April 29, 2009

Asap


Gua tangkap gambo ni dari opis petang semalam nak hapdet dlm blog tapi tak tau nk cite apa.
Tulun ceritakan bulih?

28 comments:

  1. wooot...

    ada orang hisap rokok beramai2 ke?

    hehehe~

    ReplyDelete
  2. tu bukan asap...awan mendung berarak kelabu aje tu :p

    ReplyDelete
  3. gila tercemar tmpt lu!!
    hahahahahahaha

    ReplyDelete
  4. bayar la..gua cerita..kalau tak jangan harap..

    ReplyDelete
  5. wa pun tak tau nak komen ape..
    nak sebut tajuk je la...asap!
    hahaha

    ReplyDelete
  6. BERITA TERKINI :


    sekumpulan asap telah menyelubungi kehidupan paiseh..


    SEKIAN BERITA DARI TEMPAT KEJADIAN.

    ReplyDelete
  7. nenek kebayan baru berlepas ngan penyapu enjin kuasa 30 kuda...

    ReplyDelete
  8. ZARA - kahkahkah.. lu punye sound efect tu yg mahal tuh. hahahaha..!!

    mugiwara - takkan naik sampai penthouse weyh. hahahahaa..!

    aim-a - gua nampak putih je. o. lu rabun. kahkahkahkah!!!

    miSz.haNie - nanti gua gi bakar hutan genting nu! hahahahahaaa..!!

    mrblind - cerita la.. gua bayar.. kalu tak jangan harap. hahahahahahaa..!!

    Liliyuli - jangan laa idea lu pun sama tinggi badan weyh. hahahahahahaa...!!

    paRi-paRi sYurGa - mana ada!! gua masuk air je weyh. hahahaha..!!

    sayanghasni @ Yus - gua kasi bintang lu punye cerita. lawok2...!! hahahahhahahahaaa..!!

    ReplyDelete
  9. ada buat kenduri bakar sate ke?

    ReplyDelete
  10. apei - ntah.. kenduri bakar rumah pun bulih jadi gua syak. hahahahaaa...!

    ReplyDelete
  11. u suh tulun ek?

    TAK NAK TOLONG! hahaha

    ReplyDelete
  12. gua macam kenal tempat ni.
    macam kampung gua je.
    hahaha!

    ReplyDelete
  13. nk cite ap erk...
    nk s0h cite ke nk s0h k0men ni..

    kt sni dy tulis 'P0ST A COMMENT'

    adei..mna 1 nk wat ni..k0nfius suda

    ReplyDelete
  14. paiseh aq tau..

    kentut raksasa kan?

    ReplyDelete
  15. ha..minggu lepas kat area umah aku pun de byk asap2 mcm ni...diorang sembur denggi...x sedap btl bau asap tu..

    ReplyDelete
  16. malas la nk cite...
    lu la tlg cite kan!
    hahahahahahaha!

    **wa syak...xde papela...x smpai ati nak sebut!hahahahaha...

    ReplyDelete
  17. aku tau,kau adalah salah seorg penyumbang kepada asap tu..pastu kau larik laju2 snap gmbar..

    dh,
    tkyah buat muka inesen!

    ReplyDelete
  18. itu kempen jom merokok lah!

    hahahaha....



    .

    ReplyDelete
  19. wa penah dengar nama ketolan kepolanmaybe inilah gerangan nya...

    -semut ketong 2-

    ReplyDelete
  20. asap bergelimpangan, dedaunan berguguran. okay?

    ReplyDelete
  21. eleh..dorg tgh fogging
    aku tau betol.btw,san francisco oke!heks..

    ReplyDelete
  22. ohh...besar jugak padang TNB eh? siap ada grandstand lagi!hehehe.

    ReplyDelete
  23. aku rasa la kan...

    asap tu sempena kemenagan aku dalam peraduan celcom kot. diaorang bagi efek asap sebab aku menang.

    ReplyDelete
  24. azie - sesungghnya tolong menolong itu amalan mulia lagi berpahala...

    k.e.r.i. - maju laa sangat Pulau Kerengga!! hahahaha..!!

    sharamli - gile bendul lu..! hahahaha..!!

    xuen - dahsyat jugak lu punya dongeng. hahahahahaa..!!

    citahrudin - tapi ada bomba. takkan bomba take over buat keje tu kut..

    ierma - gua pun malas nka cite. lu laa tlg citekan. hahahaha..!!

    HazirahMahadzir - a'ah.. gua saje takmo masuk olimpik. hahahahhaa..!!

    tasikmerah - ile kerajaan launch kempen mari bunuh diri?? hahahhaaa..!!!

    Ahamd Azrin Aziz - setan dari api lah weyh.! hahahaa..!!

    acece - kahkahkahakh.. betul sangat laa tu..

    kecik - wallaaweyh! bak sini alamat sekolah lu. gua nak gi belajar balik. hahahahahhaaa..!!

    jen doe - kat umah lu jugak ni weyh! hahahaa..!!

    Hidemichi - erm.. mana lu tau nih?? gua dah rasa terancam nih. hahahaha..!!

    MOnkey D Luffy - tang mana bakar nya? sumpah tak nampak.

    speedrider - apekes menang bulih asap. bapak kodi! hahahahhahaaa..!!

    ReplyDelete