April 27, 2009

Notis Pemberitahuan Siri II

Dikehendaki.
Seorang rakan serumah di Villa Wangsa Melawati (LANGSAM), 53300 Kuala Lumpur (sempadan Wangsa Maju - Taman Melawati).
Tak lama lagi ada TGV mau bukak. Jalan kaki pun bulih sampai dengan ketiak berpeluh.



Kemudahan :

- Bilik solo saiz kubur di tingkat bawah.
- Peti sejuk, mesin basuh, dapur gas, tiwi+astro, sofa merah, kompiter dan internet.
- Khidmat salun berbayar di rumah.
- Dua menit jalan kaki ke bus stop. Tunggu bas setengah jam++.
- Basikal untuk ke 7E.
- Kemudahan raket untuk beriadah.



Syarat kelayakan :

- Gemar jadikan tikus sebagai haiwan peliharaan.
- Tidak segan silu buat bising selepas satu pagi.
- Sanggup berebut parkir.
- Mampu hidup di dapur umpama ibu.
- Pandai dan rajin memasak adalah kelebihan.
- Tidak pernah sorok megi dalam almari.
- Barcakap dengan fakta atau sebutan yang salah amat digalakkan.
- Cenderung ke cenel 812 berbanding 104 di malam minggu.
- Keutamaan kepada gadis2 berkerjaya dan bergetah.




....................................



Umah gua vacant lagi menjak seminggu lepas. Hasrat DiHati dah berambus. Lelah weyh nak bayar sewa tinggi2. Ingat nak tukar selera duk flat je. Tapi sayang pulak tikus belakang dapur takde saing nak main. Jiran LANGSAM pun baik gile. Understanding kemahen. Jarang sangat nak tegur. Prosper sidai sepender kat pagar sempadan pun dia senyum.

Sape masuk, ahli LANGSAM kasi selai blazer blu black. Made in Cuba. Percuma ni!!


Kondisi tip top.
Siap butang kaler emas.




Ada pertanyaan bulih kowtim sama Tok Mulu LANGSAM yakni Prosper.
Gua tukang kabor je ni.

33 comments:

  1. cilakak..bilik ke kubur ni..hahaha

    ReplyDelete
  2. oit~

    berapa ukurannya nih?

    7 dalam x 7 panjang x 3 lebar ke apa?

    ReplyDelete
  3. wa cuma nak kabo...
    wa bergetah lagik!
    mau...???
    hahahahahaahahahah!

    ReplyDelete
  4. tu r psl..sian tikus2 tu...
    mendambakan kasih syg nnt....

    ReplyDelete
  5. dari carik housemate, baik u carik life mate,ha ha ha. pegi kawen sanalah!

    *cepat-cepat sembunyi takmo kena lempang dgn papan katil*

    ReplyDelete
  6. gadis?

    seh.... aku nk join lah seh...!


    hehehehe...


    .

    ReplyDelete
  7. paiseh,sejak bila kau cenderung utk jadi pemurah ni???
    siap nk kasik blazer bagai..misteri betul!

    ahah`

    ReplyDelete
  8. tu part bergetah tu...
    nk buat tiub motor ke..
    buat getah lastik cicak??

    hahahahahaahha!!

    ReplyDelete
  9. ntah gadis mana yang nak tonton siaran 812 ngan budak rebel nie...
    kemain rebel.........
    tapiiiiiiiiiiii
    gatai sungguh....

    ReplyDelete
  10. weh apersal untuk gadis jer?

    ReplyDelete
  11. Aircond, katil king size ada tiang, bathtub, dan set home teater ada? Kalau ada gua ingat nak apply lah.

    ReplyDelete
  12. konpem dapat status orang gaji ni.

    ReplyDelete
  13. itu ah.
    gua eksaited gak ni nak tunggu mall baru tu bukak. bila tah nak siap. takyah dah susah payah rabak nak ke klcc.

    kalaulah kinokuniya pun ade kat situ..
    kan nikmat..
    perghh

    ReplyDelete
  14. aq rasa blazer tu berdarah

    tul x?

    hahaha

    kalu aq kata mahu jd roomate korg amacam?

    ReplyDelete
  15. malam minggu wa memang ke cenel 104 beb...huhuhu

    ReplyDelete
  16. mmg hampeh btol! aku da pindah baru nk wat TGV kat ctu!!!

    ReplyDelete
  17. uit..

    wata syarat kelayakan nyer bengong sungguh

    wakakakaka...

    wangsa melawati tmpt ofis ku dulu hehe

    ala lu pindah jek flat. murah giler!

    flat aku kat section 2 ade kosong lagik waakakaka

    ReplyDelete
  18. tikus besau mane?
    tak besau biawak gua tak sudi...

    ReplyDelete
  19. saiz kubur tu...saiz kubur orang alim ke orang tak berapa alim?

    ReplyDelete
  20. pasal syarat kelayakan tu wa rasa wa boleh lepas semua kot..hehe nak apply lah

    ReplyDelete
  21. mrblind - kubur pn spesis bilik gak kan?? hahahaa..!!

    ZARA - gua tak penah ukur. menyapu pun jarang2. hahahahahhaa..!!

    ierma - ada naluri ibu tak?? kalu xde, rejek!! hahahahahahaa..!!

    sharamli - gua sayang jiran lebih weyh! hahahahahaa..!!

    azie - nape nak lari?? meh laa.. kata nak jadi life mate. wakakakakakaaa..!!

    tasikmerah - incik bulu lu mana mau taruk?? hahahahahhaa..!!

    HazirahMahadzir - menjak bile plak gua kedekut?? bile?? hahahahhaa..!

    miSz.haNie - buta tempek kat muka lu. bulih?? hahahahaa..!!

    sayanghasni @ yus - bukan rebel tu gatai ke?? hahahahahahaa..!!

    apei - tu priority brader. buat hiburan. hahahahahahhaa..!!

    ReplyDelete
  22. a t i q a h - takde. lu xyah laa apply. hahaahahaa.!!

    kuIna ladyInRed - knape?? lu ingat awek bukan gadis? hahahahhaa..!!

    k.e.r.i. - sume ahli LANGSAM adalah pemakan gaji. dan juga pemakan orang gaji. barangkali. hahhahahahaha..!!

    famia - gua nak opis gua lak kat situ. baru heven. amacam?? hahahahaha..!

    xuen - lu dah cukup umur ke nak campur ngan geng2 belia?? hahahhahahaa..!!

    Liliyuli - abam syafel dah naik bas hop on hop off. lu nak tengok mende lagi. hahahahahaa..!!

    f R i h A - ni uamh gua kosong. meh la pindah balik. hahahahaa..!!

    ie3za - seksen 2 lu tu kat mana?? tanjung keling?? pengkalan chepa?? hahahahhaa..!!

    KARKADEWA - besor biawak gua tak penah jumpa. kalu saiz komodo tu biasa laa buat saing tido. hahahahahhaa..!!

    mugiwara - orang alim gua syak. bulih wat iron baju.. ok laa tu kan?? hahahahhaa..!

    acece - lu pindah rebung laa weyh..!!

    ReplyDelete
  23. saye tak suke masak....
    saye suke tido.....




    amcm?
    lulus?

    ReplyDelete
  24. xpela.. sy selesa di wangsa maju sahaja. hehe

    ReplyDelete
  25. cehh..kejam!!
    xnk la ajak ko dating....
    hahahahahahaha~~

    ReplyDelete
  26. lelaki tabley apply?

    ha ha ha ha

    ReplyDelete
  27. sol mau! bole apply skang?

    ReplyDelete
  28. paRi-paRi sYurGa - lulus utk jadi calon menantu kena rijek. hahahahhahaa..!!

    [S]itie - bak balik borang permohonan! hahahahhaa..!!

    miSz.haNie - minggu lepas lagi gua dh xmo deting ngan lu. hahahahhahaa..!!

    StingRay - buleh.. tapi angka giliran hujung2. hahahahaha..!!

    sol - budak2 kena duk umah sdiri. mak risau kang. hahahahaha...!!

    ReplyDelete
  29. awek 7E sane ramai yg cun2 tak. kalo ramai aku nak kemas2 beg sekarang jugak ni...

    ReplyDelete
  30. Lu orang tak tgk lagi bilik kubor umah kitorang. siap ade iron board lagi (lapik ngn kain pelikat che asan). ade absorber kancil ngn ekzos RXZ bai...

    ReplyDelete
  31. eh2,khabar angin menyatakan yg seorang Paiseh adelah seorg kedekut..

    ahaha~

    ReplyDelete
  32. sultan - setiap dua bulan ada awek baru masuk kerja kat sana. amacam?? hahahahaaa...!!

    Im Single - a'ah.. kasut esketing pun ada.. ke dh takde aa??

    HazirahMahadzir - apa kaitan plak ni weyh?? cocok telinga kang!! hahahahahhaaa..!

    ReplyDelete