April 26, 2009

Mari Kelebek Beg Duit

Gua tak tau camana nak jawab TAG yang Mek Zai bagi nih. Takde soklan pun.
Yang gua paham kena tangkap gambo wallet pahtu cerita.
Tak detail langsung.
Macamana gua nak skor markah penuh ni?




............................................




Nah. Dompet saiz separuh telapak tangan.
Kalu nak tengok la.
Gua malas nak ambik gambor banyak2 pekakas kat dalam.
Kodak dah abis. Biar gua citer je.


Yang bulih nampak tu ada kad utang bank Islam. Belakang tu ada kad RHB. Belakang kad RHB tu ada kad Giro yang dah bulih wat masuk muzium. Belakang kad Giro tu ada Username ngan Paswed gua punya Maybank2U. Jangan kabor kat sape2 gua sorok kat situ.

Panel tengah gua letak lesen memandu B2. Yang B2 dengan D gua letak belakang sebab gambo pakai t-shirt je. Belakang dia ada gua punya IC. Belakang IC ada kad Smiles yang gua buat time keje kat S***ra dulu. Point baru tiga ribu lebih. Gua tunggu sampai doploh ribu baru nak klem petrol time balik kampung tahun depan.

Panel kanan ada kad Maybank. Belakang tu ada kad matrik sekolah lama. Belakang dia ada kad matrik sekolah baru. Belakang dia ada kad topap yang pesen dulu tu. Penting gile menatang tu weyh. Nak2 time Chez tetinggal kunci umah kat dalam. Nasib baik tangan gua ada genetik McGyver. Jangan kabor kat sape2 gak umah gua bulih buka pakai kad. Belakang lagi ada kad ajaib sentuh-dan-berambus. Sampai sudah gua tak ingat nak topap.

Duit??
Tu.
Nampak skeleng tu??











*xyah nak zoom2. gua dah blurkan tahap spek dua inci gambo gua tu. hahahahahaha..!!

19 comments:

  1. hehehe..

    dompetmu penuh dengan kad juga...

    lalalala~

    ReplyDelete
  2. skeleng je boh?
    padahal dalam bank setambun pitih.
    sampai nk tutup pintu bilik pun dok leh sebab pitih lu banyak sangat.
    hahaha.

    ReplyDelete
  3. dompet sy pun penuh dgn kad.. kad utang

    ehh hr nie dah brpa hb bulan org gomen dh penuh dompet dah

    ReplyDelete
  4. peh..
    paiseh tul la..
    baru nak usha gambo kat lesen tuh...

    ReplyDelete
  5. apa satu syling ja

    patutla x belanja abc fradoo kak aim-a

    miahahaahah

    kad nikah mana?

    *lari*

    ReplyDelete
  6. ape jenama dompet lu r? wa xbole jd hipokrit la, wa tensen point wa minggu ni sikit, dem..lu punya point 60 lebey..busted betoi..bila la nak new season.hehe off topic jap

    ReplyDelete
  7. haih, kalau skeleng je ade, camne dgn janji 20K tu?

    dah tak cerah dah harapan mung,kah kah kah

    ReplyDelete
  8. apa lagi...sertakanlah no. akaun maybank lu sekali...gua syak tambah tebal dompet lu lepas ni!hahaha.

    ReplyDelete
  9. penuh gak wallet ko tu ek

    mcm wallet pompuan lak

    mcm2 kad ada hahaha..

    ReplyDelete
  10. apsal aku tengok cam nipis jek dompet ko?? tapi bila baca, cam berlambak la plak kad2 nye? huhuhu..moskel lak tetiba!

    ReplyDelete
  11. ZARA - abih tu xkn nak letak kad dalam sepender plak. hahahahahaa.!!

    k.e.r.i. - ingat gua keje tukang lukih gambo agong kat pitih ke?? hahahahahaha..!!

    kuIna LadyInRed - orang kaya memang byk utang. lu orang gomen kah??

    TiNiE - cocok mata kang!! hahahahaa..!!

    sharamli - lima sen bepe kupang aa??

    xuen - ada. bawah tilam. lu nak tengok kena rasa papan katil dulu. hahahahhaa..!!

    acece - jenama live's. kahkahkahkah.. topic tu lain segmen kita diskas.

    ReplyDelete
  12. azie - aih.. kn dah bank in. tu yg dh tinggal skeleng nih. hahahahahhaa..!!

    mrblind - xpe. gua rebel. hahahahaha..!!

    Hidemichi - gua cas dua duit sekali komen. mau?? hahahhahaaa.!!

    ie3za - tipu. pompuan nyer byk gambo pakwe. kan?? kan?? hahahahhaa...!!

    tipahvogue - gua ada black magis. kahkahkahkahkah!!

    ReplyDelete
  13. wa cuma nak tanye...
    lu punye wallet tu kulit ori ke dok..???
    tgkap gambo wallet pn mcm jejauh jerk
    hahahahahaha!

    ReplyDelete
  14. wa igt lu ade kad GRO...
    hahahahahahahaha!!

    ReplyDelete
  15. komeng utk mukadimah ko tu..
    ckp jela ko memang selow kan.haha..

    nah 5markah sudah.sbb wallet xcantek,n ade skeleng sposeng jeh...wakakak

    ReplyDelete
  16. ie3za - ye laa tu! try lu buat laa tag ni. brani?? hahahahahaa..!!

    ierma - ori la weyh. kulit kepala manusia. hahahahahahaa..!!

    miSz.haNie - kalu gua ada pun bukan lu tau. hahahahhahahahaa..!!

    jane doe - lima markah tu ada bintang x?? hahahaha.!!

    ReplyDelete