March 16, 2009

Jawapannye...

Amacam? Merah tak buaya kat umah gua?


Gua dah kabor.
Jawapan dah bocor. Sila ke Prosper untuk kisah lanjut.
Ya. Beliau la akan makan pinang tak lama lagi.
Jangan ada yang patah hati.
Jodoh pertemuan di tangan tuhan.
Gua pun tengah tunggu.
Bila laa nak sampai. haih...


24 comments:

  1. Tak lama dah tu.

    Dah berkenan sgt nampaknya kak aim-a tu kat u:-))

    ReplyDelete
  2. dh smp pn...
    gigih dia komen blog lu byk2..
    smp ati lu x perasan ke dia..

    hahahahaha

    [mampus kene carut nih kang :P ]

    ReplyDelete
  3. gua tak buleh in selipar jenama ni.
    pesen besau tak tentu hala.
    macam kaki brader mekdonal
    haha~

    ReplyDelete
  4. muahaha..hampeh selipar rupenyer. sedap tau pakai seliper ni lembut giler

    ReplyDelete
  5. hahahahaa
    wa doakan...moga2 lu cpt2 sampai jodoh bile pakai buaya merah tu...

    ReplyDelete
  6. x bley blah laa kalau tgk org pakai sliper nih..bior laa jename yg paling mahal pun...x de slipar lain ka..hhuhuhuhuu..

    errrr..errr...sape yg sebut name saye tu? :P

    ReplyDelete
  7. apahal lu pulak main tunggu-tunggu?
    lu bukan anak dara.
    lu lah patot pegi memburu.
    rare betul lu ni.

    ReplyDelete
  8. azie - dilarang bergosip!

    miSz.haNie - dilarang bergosip! gua memang dah carut2 lu dalam ati. hakhakhak!!

    Darab Dua - stailo tuh..!! hahahaha..

    Hidemichimomotani - a'ah.. buat baling lu pun bulih. hahahaha..!!

    ierma - bukan gua punya. rujuk Prosper.

    aim-a - lu x up-to-date apa tau? hahahahaha..!!

    Monkey D Luffy - tunggu lu kawen dulu. hahahahahaa..!!

    famia - ramai je gua tengok anak dara jadi pemburu skang. hahahahahahaa..!!

    ReplyDelete
  9. oit ni mst pakej ni, beli underware free selipa..
    ooo cop crocodile..string ke? awww sexy uu

    ReplyDelete
  10. ciss!! smp ati lu..
    merusuh kang!
    hahahahaha

    ReplyDelete
  11. cehh! gua tak suka pakai ni doe.
    ;)

    ReplyDelete
  12. merah menyala lu punya buaya.. haih!!

    ReplyDelete
  13. deme nok jadi macam kak red ke?

    ReplyDelete
  14. gua marah ni lu amik teka teki ciptaan gua tanpa kebenaran...hahahaha...:)

    ReplyDelete
  15. ha ha ha ai suka gosip yu.

    so apa tindakan? pergilah masok meminanggggggg,ahahaha

    pergh, kak aim-a dah shy shy cat baca komen ai,ahaha..alololo comel,ahaha

    ReplyDelete
  16. to azie...saye tak de jaminan insuran sekirenye ade sesiape yang cedera akibat dari terkene papan katil yang melayang..heheheh...u siap sedia perisai ek..hehehehe :P bukan setakat shy² cat..ni dah shy² dinasour dah neh...hahahhahahaha :p

    ReplyDelete
  17. uiks..kenape aku boleh menjawab komen azie neh...byk plak aku komens....blog ni ade gune ilmu pengaseh neh...paiseh..pengaseh...hehehehehe :p

    ReplyDelete
  18. selalu komen sini kan paiseh nampak kak aim-a
    betul kut ckp org...
    dia hint berketul-ketul tu paiseh
    mama kata kalau ada ular depan mata dah lama kena patukan

    ibarat u org buta kak aim-a ular
    kena bisa cinta

    muahahahahahah

    kasut croc sy warnanya biru
    gler keseronokan memakai..
    cam aneh aneh tp suka hati jelah

    ReplyDelete
  19. acece - tobat gua x penah tau ada g string cap korkodile. sah lu ada nih!!

    miSz.haNie - lu duk ngata gua sampai pulak ati lu. hish!!

    xfyfax - gua pakai sandal bata je. hahahaha..!!

    Ahmad Azrin Aziz - bukan gua punya. gua bukan pesen stailo sangat..

    k.e.r.i. - kak red?? sape?? kakak angkat lu eh?? hahahaha..!!

    arip - lu byk wat mistake smlm. ni kire gantirugi nih! hahahahhaaa..!!

    azie - nak gua buat undang2 'sape bergosip kena lempang' ke?? hakhakhakhak!!

    aim-a - gua pun dah takut2 ngan lu nih..! paiseh xde langsung dengan ilmu pengasih. lu je salah eja. hahahahahahaha!!

    xuen adyla - oit oit!! gua x nampak. gua x tau apa2.. aaarrgghhh!!!!!
    *sambil gigit croc di atas

    ReplyDelete
  20. ah. tak kira. aku nk jawapan aku gak betul! ha ha.


    .

    ReplyDelete