April 16, 2009

Walaupun Gua Pesen Komited Tahap Mesin Taip, Gua Pun Nak Rehat Jugak.

Hari ni laa kena buat channel.

Hari ni laa kena eskelet emel banyak2.

Hari ni laa kena map network.

Hari ni laa ada link down.

Hari ni laa nak loopback situ loopback sini.







Kerja dah taknak berenggang langsung dengan gua.
Padahal esok gua nak cuti nih. Cilakak!

34 comments:

  1. tu nk kabor lu nih pesen rajin keje la tu..
    hahahahahahaha

    manjang cuti..
    kursus kawen ek..
    hahahahaha!!

    ReplyDelete
  2. ala, bawak la papan lapis katil tu bersama-sama...

    ReplyDelete
  3. gi kursus kawen? vavavvvava

    ReplyDelete
  4. makan sempat tak?
    wa risau ni..ekeke

    ReplyDelete
  5. bos suruh ko kejer rajin2...
    suruh kumpul duit buat kawen...
    nti boley ko bg bini ko mkn cikencop...
    wahahaha.

    ReplyDelete
  6. cuti?molek dh tu..meh ganti aku amek exam..
    >__<

    ReplyDelete
  7. let me tambah lagi

    hari ni la orang miskol banyak-banyak

    hari ni lah orang SMS banyak-banyak

    Lepas ni takdak dah. orang dah merajuk hati

    :-P

    ReplyDelete
  8. ye...sblm cuti la keje yg berlambak kena siapkan..spy time cuti boleh rest gila2...

    ReplyDelete
  9. azie..kalau paiseh ni merajuk ngan ko...ko bagik je dier makan jeruk...:D

    ReplyDelete
  10. haihhhh...
    asik cuti jek..
    wat persiapan kawen ke..hahahahaha!

    ReplyDelete
  11. eleh...baru satu hari sibuk da kecoh satu malaya.aku rilek je nieh..sambil lyn dinner dash lg..~lalala

    ReplyDelete
  12. cuti itu dengki. sbb tu die suruh bos bagi keje kat lu banyak2. wakakaka..!

    ReplyDelete
  13. meh aku tlg hulurkn tgn ringnkn beban ko.. =D
    mari2.. (msti ko takot kn??)
    muahahaha

    ReplyDelete
  14. jeles.nk cuti gak!!!

    p/s: bak mai sket mu punya annual leave.

    ReplyDelete
  15. huish arabella nak cuti ko pon apply gak ek? mcm deal je neh..?

    ReplyDelete
  16. kerja lu x nak berenggang dgn lu pasal kerja lu tu cintan kat lu hak3.. V_V

    ReplyDelete
  17. miSz.haNie - waaa.. pikap la lu. hahahahaa..!!

    Jard The Great - gua tak syg labsung sama kerja. hahahahaa.!!

    speedrider - wat mende? hentak lu punye rusuk?? hahahahahaha..!!

    aim-a - mende kawen2??? sabit kang..! hahahhaa..!!

    Liliyuli - g laa tulun tapau. takat risau je gua tak kenyang. hahahahahaa..!!

    tipahvogue - oit oit!! mau perang ka?? hahahahaa..!!

    paRi-paRi sYurGa - eleh.. kalu gua kumpul duit pun gua nak balun spotrim dulu. br makan cikencop. hahahahhaaa..!!

    Ahmad Azrin Aziz - a'ah.. Makan Cendol. hahahaha!!

    HazirahMahadzir - bulih. lu siap2 laa prepare nak repeat lg sem depan. hahahahahaa..!!

    azie - gua pun nak tambah.. hari ni laa jiwa gua bunga2. hahahahhahaahaha..!!

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. ape yg beras Faiza dua lori? ko salah orang ni ek?? hohohoh!!

    ReplyDelete
  20. landaklaut - hahahahahaa..!! gua salah.. jgn kabor sape2... gua nak padam. nananaa~

    ReplyDelete
  21. xuen adyla - ingat gua kamben sangat?? hahahahaa!!

    nonina - ececeh. tertib lu. nak jd seketeri gua x?? hahahahahaa..!!

    aim-a - apa jeruk2?? nak kena hantuk?? hahahahaa..!!

    ierma - tak aih. nak timang cucu. puas ati?? ahahahahaa..!!

    jendow - esok gua nak tebang tiang telepun byk2. hahahahhahaa..!!

    landaklaut - tapi gua sayang sama cuti. huhuhuhuhu..!!

    mamma mia! - bak laa beras Faiza dua lori. bulih gak bisnes. hahahahahaa..!!

    f R i h A - bkn lu tgh cuti smayang ke?? hahahahhahaa...!!
    * amik la. gua tak pakai pun. tiga ratus duit sehari.

    acece - lu sibuk umahtangga org apehal? nak kena sabit?? hahahahahhaaa..!!

    ie3za - kalu rupa paras kerja tu mcm cindy krofod xpe gak. hahahahhahaha..!!

    ReplyDelete
  22. sebelum kasi cuti ngan senang hati, musti a kena kasi kerja ngan suka hati~

    ReplyDelete
  23. acece-jangan nak wat fitnah,biler mase lak aku apply cuti???

    ReplyDelete
  24. oit2...suka hati ja....mana tau?

    ReplyDelete
  25. jom pi pesta buku esok seh... pagi ok!

    ReplyDelete
  26. kak..
    g la ahad...
    leh join..hahahaha

    ReplyDelete
  27. joegrimjow - lama2 sangap weyh..! hahaha..

    mugiwara - waa.. bulih tahan jgk palsapah lu nih. hahahhaa..!!

    aRaBeLLa - lu tak apply cuti. lu nak bercuti kn?? kan??

    mrblind - OT2 juga. gua dh lembik mcm labi2 ni pecite??

    f R i h A - kah kah kah..!! tau takod.. tegugat la tu.. hahahahahaa..1!!

    tasikmerah - heh! pagi2 org bujang layan tido laa makcik. hahahahaha..!! petang laa...

    miSz.haNie - xde2.. jalan genting tutup ari ahad. xleh turun. hahahahhahaaa..!!!

    ReplyDelete