May 18, 2009

Eksklusif Gile Labi..!!!

Gua sampai rumah dari opis dalam kondisi mini-lenjan gara2 hujan tengah2 malam. Si Singular tengah cakap sorang2 di parkir. Gilo apo?? O. Pakai tangan-percuma. Gayut. Dengan awek Sabahan gua syak. Rutin dia. Walaupun restu keluarga masih 50-50.

"Wei.. buat macam Koq. Video."

Gua bukak helmet. Kasi kompom ada perbualan dengan gua. Dah banyak kali gua nak menyahut time mcmtu. Tapi blom ada scene malukan diri sendiri. Waspada. Kali ni kompom.

"Koq?? Video mende??"

"Naik atas laa.. Dah recording tadi." tangan garuk2 celah kangkang.
Scene ai-u bersambung...


Jaket Givi gua gantung bawah tangga. Naik bilik laju2.
FahrinSamat tengah huha-huha dengan Prosper.
Cilakak!!
Sah. Dah terpengaruh ngan Koq&Akbar.
Tapi dengan personaliti tersendiri.



Video LANGSAM pertama di Youtube.
Kalau sampai lima ratus ribu view akan dipublish lagi.






"Babi ah...ada laa nanti syarikat rakaman cari aku pasni." momok FahrinSamat dengan hidung kembang 2 rebung.

29 comments:

  1. gua terpaksa mute kerana itu salah satu lagu nightmare gua.
    tapi gua berkenan dengan tukang goncang gula tu.
    gua tengok sampai abis seh! ade hadiah menanti tak?
    muahaha.
    eh,gua 1st!

    ReplyDelete
  2. seh...
    wahahahaha....
    sambil siap nk g kejer, sambil tu aku tgk...
    wahahahaa....
    boley pegi jauh....... ke longkang ni bro.
    wahahaha.




    tp....
    lu?
    bertindak sbg ape?



    aku cam gian nk tgk video ni byk kali plak.

    ReplyDelete
  3. perghhh...lawak giler siot!!!aku minat yg nyanyi tu sbb dia reti main gitar n iras iras tam spider laaa!!!!...hehehe..:P

    ReplyDelete
  4. Lt Col Dop MustangMay 18, 2009, 8:25:00 AM

    hahaha. lawak giler.

    goncang bekas gula tu stylo mylo ah. bekap singer pon boleh tahan ahahahahahaha.

    siyes kesian kat main singer. buat rosak lagu je :P :P

    ReplyDelete
  5. suara boleh tahan..macam salleh kamil..hahaha

    ReplyDelete
  6. salleh kamil tu abg farid kamil ke??
    ni macam org lama2 jek...
    apasal aku xkenal mrblind??

    ReplyDelete
  7. kalu masuk oiam,aku cadangkan guna nama momok! hehe

    ReplyDelete
  8. aku kalau bidio ni yg lemah. pc pesen mangkuk jamban.

    ReplyDelete
  9. alamak.
    ni sume salah si anastahir

    kan da makin membiak ~

    ReplyDelete
  10. macam ku knal je muke2 ini..haha

    ReplyDelete
  11. memang berbakat gila b**i nih..
    ada harapan boleh pegi jauh ke laut....

    ReplyDelete
  12. KAH KAH KAH

    BERSEMANGAT WAJA AKU MAU KEJA HR NI

    ReplyDelete
  13. pehhh..belum glemer lagi dh dpt sponsor gula dri kedai ahseng smpai 2kilo..kalau dh glemer sponsor sepender superman la kot?

    ahaha~

    ReplyDelete
  14. kecik - gilo apo kul patstengah tak tido lagi... takkan angau kut. rilek2 sudah. gua belum enterprem lagi tu.. hahahahaa..!!

    periperi - waa... sblom gi keje sempat lagi main blog2. gua salut!! gua kerja belakang tabir. unit promosi. amacam?? hahahahhaa....!!

    aim-a - kah kah kah kah kah kah....!!! nnt dah tengok perut dia kompom nyesal lu kabor gitu. hahahahahaa...!!!

    Lt Col Dop Mustang - biar la. budak2 baru nak naik. hhahahahaa..!!

    mrblind - cilakak!! tak ingat plak gua salleh kamil penah buat album. hahahahaha..!!

    jo - lu revised balik citer sarjan hassan! kurang jatidiri lu ni gua syak. haih!

    Mr Penyubiru - abis2 pun Bintang RTM bulih laa kut. hahahahaa..!!

    tasikmerah - jgn kata lu berak kat kompiter tu plak. gile x snonoh! hahahahahaa...!

    macha_sezs - punah budak2 ni. haih..!!

    pucuk rebung - eyp..!! lu jangan serkap labih kurang... gua dah takod2 ni. hahahahaha..!!

    aloy - pelik komeng lu. hahaha..!!

    sayanghasni - b**i reti ke idup kat laut??? hahahahaha..!!

    citahrudin - tepuk tepuk!! hahahaha...

    JirahMahadzir - ahseng tak jual sepender. kami nak cari seponser helmet plak. yang tu dah luss...

    ReplyDelete
  15. lolx lawak nak mati
    wa cakap mau jadi roomate lu
    lu xmau kasi
    apa kes?
    kalu x gua mainkan gitar sama keyboard
    haahha boleh join port memekak mekak

    lu wat apa?

    ReplyDelete
  16. akbar dan anas koq?

    akbar penah visit blog ai ok,siap jerit kat shoutbox lagi,muahahaha.


    erm. video ni ada muka u tak? kalau takde, takmo tengok ah. buang masa loading je,ha ha ha

    ReplyDelete
  17. tajuk lagu ni panjang sket:
    SAMPAI KENA SUMPAH AHLI SYURGA
    gua gi garaj la cipet. xkan gua berak kat bakul Ego...

    ReplyDelete
  18. waaa.... ade tak yg single di kalangan mereka? aku nak kim salam.. hehehe..

    ReplyDelete
  19. penggoncang gula mmg gigih..hakhakhak..backup singer pandai wat soprano..same gile ngan lagu original..haha..papepun main singer ada lontaran vokal yg bagus..leh pegi jauh nih!! Faizal tahir tgk video nih kompom nangessssss..

    ReplyDelete
  20. haihh..awat plk wa tgk mamat yg nyanyi smp urat leher tersembul tu cam member skolah dulu kala?
    hahahaha..

    ReplyDelete
  21. ini 3 org musti kaki karaoke ni ...jgn tipu...x baik tau...

    ReplyDelete
  22. memang sah sah la muke2 bese nampak kat kafe E****

    haha...

    wa sapot dari arah tulang blakang...

    mane tau kot2 masuk OIAM next season dapat satu juta kan...kihkihkih

    ReplyDelete
  23. peh... ada niat nak beristinjak pakai gula. bersemut nanti ko tau tak...

    ReplyDelete
  24. juen - umah gua tadek kibod.. kompiter nyer kibod ada laa.. bulih?? gua tengah buat apam balik time ni. hahahahaa..!!

    azie - kat langsam pun ramai fan dia. kem salam ye! hahahaha..!!

    singular - EP SAMPAI KENA SUMPAH AHLI SYURGA tu release ari ni kan??

    Jard - sume single2.. lom kawen. xyah nak kirim2 kat gua. jemput ke belog mereka. heh.

    Erina - peh.. kalah datuk khaty lu kritik nih. hahahahaha..!!

    miSz.haNie - uuuu.. bekenan kabo je la.. gua bulih jadi cupid. hahahahaa..!!

    f R i h A - ye la kut. gua tak penah juin mende2 ilmiah cmtu. huhuhuhu...

    pucuk rebung - kah kah kah kah.. lu punya komeng buat mereka2 nebes. hahahhaa..!!

    sharamli - jemput2... gua suka persaingan sihat nih. hahaha.!!

    sultan - singular memang biasa lena dalam kesakitan. hahahaha..!!

    ReplyDelete