April 3, 2009

Pacak Lagi


Selang tiga purnama kompom gua jadi panas kepala. Rimas. Serabut. Goblok. Nak tido pun kena placing betul2. Kalu tak memang gua hangin satu kepala sebab lambat masuk keje syif pagi.


Bukan gua tak suka. Kadang2 tu Anep kabor macam Bekem time gua main bulu tangkis pakai cekak. Time gi keje naik motor, gua nampak macam si rempit tegar dek ekor yang mencanak2 naik. Sumpah gua rasa tampan. hahahahahaa..!!

Sampai masa gua dah tak tahan.
...ini se-wious~ mesti tolong gua. (wonderpet wonderpet)

Gua potong.
Dengan berstail.


..

Amacam?? Ingat budak2 Akademi Pantasial je tau transformasi? heh!!




*******************



Kredit kepada rumet gua yang agak rumit (gua nak bagi upah tadi lu takde).


Lena di hujung telapak kaki gua.



Tangan yang membentuk Adam, Amber Chia, Dafi, The Lima, Aznil, Azrie Hafiz, Shamil Fitri dan lain2 personaliti terkenal cakerawala, tiap-tiap tiga purnama membentuk rambut gua. Tak caya lu refer Prosper.

Ada mau buat rambut??

Jemput ke Villa Wangsa Melawati kami.

Jangan lupa pengeras - air berkarbonat botol besar bersama jajan-ikut-suka-lu-nak-beli-apa-tapi-lima-duit-ke-atas. Sekali lagi gua bisnis tolong melayu dengan harapan tolong bagi diskaun yuran internet dan jangan pijak kabel modem suka2 hati.




Kadang2 kemaskulinannya terserlah
tak kira untung sabut ke untung batu. Untung buah barangkali...



Tu gua rompak kat fesbuk. Gua tak sempat cilok gambor beliau berkufu dengan Hatta Dolmat dalam kompiter tadi. Hot wa akap lu..!! hahahahaa...!!







46 comments:

  1. Stim. Macam cadar sekolah asrama time inspection.

    ReplyDelete
  2. bosan la pesen pacak.
    aku mahu pesen putar-putar pulak.

    ReplyDelete
  3. eh.. gua test je..
    jap..
    nak wat entry betol2.. heh..!

    ReplyDelete
  4. tengah-tengah malam ni la dia nak pacak.
    takkan baru berbuka wey.

    ReplyDelete
  5. nanti la wei..
    gua tengah buat nih..!!

    ReplyDelete
  6. huiyoo.. dimanakah letaknya salun encik chezzo ni? cam nak pegi try la. takkan nak gi potong2 wambut nak pegi umah korang lak kan. cam tak logika plak.

    ReplyDelete
  7. cutenye yg tengah tido tu...kem salam :D

    ReplyDelete
  8. perghhh...lawo aaarrr rambut pacak nih..suke suke suke suke :D

    ReplyDelete
  9. errkkkk..ngan patung pun boley? mmg kene puase arrrrr...ahahhahaha :))

    ReplyDelete
  10. ko layan AF juge ke? AFUNDI ISMA!!! ( nak AFUNDI OBRI dah terkeluar pulak :p )

    ReplyDelete
  11. pacak laaa lg tinggi..
    barula pasha sanda...hahahahahaha

    ReplyDelete
  12. Mr PenyuBiru - jangan kutuk. rumet gua paling sayang tuh! hahahahaa...!!

    landaklaut - gua tak penah pun pegi salun dia potong rambut. hahahahaaa..! kalu betul nak pegi sila ke sungei wang. Hair Zone Studio.

    aim-a - dia jawab waalaikumussalam. tak lawa sangat tapi selesa. puasa dia bulih into. gua tak layan la AF. lagho yang amat! heh!!

    ierma - camane pulak gua nak pakai helmet weyh? hahahahahahaa..!!

    ReplyDelete
  13. okeh. aku gi sana carik die jek. hahaha.

    ReplyDelete
  14. oooppsss...lupe satu komen....anda kelihatan sgt cun...eh eh eh silap...anda kelihatan sgt hensem...rambut pacak tu je laa...hahahahaha :p amik aaa gambo depan...baru terserlah kehenseman anda...hehehehe :p

    ReplyDelete
  15. aku sokong pendapat aima.. apsal takde gmbr dpn?? hehehe..

    ReplyDelete
  16. tu maknenye..
    dia di kire hensem dr blkg jek..
    kl amik gmbr dpn..
    sumpah!!
    x hensem..!

    hahahahahahaahah

    ReplyDelete
  17. hahahha..tak tau naper wa rase nak tergelak tgk transformasi lu!

    wey tag tu lu kena wat gak! sbb salah sorang tu da pernah wat..secara otomotiknye jumlah yg di tag 10 orang..wa tak kire lu kena gak!!! tak kire! tak kire! tak kire!

    ReplyDelete
  18. rambut pendek la baru nampak muda..
    hari tu wa tengok pun semacam rimas..
    tapi lu tetap nampak muda belia..ekeke
    wa dah puji ni..nnt p china tu beli la ape2 untuk wa ye cik abg..*wink

    ReplyDelete
  19. dak hani punya muluuuttttttt...! ehhehehe....


    .

    ReplyDelete
  20. bro, link lu dah gua masukkan sekali.

    ReplyDelete
  21. errr...
    wa pn rasa cam nk sukung je pendapat si hanie tu
    lu jgn terasa tau...kata kebal
    hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  22. hahahaha~
    ade penyokong tuu...
    nih agak2..
    bape kopi tuan blog nk bg nih karang.. :P

    ReplyDelete
  23. perghh..
    budak wangsa melawati memang hot2.
    gua up kita sevillage..
    gua pun nak tompang sekaki beb.

    ReplyDelete
  24. abe bekem la kunun..woit putih tengkok lu..hehe

    ReplyDelete
  25. Hot wa akap lu..!! ~~ sjk bila pulak paiseh a.k.a pasha ni pelat..??
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  26. lalalalallaa... sajer menyinggah dengan harapan disinggah jugekk!

    ReplyDelete
  27. tahukah anda rambut pacak inspirasinya dari burung kakak tua..

    tidak percaya.. follow link ini... blog lama aq dulu.. time aq tertanya macam mana feshen ini terjadi...http://fantaszia.wordpress.com/2007/11/03/calling-all-guys/

    review kak aim-a punya komen jap

    cutenye yg tengah tido tu...kem salam < siap la ko pompuan kalu aq jumpa ko percuma flying kick 2 das

    perghhh...lawo aaarrr rambut pacak nih..suke suke suke suke< i suka u xnampak ke paiseh

    errkkkk..ngan patung pun boley? mmg kene puase arrrrr...ahahhahaha :))< tu la kalau xtahan kawin cpat ngan i..

    ko layan AF juge ke? AFUNDI ISMA!!! ( nak AFUNDI OBRI dah terkeluar pulak :p )< kita suka show yg sama owh

    oooppsss...lupe satu komen....anda kelihatan sgt cun...eh eh eh silap...anda kelihatan sgt hensem...rambut pacak tu je laa...hahahahaha :p amik aaa gambo depan...baru terserlah kehenseman anda...hehehehe :p< kekalkan aura misteri anda kunci ke atas mengapa sy suka anda

    betul x kak aima?

    paiseh aq xtau nak tolong la kalu u buta thp karma sudah

    ReplyDelete
  28. tgk dari blakang mmg style..tp kalau dari depan agak2 mcm mana ek?

    p/s: rajin2 la upload gambar rumet lagi ;)

    ReplyDelete
  29. landaklaut - gua repot kat asben lu! hahahahaa..!!

    aim-a - mana2 sisi pun sama je. hahahahahaa..!!

    Jard The Great - gua takut antu kamera enterprem lagi. hahahahaa!!

    miSz.haNie - macam la pakwe lu hensem sangat! hambik lu! hahahahahaa..!!

    aRaBeLLa - tu tanda lu suka gua. bulih?? hahahahahaaa..!!
    *tag lu kena ambik nombor. byk lagi tag gua nak buat.

    Liliyuli - lu pantun ke syair ni?? nanti la gua kasi tiket kapalterbang kat lu. hahahahaaa...!!

    tasikmerah - lu gak yg ngajo kan??kan?? hahahaa..!!

    speedrider - mekasey! gua pun nak blajar menyepeed gak nih. hahahahaa..!!

    ierma - takpe.. dah la molek rupa paras. kalis kutuk lak tuh.. tetiba gua rasa lebih hebat. hahahahahahaaa!!

    ReplyDelete
  30. miSz.haNie - gua bagi sebesen trus. siap belog lu sok2..!!

    famia - gua tau lu pun hot. dah bape ari tak ujan. kan?? kan??

    acece - cilakak! dah la gua kena lebel pasa sanda. lu pun sama naik nampak. murtad jantina tol!

    miSz.haNie - umur pat tahun dulu gua memang pelat. hahahahaha!!

    sWeEtdARLinG - gua segan sket ngan golongan ibu nih. naseb baik sekapal. nanti sesenang gua ronggeng belog lu.

    xuen adyla - mandai pulak lu tulung jawab. heh! tapi sepatah pun gua tak in. hahahahahahaaa!!

    f R i h A - kalu dari depan sebijik mcm paiseh! hahahahahaaa...!!
    *lu penah kena serang ngan gepren orang x??

    ReplyDelete
  31. aRaBeLLa - kdg2 lu pun perasan cun hape. seri satu sama. hahahahahaaa..!!

    ReplyDelete
  32. amboi xuen...tlg jawab nmpk..hahhahhaa :P

    tp..tak dinafikan...dr belakang...pasha ni mmg hensemm siut...feeewwwiiitttt...nak minat u buley..? hikhikhik :p

    ReplyDelete
  33. err...x pernah la pulak....

    ces...dah kedekut tu ckp je la !

    p/s: aku dah link blog kau.

    ReplyDelete
  34. SEH..
    SB WA BAIK..
    WA BG AWARD SPESEL KAT LU..
    SILER AMEK KAT BLOG YER..
    [hamekk...siap capital lg hahahahah]

    ReplyDelete
  35. woit. ape jadah gua klik name gua dalam blog, tak linking pun. ko repair balik link tuh.

    ReplyDelete
  36. ok rambut tu cantek.

    rambut yang buat ku jatuh hati (eceh,lepas ni mesti kena lempang dgn papan katil,kah kah kah)

    ReplyDelete
  37. emmmm..aaa..errr...setiap kali wa bukak comment box lu nak post comment, wa jdik blur jap..mengapakah comment box lu da jadik cam chatting box? Aaahh..pening2..haha

    ReplyDelete
  38. tu laaaa erina...saye dah bgtau dah suh letak chatbox..pasha ni x mau letak..padan muke pasha komen box dah jadik cam chat box...hahahhaa :p

    ReplyDelete
  39. ha ah laa ye tak ye aku pun lupa nak cakap. kenapa aku gi kat link tu takleh ponnn.. :p

    ReplyDelete
  40. aim-a - minat gua ke xuen?? bior betul lu nih!

    f R i h A - ni pun gua amik cara haram. gua takmo dosa byk2. hahahah!!

    miSz.haNie - dengan cargasnya gua amik. iayhh!!

    azrie hafiz - i'm sorry! manbelon punye!!

    azie - tau. sbb tu gua buat. hahahahahah!!

    Erina Asmawani & aim-a - ye laa.. ye laa.. julung2 kali gua kasi can. chatbox menyusul.

    landaklaut - silap http:// je weyh. padam je. malas jugak lu ni. hahahahaha!!

    ReplyDelete
  41. kak aim-a minat sangat amik ko

    ReplyDelete