September 15, 2009

Entry Takde Kaitan Dengan Senario Semasa


Ni kucing famili gua kat kampung. Nama dia gua tak ingat sebab adik gua selalu tukar2 nama dia. Comel. Gagah. Aktif. Agresif. Tak berak merata2. Selalu nak manja2. Pagi2 kejut gua bangun subuh. Bila lapar makan nasik dan suka gua punya ketiak. Kadang2 bulih terlanjur sampai scene menjilat.
Best kan kucing ni?

36 comments:

  1. ha?kucin tu jilat ketiak ko..gile malang..huhu.. xtkt ke kucin tu dpt kanser lidah ke hape

    ReplyDelete
  2. jabatan pendaftaran negara xmaroh ke tukor2 nama sokmo?xkena angkat sumpoh ke?hehe...

    ReplyDelete
  3. eeee selekeh gile kucing nie
    nasib baik muke dia tak hitam sbb jilat ketiak ko yg hitam tu

    hahahah
    gagagaga

    ReplyDelete
  4. anti prempuan tp suke kucing..unik tol paiseh nih

    ReplyDelete
  5. huh.. dh takde idea nak buat entry lah tu.

    ReplyDelete
  6. eeeuuuuwwwwwwwww..
    lu pukau kuceng tu sampai suka ketiak lu eh..

    ReplyDelete
  7. kucing jilat ketiak pun stim ke brader?

    ReplyDelete
  8. kucing tu jilat ketiak ko ke?
    sure ada bau ikan kat situ :P

    ReplyDelete
  9. datang melaka tak jumpa aku.

    kita putus seh! putus!








    muahahaha... :p

    ReplyDelete
  10. tak tau pulak aku kucing pun de sakit mental...

    meh anta sini kucing tu, aku bawak g jumpa dokte

    ReplyDelete
  11. mesti kucing tuh schizoph...tu yg xreti beza ketiak ngn ikan...ciss...mesti masin....eww.....

    ReplyDelete
  12. so, kucing tuh manja dan suka ketiak anda? dan anda suka ketiak anda dijilat?! waaaaa...apeyg best kat ketiak tuh ek (andai kate kucing itu boleh menjawab, kan best)

    * tumpang lalu ekkk....

    ReplyDelete
  13. lu tak bagi kucing lu cukup makan ke? sampai ketiak pun jadik!

    ReplyDelete
  14. ko palit ketiak ngan ikan goreng ker?

    ReplyDelete
  15. ntah. gi melaka bkn nk infom. aku nk kirim soh ko sekeh dak anim tu.

    ReplyDelete
  16. haha..kompem keracunan kucin tu.hikhikk..

    ReplyDelete
  17. lu takde nombor hensep gua ke seh?

    datang melaka roger2 la.ceh.

    ReplyDelete
  18. seh,

    tumpang iklan..

    Hello fellow joyriders! We have superb news for you! Cosmic will be joining the über cool Bijou Bazaar's Wednesday Berbuka Rendezvous this Wednesday, 16th September @ Capsquare.
    Come, let's all have our iftar together! ... and of course last... minute raya shopping with us...we have great bargain too!
    Check out http://bijoubazaar.blogspot.com/ for more information.

    ReplyDelete
  19. Ikh...kotor..
    caner kucing 2 leh tpesona pai cm2?
    Eeeee....yekkk....

    ReplyDelete
  20. seh, ngan kucing pun jaddi ke?
    hahahaha.

    ReplyDelete
  21. mendiang kucen aku dulu ske jilat2 kat perut.
    kadang kadang kat dada...

    huhu...
    [terasa macam ternoda pulak~]

    ReplyDelete
  22. cian kucing tu...kena bau ketiak lu....

    hahhahhaha

    ReplyDelete
  23. bila lapar makan nasik?
    macam pipiyapong...

    ReplyDelete
  24. nenek - biar la. adik gua punya je pon. hahaha..!!

    chenta - penah lu jumpa bapak kucing pegi register nama anak kat JPN??

    kureen - woi woi.. ketiak gua suci la..

    dashing - baru rebel. hahahaha..!!

    zara - jilat bakteria penyebab ketiak berpeluh. hahaha..!!


    periperi - hahaha.. apa2 saja laa lu ni..

    liliyuli - baik gua pukau lu je. hahaha..!!

    jo - ada gua kabor gua setim??

    rozita - hahaha.. jaga2.. ketiak gua makan ikan.

    tasikmerah - eh. bkn tiap2 minggu kita putus ke?? hahahaha...
    *misti adik tiri lu repot ni~

    ReplyDelete
  25. citahrudin - nah.. pegang elok2. kuku dia gua blom potong~

    aminah - err.. lu ingat gua paham sangat grammar medic ni?

    cheryna - lu try laa tanya sampai dia jawab. hahahaa..
    *tumpang lalu je? salam mana?? salam..

    apei - hal2 makan gua kerja gua. hahaha..

    zonaku - apa igt gua tak senonoh gitu macam lu?

    jajazuzu - cilakak~ apehal kondem gua pegi melaka plak ni?

    itafukada - lagi cergas ada laa gua tengok. hahaha..!!

    mamma mia - ketiak gua apehal lak lu yg geli? hahahaa.!!

    macha - cis. ni lagi sekor. mana gua tau lu duk melaka. muka penang. hahahahaaa..!!

    cosmic - bayaran lu bank in nnt eh? bulih juga gua wat beli selipar raya..

    ReplyDelete
  26. lily - sebab dia rebel macam tuan dia. hahahaa.!!

    keri - abih. nak tunggupompuan wat mcmtu.?? hahahahaa..!!

    mugiwara - lu mandi wajib tak?

    yanie - apa.. bukan gua paksa pun. dia nak gua hulur. hahahaa.!!

    dark ray - hahahahaa.. gua syak pipi pun pesen kucing jugak laa..Comel. Gagah. Aktif. Agresif.. hahaha..!!

    ReplyDelete
  27. xleh lwn kucing gwe la terjun dlm kolam ikan keli bunuh diri..huhu

    ReplyDelete
  28. gua syak ketiak lu bau tikus la..wahaha

    ReplyDelete
  29. jgn kucing tu jilat bontot...
    hahaha



    comel r kucing ko..kacuk ker??

    ReplyDelete
  30. kucen tu tade deria bau n rasa la wa syak...ish ish..

    ReplyDelete
  31. bro.. selamat hari raya.. salah dan silap harap dimaafkan..

    ReplyDelete
  32. PARADOKS mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin
    -aloy

    ReplyDelete