...caner...semalam okey jer....:(

    ReplyDelete
  8. fesbuk skrg pn da ld tpt wat menda mcm2 da..
    pandai2 le guna teknologi bro..

    ReplyDelete
  9. aku menyampah sungguh benda2 keji mcm ni. aku bukak fesbuk nak fun2 sekali benda bodoh ni appear. gua cakap, nak kaya, lu kaya sorang. takyah ajak gua. gua takat makan nasi tuh cuku. tak kebulur,

    ReplyDelete
  10. gua syak gejala ini berlaku sejak ketiadaan tokoh2 ex-Kisas kat umah lu kot...gua syak je..bukannya menunding jari...

    ReplyDelete
  11. Serupa mcm org anta email berantai konon dapat duit dari microsoft je.. uhh.. Ye ye je diorg tu. Tipu org je keje.

    ReplyDelete
  12. bukan ke umah u all ni VWM bukannya WVM?
    kan..? kan..?

    -wa yg selalu baca blog lu kat opis diam-diam takut kantoi-

    ReplyDelete
  13. kasik aku je la bagi tazkirah kat dorang. siap ngan pakej bacaan yassin 44 kali aku bagi.

    ReplyDelete
  14. zie : gua takde pengalaman masuk tabligh~

    deus : tahap tinggi sangat tu. sawan budak2 gua kang~

    cikpida : takpe. nanti gua kasi~

    rozita : ihdinassirotolmustaqim~

    shestaticpulse : gua tak amik port langsung!

    hanie : bila nak jumpa?? banyak sangat lu utang gua ni~

    jo : bukan gua.. bukan gua..

    sharamli : kalu ada rmot kontrol kan senang dok..?

    mia : esok2 oke laa tu~

    lily : dah pandai sangat la tu~

    ateeka : dimana ada kemahuan,disitu ada jalan... ada jalan mudah,kita cuba...tak banyak,sikit jer modalnya... katanya~

    masy : hahaha... siot je komen~

    ReplyDelete
  15. arep : gua pula syak ni ajaran tokoh2 ex-kisas yang menginap di sini terdahulu.. gua syak je. bukan menunding jari~

    dzul : dah lama dah~

    ayu : epi lunar nu yer.. yam soi tak?

    landak : dia kata betul. tapi sape dia tu gua tak tau pulak~

    anon : salah ke gua eja..? nampak gigi2 lebih kurang je. neway trimakase! apehal nk takut2 buka blog gua..? tiada unsur freemason di sini~

    kakdi : tazkirah agama ni.. bukan pendidikan seks.. betul2 laa lu pun~

    bias : ye apa..??

    linn : try laa dulu nak tau bulih caya ke x...

    ReplyDelete