May 10, 2009

Tag Tipah Nombor Dua



Mek Tipah kasi award nih.
Gua tengok skali imbas macam lambang Jabatan Bomba dan Pemnyelamat Malaysia. Hahahahahaa...!! Adoyai. Sape laa yang reka.
Sori. Gua memang banyak kompelin bab2 design nih. Kecik2 dulu gua ada cita2 jadi cekgu Pendidikan Seni.




Ada terma dan syarat.
Macam pakej promosi nak menipu syarikat telekomunikasi.



1. Letakkan logo award ini di blog anda.

2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui ‘backlink’ dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.

4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.


......................................



updated!




1) BudAk hijAu
2) k.e.r.i.
3) Mr PenyuBiru
4) xuen adyla
5) sharamli
6) HazirahMahadzir
7) sutera putih
8) paRi-paRi sYurGa
9) f R i h A
10)sol
15)aim-a
26)ierma









Gua dah reti nak buat.
Sila ambik dan buat tag ni comel2.
Jangan tiru gua.
Abah gua kasi rotan kalu ajuk benda tak molek.









*gua dapat tau ayahanda Mek Tipah tengah sakit. tenat jugak.
sila sedekah doa mintak sembuh laju2. gua pun dah bacakan doa makan tadi.

22 comments:

  1. gua pun ada naluri yang sama bila tengok logo ni.
    sori lah kalau tuan pereka logo terasa hati.
    tapi logo ni memang tak mesra blogger langsung.
    haha.

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh. err.. tuk ko sekali.hehe

    ReplyDelete
  3. owh i wish him speedy recovery la...

    ko xnak aq doakan ko cepat kahwin ke?
    org ckp doa aq makbul beb

    *lari*

    ReplyDelete
  4. sem0ga cpt semb0h..insyaallah

    [ni k0men paling s0pan ku]

    ReplyDelete
  5. aku nk join doa si Xuen la..
    Xuen,dgr2 doa aku makbul jugak..
    sian si Paiseh ni kan?
    asyik meroyan sahaje..
    ahahahahahah~

    ReplyDelete
  6. doa semoga cepat sembuh lah yer...

    ReplyDelete
  7. aku nk mkn garam byk2 lah....
    boley jd mulut masin...
    bile dh masin....
    boley aku ckap dan doa byk2 kali bg paiseh kawen...
    pehtu die kawen plak dgn ppuan yg die citer psal cucuk duit tu...
    amcm kwn2?
    ape kata survey?

    ReplyDelete
  8. uiks... komplikated btol award ni...tp komplikated lagi jawapan lu....!


    to cik tipah : semoga ayahanda anda cepat sembuh ya...amin!!!

    ReplyDelete
  9. ala...letak je nama gua..xyah malu2...

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. owh owh owh..aku amat terharu!! timer kasey buat kengkawan sumer yg tolong doakan utk ayahnda aku tu!! really appreciate it!! *terharu nih*

    paiseh, lu pernah merasa tak kena lempang laju2 pakai papan katil?? *sesi balas dendam* apa hal tag lu tak jawab kasik perabih nih?? wat keje sekerat jalan btoi! huh!!!

    ReplyDelete
  12. award tu aku tatau buat aku teringat ke logo biskut kering tah hape2. hahahahaha

    ReplyDelete
  13. semoge ayag cik tipah lekas sembuh..amin :D

    paiseh main ngelat...bukan jawab tag pun :p

    ReplyDelete
  14. sib baik logo tu tak disertakan ngan lagu kan cam kat sekolah2 dlu...hahahahaha!
    nasib lu la pai hahahahaaha...

    **wehh..lagi terasa cik tipah lu tak jawap tag dia...gile kejam lu!hahahahaaha..

    *to cik tipah...smoga ayahanda sihat walapiatnye...

    ReplyDelete
  15. k.e.r.i. - lu terer kalu try laa buat. kalu gua tak bekenan gua pelempang!! hahahahhaa..!!

    Mr PenyuBiru - bila masa gua saket weyh!!

    xuen adyla - doakan gua kaya raya.. nanti gua blanje lu paddle pop pelangi. hahahahahhaa..!!

    sharamli - insyaallah.. trima kasih. (jawap komen paling sopan gua bagi)

    HazirahMahadzir - gua nak doakan lu jugak. spy x meroyan yg bukan2 kt sini. hahahahaha..!!

    sutera putih - amin..

    paRi-paRi sYurGa - hahahaahhaaa..! takleh pakai nyer masyarakat! hahahaa..!

    ReplyDelete
  16. f R i h A - gua baru tau jawapan dia. lu ambik ye!

    BudAk hijAu - gua taruk lu nombor satu!!

    tipahvogue - ye laa.. gua jawab laa nih...! bapak dah sihat?

    sol - biskut kering cap ping pong! kan?? hahahahaa..!!

    aim-a - aminn... nama lu pun naik. haih!!

    ierma - lu nak lagu?? sila nyanyi lagu "Kampungku Sudah Berjaya" sambil ambik award ni ye!

    ReplyDelete
  17. hmmm...xberapa paham ni..nanti la aku cuba pahamkan ye...

    p/s: awat link tu semua salah/pelik je?

    ReplyDelete
  18. bajet aku nk terharu la dpt award ni?
    ok2..sayep sgttttttttttttttttt terharu kerana mendapat award dri Abang Paiseh ni..

    ahahaha

    ReplyDelete
  19. moga cepat sembuh.

    seh... gua tak de dlm senarai ni yg gua nk merajuk nih... ha ha.


    ;p


    .

    ReplyDelete
  20. f R i h A - lu tak paham lu kodi. hahahaha..! p/s : gua malas. hahahahahaa..!!

    HazirahMahadzir - g.e.d.i.k! hahahahhaa....!

    tasikmerah - amin... ish.. lu kan KG. mana kelas stended2 gini. kn?? hahahahahaa...!!

    ReplyDelete
  21. kodi tu apa? lagi la aku x paham...

    p/s: sejak bila pandai pakai terms 'ayahanda' ni...?

    ReplyDelete
  22. f R i h A - kodi tu koman tahap tapak kaki. paham??
    p/s: kadang2 gua rok bangsawan jugak. hahahahahaa..!

    ReplyDelete