March 2, 2009

Busung2 Pun Lu Tetap Hensem


Wikipedia  :  ASITES (BUSUNG) ialah sejenis penyakit yang mana perut seseorang itu akan menjadi kembung atau buncit.


.........................



Gua ingat2 menjak gua masuk Villa Wangsa Melawati ni dulu lagi,  abdomen AzrieHafiz memang agak something. Quote2 sahabat handai menguatkan lagi agakan gua.


"Gile ah..! Perut berlipat!"

"Ish.. tak kawen lagi dah macamtu..?"

"Ko kena busung ke weyh??"

"Hahahaha.. bulih ramas...!"

"Berapa bulan??"


...........................



Tapi kini tidak lagi. 
Busung beliau dah susut.
Sudah tak boroi seperti dulu...


(Bukan sembelih ular)
"Sahaja aku potong tali pinggang..."




21 comments:

  1. wow.. die buat ape? diet? belly dancing? hoho.. siap potong tali pinggang tu.. pinggang udah kecik ler katekann.. ngehhh~~

    ReplyDelete
  2. tak malu! nampak peha berbulu. hahahaha....

    ;P

    ReplyDelete
  3. ahahaha kak tasik..
    nmpk jek kn..

    ReplyDelete
  4. wa penah ada pengalaman ginih!
    :D

    ReplyDelete
  5. camne busung beliau dah susut?lu pijak perut beliau kah?

    ReplyDelete
  6. ok.apa motif entri ni? ai simpati dengan azrie,ha ha ha.sampai hati yu malukan dia,ahaha

    ReplyDelete
  7. sepa yg busung sbnrnya? ko ker org len nih??? musykil nih.. hehe

    ReplyDelete
  8. landaklaut - kerja ngan pak lah. hahahaha..!!

    apei - tak kuat.. tapi suka hati..

    tasikmerah - hala tu terang je mata lu eh? hahahaha..!!

    miSz.haNie - ni lagi sorang tepengaruh. hahahahaa..!!

    hannah joe - ow.. betul lu dah kurus??

    Liliyuli - main badminton. hahahaha.!!

    ReplyDelete
  9. azie - gua bisnes tolong melayu. hahahaha..!!

    Monkey D Luffy - oi oi.! itu pun nak terangsang ke? hahahaha..!!

    Hidemichimomotani - eceh.. macam air laut pulak!

    mrblind - sah2 lu pun ada nih. hahahaha..!!

    Jard The Great - gua takde busung. gua ada roti nam ketul. hahahahaa..!!

    ReplyDelete
  10. gua langsung dah pakai tali pinggang...hahahaha..ok tak statement tu...

    ReplyDelete
  11. arip - sebab lu pakai suar trek!

    Presiden Prabowo - salam kenal kembali...

    ReplyDelete
  12. tunjuk perut sendiri sekali tengok berapa lapis ada.
    ada berann?

    ReplyDelete
  13. hoh..

    apa ubat dia? gua dah start busung dah ni. heh!

    ReplyDelete
  14. k.e.r.i. - hahaha.. apa.. lu ingat gua berani sangat?

    bokbon - lu makan sup air kaki kiri adik angkat. hahahahaha..!!

    kueh bakar - kat umah, kami memang seksi. hahahahahaa..!

    ReplyDelete