April 25, 2009

Teka-Teki Mudah


Objek apakah dalam gambar?


a) Uniform Pasukan ZAT (Zariba of All Territory) - unit bantuan Ultraman Taro

b) Jersi Pasukan Bolasepak Kuala Lumpur 1988

c) Pakaian Unit Petugas Khas Tabung Haji Di Arab Saudi

d) Jersi Pasukan Sorak Sek Men Keb. Derma, Kangar, Perlis.

e) Tak mahu jawab. Saya sengaja tak nak pass sebab nak jumpa cekgu lagi semester depan.

29 comments:

  1. jwpn nyer:

    f) buang ms jek jwp..soklan x bijak lnsung. sy harap cikgu kene buang keje semester dpn.


    hahahahahahaah!!

    ReplyDelete
  2. objek = patung
    baju = jersi telecom di saudi

    sekian

    ReplyDelete
  3. e )Tak mahu jawab. Saya sengaja tak nak pass sebab nak jumpa cekgu lagi semester depan.

    sbb..cekgu paiseh ni sgt laa hensem...suwettt..nak jumpe cekgu lagiklah...:p

    ReplyDelete
  4. itu jersi MU utk musim akan dtg. hah...aku dah jawab btoi, mana hadiah aku arh beb???

    ReplyDelete
  5. wehh paiseh!
    ni jersi kau masuk team pom pom girl CBN ke???

    aku dh start syak wasangka neh!

    ahahah

    ReplyDelete
  6. whoa,, putih tengkok patung tu..geram seyh!!
    wakaka

    ReplyDelete
  7. uniform hantu bulu la gua syak. hahahahaha...

    :p

    ReplyDelete
  8. ah!
    gua cukup anti dgn teka teki..
    sebab ni la gua kene sebat dengan pembaris kuning bag teka teki bodoh dkt cikgu gua...
    siblak!

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. jawapan saya ada dalam hati.

    amacam?boleh teka ada apa dalam hati?

    ReplyDelete
  11. jwpn dlm 0tak..xleh gtw cekgu...
    nnt cekgu tiru jwpn sy...
    cekgu kn pandai..mna belh tny ank murid..cekgu jwb la sndrik....

    ReplyDelete
  12. jersi man utd next season.. kononnya la.. tah betul tah tidak..

    ReplyDelete
  13. miSz.haNie - hahahahaa..!! lu nak kena buang skolah ke weyh??

    TiNiE - betul la tu.. tinggal suku je lagi nak bulih bintang. hahahaha..!!

    kuIna LadyInRed - dapur mana pakai unifom merah weyh? hahahaa..!!

    mugiwara - salah. meh nak kasi bintang kat pale. hahahha..!!

    Liliyuli - pilih pilih juga. tanda kat kertas jawapan. pensil 5B saje ye!

    aim-a - kalu cekgu tak nak jumpa lu cmne?? hahahahhaa..!

    tipahvogue - betul ke?? klau betul pun ada gua kabor nak bagi adiah?? ada?? hahahahhaa..!!

    xuen - lu kelas menengah rendah. takde lagi dlm silibus kot. hahahahhaa..!

    HazirahMahadzir - gua pun syak lu senget2 nih. hahahahhahaa..!!

    k.e.r.i - gua dah tak mencarut. air carot pun gua tak in. heh!

    ReplyDelete
  14. acece - gile gersang lu! hahahahahaa..!!

    tasikmerah - kalu asben lu pakai baru jadi. hahahahahaa!!

    KARKADEWA - xpe. pembaris cekgu ni xde kaler. papan katil je. hahahahahaha..!!

    azie - cekgu rait dalam hati. amacam?? bulih teka betul ke salah?? hahahahaa..!!

    ~0~ - xnk jawab duk diam2 tengok wonderpet. hahahahahaa..!

    landaklaut - sah. lu tak penah gi aji. hahahahaa..!!

    Monkey D Luffy - lu lanun. mana aci! hahahahhaa...!!

    sharamli - gua syak lu punya bontot dah byk parut kena rotan ngan cekgu time skolah2 dulu kan?? kan?? hahahahaa..!!

    abangpit - gua igt nak sambar trus kat uptown tadik. dua kali tengok kensel hajat. hahahahahaa..!!

    BudAk hijAu - itu lu. hahahahahaa..!!

    ReplyDelete
  15. Manchester United FC 2009/10 Soccer Jersey

    Ini setelah Saudi Telecom menandatangani perjanjian baru bersama MU pada tahun 2008 untuk menggantikan AIG.

    Lagipun, AIG dah nak bankrap.

    ReplyDelete
  16. kudukut taik idong masin! huh! menciks!

    ReplyDelete
  17. John Iverson - lu dah bias akan repeat2 nih?? hahahahahhaaa..!!

    speedrider - bile lu keje sportcenter ni?? hahhahahahaa..!!

    tipahvogue - lu dah kaya. sbb tu gua kedekut. hahahahaha..!!

    ReplyDelete
  18. jen do - gua pangkah pakai marker saiz lapan. hahahahhahaa.!!

    ReplyDelete