September 22, 2009

Baru Gua Tau Kenapa Selama Ni Umah Gua Tak Buat Open House


Penat tahap champion. Gua jadi tuan rumah merangkap jaga parking tengah hujan dalam becak dan juga jaksa pendamai perang antara anak buah. Gila2 true punya kelahi kalu dibiar. Terima kasih kawan2 yang mari yang gua rasa tak tau pun yang gua ada belog (paham x ni?).
Tu bundle duit raya gua yang ke-dua. Tinggal 3suku lagi. Cukup2 duit minyak ngan tol untuk gua balik KL lusa. Jangan ngengada nak mintak. Gua semelih buat petrol!

9 comments:

  1. ah...x kesah,aku nak mntk gak duit raya !!!

    sila bagi!!!!

    kalau tak bagi, aku santau je keta ko mati kat tengah-tengah jalan ..hah, gerun kan?

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya....

    Ko tau aku nih ade kuasa utk tidak membagi duit raya. So tiap thun aku leh wat bodo jer...hahahahah takde yg berani mintak.

    ReplyDelete
  3. duit raya tuh mmg lu niat na bagi orang kan? haa tak dulik. gua na gak.

    ReplyDelete
  4. aku xmo duit raya itu sbb nmpk sgt sket.bundle of rm1 notes je??! hahaha..erkk..nak lemang itu.huhu..

    ReplyDelete
  5. gua tau gua takyah mintak..
    sebb lu mmg ade readykan utk gua..
    kan? kan?

    ReplyDelete