June 20, 2009

Halus?? Mulus?? Tulus?? Bulih Jerlus Ni...

.



Hek..hek..hek..hekkk..!!
- nada es-em-es telepun bimbit gua.


Assam : New entry. Tribute kat lu.


Mana nak cari printer kaler saiz dinding?
Gua rasa nak pasang wallpaper laa kat dinding rumah.











*sape tak kenal nama dalam gambor tu, lu kodi tahap tumit!

28 comments:

  1. kan molek kalau lu taruk entry ni awal2. bulih gua dapat hundred percent kuiz kat facebook!

    ReplyDelete
  2. haah..betul tu kecik...hihihi :D

    eh abg paiseh...kodi tu ape?????

    ReplyDelete
  3. penting sgt ke nk kenal name dlm gmbor tu?
    hahahahahahaha!!

    ReplyDelete
  4. tumit jessica alba cantik bro
    kodi tahap tumit sape ni??

    ReplyDelete
  5. knape bunyi sms cam bunyi kuda merengek?
    xde class..
    hahaahha~~

    ReplyDelete
  6. buat aje lukisan murl.. sy tlong spnsr cat...

    ReplyDelete
  7. nak letak kat dinding ke? frame kan

    ReplyDelete
  8. assam tu cute
    sapa dia

    gedik ar ko paiseh mahu letah wallpaper gabak lak
    printer mana ada besar2 ngok ngek

    ReplyDelete
  9. nasib baik nampak yang tulisan rumi tu.ingatkan abdul karim bin mohd hanif...hehe

    ReplyDelete
  10. sharip - kuda merengek??????
    adehhh.. gua tgh membayangkan.


    seh,
    lu frame letak dlm bilik.
    sure bilik lu rasa sejukkkkkkkk jer.
    alhamdulillah.



    hehehe.

    ReplyDelete
  11. pegi je kedai bunting. buat poster besar gabak. haha.

    ReplyDelete
  12. nama tak popular camtu, gua memang tak kenal la.. haha..

    ReplyDelete
  13. aku tak kenal sape pny nama tu wahahahhaha~

    yeah aku kodi tahap tumit kasut tinggi! bangga!

    ReplyDelete
  14. siapa mohd hanif bin abdul karim tu weh?
    pesakit buasir ke?
    hahahaha

    ReplyDelete
  15. kalau ade budak kecik..
    suh jer deme lukih..

    da tentu wall paper one and only..

    ReplyDelete
  16. santekkkkkkkkkkkkk....beb, lu soh kwn lu wat satu kat wa beb, pehtu lu print taruk dlm frame then kasik adiah kat wa...ada bran?

    ReplyDelete
  17. nasib bek wa dulu belajo jawi sampai pandai...kire tgk nama lu sambil2 pejam mata tuh,dah kire sgtla pro sgt dh wa...hahahahaha!!

    ReplyDelete
  18. abd karim b mohd hanif? sapo?

    ReplyDelete
  19. mural la terus.ape kelas tempek2 yg print jer..

    ReplyDelete
  20. part ni aku boleh berlagak sket.



    nama kau dlm kuiz kt fesbuk tu aku jwab betul okkk!
    terharu sket.
    menangis skrg.

    ReplyDelete
  21. kecik - nanti gua buat lagi entry pasal soklan kuiz tu. hahahhaa..!!

    aim-a - kodi tu terompah jamban.

    haNie - tak.

    en.Adam - tumit lisa surihani. amacam??

    sharip - itu pun seni juga. hahahhaa..!!

    kuIna - mural? gua lagi into sama graqfiti bulih seponser spray?

    Rozita - frame mahal.

    xuen - assam tu ayah kepada che adam. bekas pelajar paling kacak seluruh UIA.

    naDDy - seni weyh. seni..

    periperi - benda ni ada kipas ke? tobat gua tak tau.

    ReplyDelete
  22. chempaka - bunting mahal.

    Penyubiru - tok kadi pun tak kodi mcmtu. hahaha..!!

    tasikmerah - putus KG! hahhahahaa..!!

    abampit - memang patut pun. hahahha..!!

    Yob - tumit kasut tinggi?? gapo tuh??

    k.e.r.i - kasi penyakit yg senonoh skit bleh x??

    ubi - ntah~

    tune - lu ada budak kecik?? pinjam..

    tipah - tak berani. hahahhaa..!!

    ierma - moga lu dapat jadi ustazah.

    sol - ntah~

    jane doe - umah sewa. tuan umah tak kasi cat2. huhuhuhu.!!

    Jirah - tak rok langsung gua nak nangis2.. huh!!

    f r i h A - tak boleh. hahahaha...!!

    ReplyDelete
  23. aloy - bukan bulih upah pun dak??

    ReplyDelete