May 14, 2009

Entry Amarah

~Dalam rentak marah gile babi.
Dari dulu gua dah meluat tahap kubur dengan lu. Lu memang celaka macam neraka.

Ada post kat MP tadi. Gua try tengok. Terus ke belog celaka lu.
Memang pesen haram punya manusia.
Lu kabor taknak campur politik. Hiburan tu dunia lu sampai kiamat. Ni apesal lu kecoh2 hal Perak plak? Cukup la lu buat rancangan hanjeng kat tiwi tu. Kalu ada promo pun gua laju2 tukar cenel. Macam babi lu punya karya!!

A'ah. Gua memang nak bertumbok. Gua nak tumbok2 tulang rusuk lu pakai lesung batu. Pale lu gua takuk serong pakai kapak cap buaya. Otak lu gua kasi makan komodo.
Lu mampus awal2 lagi baik la daripada wat dosa tahap kontena lagu nih. Gua pun hari2 dosa duk ngumpat lu dalam ati. Gua tau kalu cakap depan2 pun lu buat tak dengar. Lu kan pekak babi!

Gua memang tak taruk direct link.
Tak nak subahat.


.........................




~Dalam rentak suka suki.
Gua memang cenderung untuk bergaduh 3-4 ari nih.
3 kali tiap-tiap hari selepas makan.
Ada nak lawan??

Mari laaa...! Gua tunggu kat Arena!


Wira rambut pacak sangat terer bab takuk menakuk.

29 comments:

  1. huih.. marah betul paiseh ni. sabar encik sabar.

    tapi aku sgt tak setuju yg part die dok gelar2 orang anjing ni.. haihhh... sungguh biadap di situ ye! belajar je tinggi2. tapi otak tak ade.

    takde ke sape2 kat stesen tv tu gam je die. meluat mak tgk lah! cerita tak membina minda tau! huh.

    p/s: matilah aku lepas ni azwan cop kata aku nak tutup periuk nasik die sbb dengkikan die! wahahahah! tak kuasa tau!

    ReplyDelete
  2. aku pun menyampahh ngan dier tu...huh!!!

    ReplyDelete
  3. salam ziarah..
    uish..marahkan siapa tu?

    ReplyDelete
  4. hmmm. tak penah pun berminat nak baca belog dia. bahasa entah apa2.

    sabar la encik. dah dia memang cgitu. buat apa2 pun dia tak kisah.

    ReplyDelete
  5. dah. jangan maki hamun dia. kalau tak, u pun satu level dengan dia


    dia tu kan tak berapa nak genap, jangan dilayan sangat.

    nah, amik sejadah ni gi solat taubat,ha ha ha

    ReplyDelete
  6. molot cam shiall..wa pon dulu ade baca..gedikz mcm pondan..sula montot dia ngan kayu balak baru tau..

    ReplyDelete
  7. kata x suka. tp asal baca belog dia???
    tu menunjukkan ko suka dia laa...

    hahahhahahahhahaha

    ReplyDelete
  8. tumbuk pakai lesung batu jek..???apa barang hahahaha!
    santau jerk dia wehhh....hahahahaha!

    ReplyDelete
  9. Paiseh

    lu memang kodi sebab baca blog dia.
    lu kodi.

    ReplyDelete
  10. gua stuju ngan lu..
    memang patut melonjak gak nafsu amarah..
    tp camaner bleh terlompat blog "ewah ewah ewah ewah"( versi rj Lawak)

    ReplyDelete
  11. gua tak sangka lu jadi follower dia.
    hahahaha.

    ReplyDelete
  12. seh, aku cadangkan delete je n3 ni. dan. jgn baca blog dia. aku malas nk komen banyak. kang panjang cerita pulak. bak kata azie kang kita pulak setarap dgn dia.

    ReplyDelete
  13. azwan mulut memang longkang..

    ReplyDelete
  14. azwan babi tu jantan ke betina?
    boley aku nak maki die kat sni?


    dah lah bro...
    lu buat tak tau jer...
    lu relax key?
    ke lu nk gua pangil lu abg syg bru lu ok?


    hahahha...
    saje nk bg lu sengih.

    ReplyDelete
  15. tak silap gua kan,dia tu kire educated la jugak.mcm aznil tu. tapi skarang,macam hampeh.
    abang dia je jadi yb!! dia nya tak!!

    p/s: terpaksa setuju dengan lu untuk kali pertama. muahaha

    ReplyDelete
  16. kantoi ko baca blog azwan ali..
    hehe..
    bahasa dia mmg tak leh blah..

    tade unsur-unsur manusia bersopan langsung

    ReplyDelete
  17. jgn layan bap*k ni..nanti x pasal2 naik traffic blog die ....kan...kan...?

    ReplyDelete
  18. wow... hangin sungguh hang ek...

    aku pon terhangin gak...

    ReplyDelete
  19. tumbok2 tulang rusuk lu pakai lesung batu.


    hahhaaha ganehhh wehhh

    ReplyDelete
  20. pehh..gaduh2 best ni..nak join nk join!
    kau bwk lesung batu,aku bwk batu giling..pegi hentak sama org gilak itu!
    ahha

    ReplyDelete
  21. paiseh lek lek
    aq duk perak cuaca bahang selalu
    ko jangan la tambah bahang
    kata x letak direct link
    clearly nampak la link tu sapa nyer

    sabar la.. aq takut la ko marah
    T________T

    ko ni aq dah anggap like my bro dah.. yang komikal... tu trade mark ko.. tapi janganlah marah

    T____________T

    ReplyDelete
  22. marah betul kau ni.. anjing macam azwan tu kau takyah kisah la.. buang masa je.. baik lu layan porno.. lagi best

    ReplyDelete
  23. HA HA HA HA HA...

    aku cabar ko...jumpa je dia terus karate laju-laju....

    ReplyDelete
  24. laaa...yg dibaca buat apa. buat sakit jiwa je. baik layan abc fradoo ngan aim-a tu.kasik sejuk skit.hehehe..

    ReplyDelete
  25. gua pakai nasihat lu.

    terima kasih landaklaut.
    terima kasih aim-a.
    sori Rozita. lu datang salah time. biasa gua hepi2 je.
    terima kasih cacah.
    terima kasih azie. gua ni pesen genap ke ganjil??
    terima kasih acece.
    terima kasih fafarafa.
    terima kasih ierma.
    sori speedrider. gua takde folow sape2.
    terima kasih assan.
    terima kasih tasikmerah. 1st time gua rasa lu siriyes.
    terima kasih mrblind.
    terima kasih periperi.
    terima kasih kecik.
    terima kasih chromosome XX.lama tak nmpak? serik ke??
    terima kasih friha.
    terima kasih Jard.
    terima kasih dazzlaila.
    terima kasih hazirah. jemput la bergaduh ngan gua kat arena.
    terima kasih xuen. gua tak buat dah.
    terima kasih abampit.
    terima kasih stingray. lu nak tolong karate skali x??
    terima kasih penyubiru. tak perlu fradoo. gua dah cool.

    ReplyDelete
  26. bagus dah cool...mcm ni laa abg paiseh yg sebenarnye..cool...hensem...heheheehe :D

    ReplyDelete
  27. wa syak..tuan blog tu yg lebih pd AAJ..
    hahahaha!!

    ReplyDelete
  28. hanie - AAJ tu hape?? gua blur..

    ReplyDelete