May 7, 2009

Kesian Rumah Biru



Kompom.
Pasukan Baserlona berjaya mendaftarkan diri sebagai bakal Naib Juara Liga Juara2 Eropah tahun ni.

Yang sokong Celsi sila karate tiang laju2 untuk rasa lebih tenang. Takkan nak kalah dua kali direct. Lagi loser weyh...! Esok pagi2 bangun trening sepak bola lagi nak lawan liga dengan yang kalah semalam.

Paling best, scene drama ujung2 game tu. Abam Abidal dapat Angpow free. Abam Ballack main gesel2 dada dengan pakcik pengadil. Abam Drogba marah2 macam berebut harta pusaka. Yang nangis toksah cerita la. Macam dah takde masa depan.


Harap pakcik The Thing ni daftar balik kursus pengadilan.
Dengan FAM pun takpe. Kodi sangat lu punya stended.
Nasib baik team gua tak terlibat.

22 comments:

  1. owh...wa tak rasa apa2 pun,apatah lg nak kesian2 nih!
    janji umah wa selamat utk diduduki..
    hahahahaha!

    ReplyDelete
  2. oo..igtkn umah biru kat sk0lah dulu2

    ReplyDelete
  3. abam ballack mmg hensem..fav aku tuh :D

    ReplyDelete
  4. gua tumpang simpati pada chelsea..

    ReplyDelete
  5. Jgn ada yang bunuh diri sudah. Huhu.

    ReplyDelete
  6. nasib baik adam kejutkan papa mlm td. sbb nangis2 bile bar-sa kene titik 0-1. papa boleh a tgk goal en iniesta yang best, serta sumer drama sedih chelsea vs reperee

    ReplyDelete
  7. Aku kerja analisis. Ingat kata2 analyst 2 hari lepas, sape match final?

    ReplyDelete
  8. peh..babak akhir tak tahan tu..takziah chelsea..hahaha

    ReplyDelete
  9. celsi, piiiiirrraahhhh....

    ReplyDelete
  10. argh aq benci ko posting cmni
    sian la dy
    xbaik kutuk2 tau

    ReplyDelete
  11. lalalalal...kaki2 bola.....

    ReplyDelete
  12. gua(barca fan) dah cakap dgn prosper(MU fan) itu hari..wa nak jumpe dia kat final je..haha yihuuuuuu!!

    ReplyDelete
  13. cilakak. kalah?
    gua mane sokong chelsea ni.
    tak tak!!

    hampeh.

    ReplyDelete
  14. wa tak minat bola2 nih..wa minat tgk cintahati wa main futsal je..hahahaha

    ReplyDelete
  15. dengan kemenangan barsa due boleh dapat seratus dua...amacam..opportunist tak gua?

    ReplyDelete
  16. ierma - lu ada buat salah kan?? jaga2 laa.. hahahahahaa..!!

    sharamli - lebih kurang laa ni pun.

    aim-a - bukan lu minat abam drogba ke?? hahahahaha..!

    sEmut - runcit2 dah le.

    A t i Q a h - memang takde masa depan kalu lagu tu gak.

    adam - wallaweyh.. kecik2 dah minat. tak macam papa dia. hahahahahahahaaa..!!

    azrie - angkat tangan tingi2.. tabik!!

    mrblind - nasib baik tak kena kat MU! hahahaha..!

    apei - bajet kompom je last menit tu. padam muke!!

    xuen - gua posting kisah gay lagi kang....! hahahahahaha....!!

    ReplyDelete
  17. aku lapar....




    ehh...
    ade kena mengena dgn citer lu ke bro?

    ReplyDelete
  18. still. gua. x. paham. bola.

    ReplyDelete
  19. cilakak!! koneksi tiba2 putus...
    gua sambung lagi lepas pat jam.


    MiSya - baru jantan weyh! ahahahahaa...!!

    NAintriplet - final tu kat mana?? wngsa melawati??? hahahahahahaaa..!!

    kecik - ni laa penyokong munafik nama dia. hahahaahaa..!!

    Erina Asmawani - ecececeh.. cintahati? lu pun hati2 laa.. sok2 lu pulak jadi bola futsal. hahahahahahahaaa..!!

    f R i h A - huh...sukanyaaaaaaa!!!! ahahahahaaa...

    arip - ye ye.. mcm komunis pun ada. hahahahahaa..!!

    Jard - no answer. hahahaahahhaaa..!!

    Luffy - lu sokong mana nih...??

    paRi-paRi sYurGa - ada. sume player lapar lps game tu... gi laa lu ajak abam messi makan tom yam pok tek. hahahahahaaa..!!

    sol - lu.diam. hahahahahahahhaa..!!

    ReplyDelete