May 11, 2009

Gua Dah Tak Kodi


Cara pengkacipan yg betul.

36 comments:

  1. tutup muka ketika sedang pengkacipan ke? huhu

    ReplyDelete
  2. pehh..abeh la..
    mesti air lior basi bersepah2 dlm KACIP tu
    hahahahahaha!

    ReplyDelete
  3. slalu kal0 baca buku yg b0ring je leh tetid0....

    ReplyDelete
  4. weh...tak berbaju ke...giLer kacip.
    seksiiii!!!!
    hahaahahahahaahahahaha!

    ReplyDelete
  5. eleh...
    nak tunjuk buku ke nak tunjuk body??

    ReplyDelete
  6. bukan nak tunjuk body @ buku.
    lebih ke nak tunjuk rambut tu.
    cet.

    ReplyDelete
  7. aku nie cukup jeles tgk orang baca buku yang aku tak baca lagi nie..
    best sangat ler gitu...
    pebendenyer yang ko dok terkacip itu..

    ReplyDelete
  8. Mr PenyuBiru - gua wat ulam. mimpi makan nasik cecah budu. hahahahahaa..!!

    miSz.haNie - bibir gua tak tiris laa weyh!! hahahaa..!

    sharamli - bukan boring. gua penat weyh!!

    ierma - lu sekodeng apesal?? kang bawak ngigau gua tak tau.. hahahhahaa..!!

    jo - lu pun kaki sekodeng ke??

    k.e.r.i. - tak. gua nak tunjuk tulang selangka. hahahahahaa..!!

    sayanghasni - lu kodi. hahahahahaaa..!!

    ReplyDelete
  9. tahniah!
    lu dah kacip...
    muka lu dah iras2 enchek pipi ketika beliau isap rokok~

    ReplyDelete
  10. ceh..tidur pun rambut pacak..ronaldo la lu..hahaha

    ReplyDelete
  11. wah. ABANG paiseh! *gaya gedik*

    kenapa tutup muka? tunjukla muka dengan badan tu. barulah i dapat tidur malam dengan lena!!

    *muntah. muntah!*

    ReplyDelete
  12. gua mungkin kodi sebab gua tak suka baca buku.

    tapi gua rasa macam pernah dengar la pasal kacip ni. Bukanker kacip ni movement untuk bloggers? ala-ala Geng Jernel dulu? Atau adakah ia adalah sub dari kapasitor dot net? aku tak pasti...

    dan sebelum lu kata gua kodi, baik gua nganku awal-awal, gua memang kodi.

    lu cerita la sket menatang apa KACIP ni. Gua nak tau dengan lebih lanjut.

    ReplyDelete
  13. rlax2 sudehh.
    ;)

    ReplyDelete
  14. mugiwara - kalu ikut gambo tu memang seiras la. kompom! hahahahahaaa...

    mrblind - a'ah.. tapi gua main bola mcm ronalbi. hahahahahaa..!!

    kecik - tak cukup ayu. bapuk uia lagi gedik laa.. hahahahahhaaa..!!

    speedrider - lu kodi. hahahahahaa...!! riuh rendah umah gua smlm budak2 duk baca. lu nak tau try laa kontek pipi >> hilangpunca.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. a ` f i f a h - gua dah habih rilek tu weyh! hahahaha...!!

    ReplyDelete
  16. perghh..
    da pandai tayang tak pakai baju sekarang..
    lu ni..

    ReplyDelete
  17. ceh..saja ja nk bubuh gamba seksi ;p

    ReplyDelete
  18. erkk... ape tujuan gmbr ko tak berbaju tuuu???

    ReplyDelete
  19. ai dah lama kacip dari u,ahaha

    saje tayang gambo separa b***l,ahaha

    ReplyDelete
  20. kacip fatimah tol la lu nih..hahahah

    ReplyDelete
  21. so, dah boleh makan sirih a ni. haha.

    ReplyDelete
  22. pa itu kodi dan buku kacip tu buku apa?

    kacip itu kacip fatimah? tapi asal ad pic laki?

    pelik aq... atau cm dyorg ckp ko mau tayang badan sama rambut serta pose tidur aneh serta rajin membaca?

    mana satu?

    ReplyDelete
  23. wehh..lucah!!
    repot kt bapak aku kang!
    mesti kau kena rotan!
    ahaha

    ReplyDelete
  24. seksinya batang leher!

    hahahahaha......

    pssttt... gua dah katam ok! :)

    ReplyDelete
  25. ye ke tu lu.. ke lu copy je gambar sesape.. gua tak percaya!!!

    ReplyDelete
  26. perghh!!! abg paiseh...dah laa hensem...seksi siot plak tu....hahahahahahhaa !!!

    ReplyDelete
  27. perghhh!!gilerlah lu bro..hehehhe..

    mmg KACIP lah!

    ReplyDelete
  28. mane korg dpt ek buku 2? aku heran betul

    ReplyDelete
  29. pamia - gua pakai la.. tak nampak tali tiub tu..??? hahahahahahahaaa...!!!

    f R i h A - pipi isap rokok lagi seksi weyh!! hahahahaa..!!

    Jard - gua pakai laa..! wat alas bantal tu. hahahahaa..!!

    azie - takkan baru nmpak bahu dah terangsang weyh!! hahahahahaa...!!

    Erina - kacip patimah tak sedap. gua dah try. heh!!

    A t i Q a h - bulih2... nak daun sirih tunggu org masuk minang lu sok2. hahahahaa..!!

    xuen - haih... lu pegi hilangpunca.blogspot. kat situ ada sume. betul laa kata cekgu.. budak2 mmg senang tepengaruh. hahahahaa...! lu jgn caye sgt weyh!!

    ReplyDelete
  30. aloy - lu memang kacip lah!

    HazirahMahadzir - oit...! tak penah tengok bahu pakwe ke?? hahahahaa...!

    tasikmerah - tak nampak daki kan?? hahahahaa..!!

    abampit - baguh2.. jgn caye sgt gua nih. sesat lu kang. hahahahaha..!!

    aim-a - lu la siot..! hahahaha...!!

    BudAk hijAu - gua dengki lg ngan lu nih.. leh gi CM. hukhuk..!!

    sol - lu budak2.. lu dah rare esok2 lu tau la. hahahahaha..!

    ReplyDelete
  31. Jual kat aku lak buku tu....rm10...kira barang seken...



    amacam? kacip tak?

    ReplyDelete
  32. StingRay - kacip yang cenderung ke peristiwa kena lempang! hahahahahaaa....!!

    ReplyDelete
  33. erk xda pon blog tu
    cakap address not found la pula..
    ko ni url betul ke

    ReplyDelete
  34. apsal tah gua tak into pun...

    ReplyDelete
  35. xuen - cari link hilangpunca kat mana2 blog. kompom ada. contohnya dekonstruksi nih. heh!!

    Hidemichi - baik jangan into kalu tak mau sawan. hahahahahaa..!!

    ReplyDelete