February 25, 2010

Drive Away


Stop eating McD.
Stop killing Palestinians.


Mana mau cari stiker jihad macamni?
Dekat dua jam juga gua mengadap roti canai kulit kerbau, sampai sudah tuan kete tak kunjung tiba.
Apa rupa gua ada macam kaki pukul ke?

Salam maulidur rasul.
Kalu ada yang ajak karoke malamni, gua hentam lagu2 nasyid saja..

19 comments:

  1. salute la kt brader tuh!tegar..hehehe..
    selamat maulidur rasul jgk.g mesjid dgr cramah la.takkan karaoke..heheheeh..

    ReplyDelete
  2. haha..nak beli mekdi kena tukar kereta lain ni...

    ReplyDelete
  3. apahal kereta belakang pintu kemek?

    ko tendang ke paiseh?

    ReplyDelete
  4. hahaha...bole caye ke boikot mekdi nih

    ReplyDelete
  5. mlm ni pakat nynyi selawat rmi2..besday rasulullah tu..

    ReplyDelete
  6. seh, lu pgkah gune marker suda..

    ReplyDelete
  7. tu provokasi mapley..
    nk bagi mcd x laku..

    ReplyDelete
  8. Buat la sendiri...
    adoiyai..

    ReplyDelete
  9. kire tak payah la wa belanje lu mekdi kan..

    ReplyDelete
  10. Lu bukan mcm kaki pukul tp kaki petik, jentik ada la...zzzzzz

    ReplyDelete
  11. gua nak ajak lu karaoke lagu gerak khas
    amcam

    ReplyDelete
  12. lu amek je sticker McD yang sedia ada tu, amek marker, tulis X besar2 atas logo tu.

    ReplyDelete
  13. kedai2 urban ada kot. usha kat CM ke cuba.

    ReplyDelete
  14. tula...seblum ni pun wa dah amalkan nyanyi lagu2 nasyid masa karoke...takkan lu tak perasan...

    ReplyDelete
  15. kakuna : gua kerja hari maulud. kan ibadah juga tu..

    jo : mekdi laa patut tukar gua syak~

    stingray : gua sagat sikit. tak respek Cik SOna. hahahaa..!

    10ton : ntah lah. gua dah tawar ati nak pecaya~

    aminah : dah2.. siap ratib sampai pagi~

    bk : tak true langsung nak conteng2..!!

    dzul : oh. bulih tahan juga lah kepala2 mamak ni macmatu~

    lily : lu nak buat? bulih.. gua upah roti canai kulit lembu~

    linn : bagus lah. harap2 stabak ngan kepsi pun kurang2kn juga~

    hanie : tak payah! blanje gua sate dah la.. untuk seminggu~

    ReplyDelete
  16. cikpida : nak kena jentik.... ah takmo cakaplah. ikikik.!!

    patung : jom2.. dah berapa round gua pegi ni.. lu tadek pong~

    deus : beh2.. lu bawak cd sdiri ke.. gua tak jumpa laa~

    landak : tak true la conteng2~

    famia : dah lama guatak turun CM.. segan pula rasanya. meh temankn~

    arep : sbenarnya gua tepengaruh dengan lu laa ni. beh juga weyh!!

    ReplyDelete
  17. lu gelak pesen apa pon gua x taw

    ReplyDelete