February 19, 2010

Curling

Bawa ke khayal juga tengok game ni.
Sampai bawa ke mimpi Malaysia membida jadi tuan rumah Olimpik Musim sejuk 2014. Gua jadi duta.
Tu baru gua prektis vakum kapet bilik dua hari sekali.



Game yang sangat happening lebih2 lagi kalu pekena seluar corak petak2.
Kalu jatuh pun kompem takde sampai berdarah lutut.

15 comments:

  1. woahoo..gua pun tengah layan jugak.
    main dia lain sikit je dengan main guli..

    ReplyDelete
  2. pegi canada la kalu nak main. duk mesia watpe..

    ReplyDelete
  3. gua x paham lansung game nih..

    ReplyDelete
  4. kalau ade kt Mlysia game nih, kompem ada 2 kategori mcm ping pong. Kategori Bangla . Kategori bukan Bangla.

    p/s: tapi kalau wanita, kategori seberang dan kategori bukan seberang.

    ReplyDelete
  5. rasa2 men teng2 lg mabeles dari ni

    ReplyDelete
  6. Pernah tengok cara nak buat 'bola' dia dulu.

    rumit jugak nak canai-canai batu gunung.

    ReplyDelete
  7. Dari lu jadi duta baik lu jadi maskot jek
    erk888

    ReplyDelete
  8. gua sebenarnya masih tak paham game nih. apa je jadah yg deme gosok2 depan bola tu seh...?

    ReplyDelete
  9. soalan daripada gua, apa pungsi diorang gosok2 kat lantai tu?

    ReplyDelete
  10. cam nk mop lantai jekss kekekekek

    ReplyDelete
  11. lelaki kalo tuck in tshirt memang hancus sikit dia punya rupa. hufff... huff. kalau kemeja tu kacak embunlah jugak. (komen ni takde kaitan. tapi gua tak pedulik. gua nak komen jugak)

    ReplyDelete
  12. boleh tahan smart jugak seluar macam ni..

    ReplyDelete
  13. jo - maaf. gua tak penah main guli~


    macha - duk mesia gua tengok tiwi lah!

    10ton - lu bukan golongan atlet ni gua syak~

    prosper - gua terimajin bola yg mcm bekas taperwer tu kepala lu la~

    cikpida - tak kontemporari langsung main teng teng~

    stingray - pakai batu gunung ke..? gunung ledang ada x?

    deus - x nmpak pula maskot dlm mimpi gua. apa kata lu je pegang jawatan kehormat tu~

    tasek - dia letak bedak la~

    apei - untuk senaman lengan semata2. barangkali~

    shestaticpulse - mop lantai pun riadah juga~

    famia - lu xmau yg kacak2 kan..?? so..??

    abampit - smart pesen sarkis~

    gsp - xnak ah tim ngan lu. lu tak reti main sketing~

    ReplyDelete
  14. wa pun layan gak....wa layan awek2 jepun yg main game ni...comel...

    ReplyDelete