September 3, 2009

Membazir Je Gua Sembur Minyak Wangi Tiga Kali Hari Ni

.


6:56am gua sampai bangunan opis. Laju2 gua jalan mau kejar pukul tujuh. Sampai lif, ada makcik kliner tengah tunggu lif utiliti nak angkut barang2 cuci.


"Mari sini budak kecik. Naik lif ni pun bulih juga..." gua rasa macam Orked dalam Gubra bila kena panggil macam tu. Memang biasa makcik kliner ni.

Kejar ke thumb print punye pasal, gua follow.

Sepanjang dalam lif, gua terpaksa tahan napas. Macam jumpa antu cina yang lompat2 tu. Dah lah banyak kali berenti. Seksa woh! Gile babi busuk dia punya persekitaran. Lu orang nak tau macamana? Try laa cium saki baki makanan celah gigi time baru bangun tido. Macam tu lah.

Gua yang dari rumah tadi macam Aaron Aziz tiba2 rasa macam Thomas Narayanan.

30 comments:

  1. ala, masuk ofis, gi la toilet pastu gi tacap2 sket. bubuh lipstik sume. eh eh u laki eh?ahahaha.

    ReplyDelete
  2. hahahah...sabar je la bro...dugaan di bulan posa tue

    ReplyDelete
  3. hahaha~

    sembur apa yg patut pastu~

    ahh, tindak balas kimia akan buat kamu lagi teruk dari sulphur dioxide~

    errk~

    ReplyDelete
  4. hah?
    aaron aziz?
    xkan la~~

    ReplyDelete
  5. gua tak penah cium..
    so gua taktau camne die punye bau..


    lu tau...
    lu dh biasa cium bau tu ek?


    hahahahaha....

    ReplyDelete
  6. mesti lif tu jadi wangi dek minyak wangi ko tu.ko plak amik bau busuk lif tu.sistem barter la katakan.

    ReplyDelete
  7. mcm aaron aziz??
    ceh..nmpk sgt tipu..
    hahaha!!

    ReplyDelete
  8. hoh..aku nye tmpt lak makcik kliner dah mcm pkerja sini jek,dressing die ngalahkan aku....ciss diorang..!!

    ReplyDelete
  9. pukul 7? gila awal.

    tapi jgn la samakan dgn aaron aziz hero aku tuh. melampau namanya.

    ReplyDelete
  10. apsal lu ikut jalan salah..
    aaron aziz tu akk minat tau..
    bau je cam aaron..rupa tidak..kan?? kan??

    ReplyDelete
  11. haha... thomas narayanan?

    hahahaha.... gua suker

    ReplyDelete
  12. hua3..
    dah byk kali dh kena mcm ni..
    lagik sanggup naek tangga..bia tingkat 8 p0n...

    ReplyDelete
  13. itu lu pny hobi bgn tido? lu mmg pengotor. Thomas Narayan belum tentu buat :p

    ReplyDelete
  14. lu pi ikot makcik klener tu buat aper?

    ReplyDelete
  15. saki baki makanan kalau lu cium satu hari leh tahan nafsu mkn di bulan puasa ini..wa dah amalkan dah..

    ReplyDelete
  16. minyak wangi murah je terhakis bau ny bile berada di lif tuh..nape tak angakt baju then masukkan kepala lam bju smbil bau minyk wangi sendiri???

    ReplyDelete
  17. yakin ke bau mulut makcik tu?
    muahahaha

    ReplyDelete
  18. laaa....budak kecik ke? hahahhahahahahah

    ReplyDelete
  19. hahaha... lu sound je makcik tu.. "wangi harini.." haha

    ReplyDelete
  20. disebabkan nama thomas narayanan tu terbit kat blog lu, apa kata wa upload gamba dier esok..itu adalah pasti

    ReplyDelete
  21. azie - nak kena sepak?? eh.. lu pompuan eh? hahahaa!

    ~0~ - bulih bawak batal puasa tu!

    zara - mana lagi busuk dengan ammonia?

    jo - betul... gua kasi can je time odition iklan loreal tu~

    periperi - sebab tu gua suh lu bat. hahahaha..!!

    naddy - tak releven langsung lu punye teori!

    hanie - betul. tak caya lu tanya singular~

    patung - ntah. harun anak pak ajis tu laa kut~

    kakuna - lu yang selekeh nak salahkn kline plak. hahahahaa..!

    ReplyDelete
  22. hidemichi - apa.. ngat gua thomas narayanan ke hari2 tukar nama?

    ateeka - aaron aziz lu?? lu pun ada ke?? ramainye~

    rozita - sebab tu gua malas nak expose muka. tau ada yg tak caye ni. hahahahaa..!

    kimisai - lebih dasat dari bau kentut wo!

    anonym - lu pun kenal ke?? sahabat??

    fyzivirus - apa?

    sharamli - masalahnye gua nak ke tingkat 35. lu bulih ke?

    stingray - ah. minyak nyior x berak pun kluar tahi.

    yobsumo - bukan. hobi gua kumpul setem.

    ReplyDelete
  23. tasikmerah - daulat kang. kena kat MC sok2. hahahahaa..!

    apei - nak cepat brader. dah banyak gua merah ini bulan..

    yanie - cap attar. hahahahaa..!!

    acece - bab2 selekeh ni serah kat lu laa..

    aminah - gile. penat2 gua iron baju woo!

    keri - ahh.. lu punye bau mulut lagi dasat gua syak. hahahahaa..!

    jajazuzu - ntah nye. tak kontemporari langsung!

    abampit - bulan puasa brader. gua pesen hormat orang tua. hahahaha..!

    oyett - gile kacip lu ngan beliau eh?? yang gua pasti esok lu buka dalam kete lagi. hahahahaha..!!

    ReplyDelete