September 25, 2009

Tinggal Jejak

Sempena ulangtahun pertama. Gua main agak2 je.
1st entry gua buat time raya tahun lepas. hahaha...!

Hensem ke tak belakang kire. Gua dah sebulan buat draf nak tukar templet ni.
Last2 sume gajet kena sapu. Bloglist pun.
Sape2 yang rasa gua bulih jadi hadkore fan dia bulih tinggal jejak kat kontradiksi.
Yang dah cari pasal ngan gua tu pandai2 gua cari. Takyah nyorok2...

23 comments:

  1. wooo.. template baru.. ensem gak..

    ReplyDelete
  2. ni lu berlawan dengan jiran yang mana 1?

    ReplyDelete
  3. wat yg xjambu le bro..
    nti ilang ar macho..huhuhu..
    Selamat Hari Raya,bro..
    (walaupun gua kna keje da rini!!)

    ReplyDelete
  4. gua? lu jangan anaktirikan gua..



    hahahaa...

    ReplyDelete
  5. gua tak tinggal jejak satu pun. kalau lu tau sapa gua, lu memang rock kangkang

    ReplyDelete
  6. cmne leh jd cmni lak bro?? alahaii
    akma @ mamma mia!
    akutamawstopblogginlagijgnpakseakuok.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. lu sila tolong letak link gua bawah jemaah WM.
    lain dari jemaah tu gua taknak.
    mintak tolong secara keras.
    ahakahkaahkhaks

    ReplyDelete
  8. jejak kasih ke?


    identiti tak senonoh...bukan ko memang begitu kan? hehe

    ReplyDelete
  9. vwm tu apekejadah?

    duit raya untuk aku sila simpan!!

    ReplyDelete
  10. best ke tinggal jejak kat sini? hehe

    ReplyDelete
  11. main² lagi ngan template
    kan dah kene

    ReplyDelete
  12. vwm = villa wangsa mas? kalao betol gua nak duit raya. mekaseh. haha.

    ReplyDelete
  13. Lu jangan samakan Blog lu ni dengan langsir rumah boleh tak bro?,

    Bg alamat wangsa maju, gua nak pegi beraya..kalau jalan tak jammed

    ReplyDelete
  14. cukup lah.. kut.
    trima kasih!

    ReplyDelete
  15. pai.. takde sape ke teka VWM tu dengan betol?
    lu bleh jadikan kuiz ni.
    ahkahakhakhaks

    (astaghfirullahalazim Huzaimatus. Tak baik riak takbur)

    ReplyDelete