February 22, 2010

Singular Nak Join Wali Band


"Skang ni aku ada tiga calon untuk ko Seh. Yang petama, janda anak satu. Muda lagi. Housemate makwe aku. Dua, bakal janda. Tapi serius cun. Skang ni tengah ada konflik gila babi dengan hasben dia. Yang ketiga tu, anak dara lagi. Takde pakwe. Orang Pahang. Kira dekat laa tu kan? Jenis selamba tapi cakap lembut la. Ko pilih je yang mana~"
- Singular mendendangkan lagu Cari Jodoh versi stret to de point. Dah lama apply jadi gua punya matchmaker. Gua tak approve lagi dah buat keje. Tobat rajin!





"Lu amik laa tiga-tiga. Makwe lu baru satu kan?"
- gua jawab pakai blog.

22 comments:

  1. eleh...apa ada hal lone ranger???

    ReplyDelete
  2. Hehe. Lu dah bergoyang ke jiran? Lek jiran lek. Gua ada lagik ni bleh escort kelab solo WM.

    ReplyDelete
  3. Nk gua tlg topupkan sorg dua lagi ke?

    ReplyDelete
  4. sebabkan wa dh byk utang ngan lu..
    kali ni..
    wa sokong la lu punya jawapan ke samel tu..

    ReplyDelete
  5. HAH...amik 3 terus paiseh.haha

    ReplyDelete
  6. amek 3suma..pastu cari lagi sorang

    ReplyDelete
  7. HAHAHAHAHA.....

    pedih btui jwpn lu smpai kne tulang sum2 gua.

    ReplyDelete
  8. lu nak yg pesen camne sebenarnya?

    ReplyDelete
  9. ahhahah...
    ko kasi balik kat dia ek?
    lelaki boleh pasang 4 kan?.

    ReplyDelete
  10. halah. peminat ko kan ramai seh. pilih je.

    heh~

    ReplyDelete
  11. kalau mahu yer bisa aja uan paiseh.. emangnya masih ada kekosongan bukan..

    ReplyDelete
  12. lu harap je peminat ramai seh.... gua punya syak.... janda jugek jodoh lu ni sok...

    :P


    .

    ReplyDelete
  13. lu mau tapi lu malu2 kan seh....wa tau...

    ReplyDelete
  14. arip, gua inpom semalam. baru arini jawab. kire dok pikir jugak la tu. jawab pun dalam blog. kire malu2 gak la tu...

    ReplyDelete
  15. gatal paiseh ni...pesen gerak senyap2 ni...tul tak mel..heheheh

    ReplyDelete
  16. aku setuju ngan jo..
    lek ar..
    lone rangerla rock..haha~~

    ReplyDelete
  17. jo - gua tadak hal pun weyh~

    neber - sebab gua tau lu ada laa gua tak jadi nak goyang~

    10ton - bulih.. bulih jahanam. hahaha!!

    lily - apa barang sorang dua. tal pleboy la~

    hanie - trimakasih. tapi jangan harap hutang bulih langsai. heh~

    stingray - lu mau ke?? nanti gua kabor~

    citah - lu mau??

    cikpida - ebat kan gua punya sentuhan ghaib...? hahahhaa~

    singular - apa..?????

    ateeka - pesen lu. amacam??

    linn - manis bagi gua. hahaha!!

    ReplyDelete
  18. rozita - lu pun.. bila lagi mau pasang payung mas..? hahaha!!

    macha - peminat pale tangga lu!!

    ayampinko - IC lu kaler merah ke ni..?

    tasek - agak2 bulih jadi bapak tiri MC x? hahahahaa!!

    arep - a'ah.. gua mau sangat ketuk halkum lu pakai reket tenis~

    dzul - amik la.. bukan gua punya pun~

    singular - lu tido awal. sah2 tak dengar gua ketuk2 kibod dalam gelap~

    arep - lu dah x available jangan cakap banyak!

    sharip - gua rilek2 laa ni.. pakai spek itam lagi~

    ReplyDelete