June 29, 2009

Kerja.. Transformers.. Kerja.. Cuti.



I hate to call you a coward Master, but sometimes... cowards survive.



Sekian ulasan gua tentang filem paling rangup tahun ni.



................................................



Jam 2:38 pagi baru keluar panggung. Masing2 cari jamban. Azab weyh... 2 jam setengah duk tahan kucilan. Tapi gua tetap berpewatakan cool. Tapi tidak Asun. Jalan kepit2. Macam ahli perniagaan Jalan Haji Taib.
Di tandas awam...

"Ahh.. legaa..." Asun dari dalam jamban satu.

"Calaka Asun. Lama gile ko..!!" gua dari luar jamban satu.

"Ahh.. Megan Fox..." mendayu2 suara dari dalam jamban dua.

*sape tau sape dia ni, jangan bagitau



....................................................




Gua tak tau betul ke salah dia punya subtitle ni.
Tapi memang kesian papan tanda ni kena gelak dengan sebelas jaka-jaka kacak.




34 comments:

  1. bile balik ghanu??? pergh...sebelas?? ramai giler :P

    slamat pulang ke kg..aku baru je sampai dr kg...huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. dari jamban no 2 tu..kencing ke lima lawan satu..lain macam je bunyi..hahaha

    ReplyDelete
  3. seblom tu..
    kemahen...
    rebel la konon..
    hahahahaha!!

    ReplyDelete
  4. ada plak nombor kat jamban tuh yer...

    ReplyDelete
  5. dengar kata Megan Fox tu lelaki.
    biar betul.
    solid tu.

    ReplyDelete
  6. paiseh...apasal suara itu mendayu2?
    hahhahaha.....sungguh asyik suara itu....
    kekekkeke

    ReplyDelete
  7. hahahah...owh...megan fox...mungkin isi hati penulis kot...hahahaha

    ReplyDelete
  8. transformes tu memang best. gua tengah tunggu cd cetak rompak ni.

    ReplyDelete
  9. lain kali mengucil la sblm masuk panggung. boleh mengakibatkan mandul tau dak menahan2 kucilan nih....

    muahahaha...

    :p

    ReplyDelete
  10. hehehe~

    transformers..(sambil nyanyi2 lagu tema)

    ReplyDelete
  11. pssst... aima mcm megan fox kalo die tak bertudung... serius... aku tak tipu... hehehe..

    ReplyDelete
  12. Megan Fox lelaki dowh!

    gila tak?

    ReplyDelete
  13. keasyikan urban adalah lagi molek dpd dia taruk keasyikan bandar..

    T__T

    ReplyDelete
  14. gamai giler smpi sebelass...!


    oit...da boleh komen dh..
    apehal nth xleh embedded bawah lak..

    ReplyDelete
  15. jard....jgnlah dedahkan rahsier kechantekan i...malu ler...hihihihihi :P

    ReplyDelete
  16. to jard: aku baru google pics megan fox...samelah!!!nape dia tiru aku...hahahahaha :P

    ReplyDelete
  17. terbaik lah transformers!!!!!

    ReplyDelete
  18. keasyikan urban?...erk...

    ps...siapa megan fox?

    ReplyDelete
  19. mane video pelita nasi kandar?

    ReplyDelete
  20. aku saspek menatang keasyikan urban ni terpacak kat pavillion kot?gila kentang translasi.

    ReplyDelete
  21. part tahan kucil tu mmg real..tp gua minat yang subtitle tu..ada ke keasyikan urban?hahaha..

    ReplyDelete
  22. eh nasib baik 'keasyikan urban'.
    bukan translate jadi 'keghairahan urban'

    dan nasib baik "Ahh.. Megan Fox..."
    bukan "Ahh.. The Fallen..."
    songsang.

    ReplyDelete
  23. hihi

    xurban langsung papan tanda

    ReplyDelete
  24. aim-a - bila2 gua suka. projek Budak Kelantan dulu dua puluh. rekod!

    mrblind - pehh!! lima?? mail kerbau tu...!! hahahaha...!!

    hanie - lu ingat org rebel tak berak kencing ke??

    cik zura - ntah. nombor ke abjad. gua lupa..

    famia - lu kata ni laa baru gua dengar. biar betul!

    yanie - lu dah ada laki sok2 lu tau la.. hahaha..!!

    chaireel - gua penaip. hahahaha..!!

    apei - bagus2.. takyah sapot yahudi.

    friha - tak.

    tasikmerah - apesal komeng2 lu bulih kasi gua takut aa?? cilakak~

    ReplyDelete
  25. sharip - tapi gua menten cool je. hahahaha....!!

    zara - elehh.. tajuk pun tak tau.. wat2 nyanyi plak..

    jard - gua tak minat pun cik megan. hahahahaha..!!

    yob - gila laa kalu betul.

    jirah - urban tu apa..?? bkn yg putih2 atas kepala tu ke??

    inn - baru sebelas.. plan asal doploh. okeh bebeh!! gua komeng sampai muntah!

    aim-a - lain kali lu sembang kat sini lagi gua sepak!

    aloy - tak tau baik diam!

    bias - baik.. baik..!!

    patung - jawab laa weh. lu kan cekgu bahasa...!

    ReplyDelete
  26. singular - takde... video chez nyanyi ada laa..

    fievelski - a'ah. betul. lu kaki kat situ kan??

    sutera - gua makan pokkon. kentang takde.

    asun - jadi real lah lu ni pesen ahli perniagaan lorong haji taib??

    izreena - gua dengar citer li ni pun pesen into gak scene songsang2.. betul ke?? hahahhaaa...!!

    tune - macamana lu ukur tahap keurbanan??

    zul - bukan... dalam jamban pun bukan.

    ReplyDelete
  27. Paiseh Paiseh...

    gua ingat lu buleh karang sajak "keasyikan Urban" sepam la...layann wehh

    ReplyDelete
  28. kau ambik liquid pastu kau betulkan balik
    papan infomasi tu,kalau tak nanti
    ramai lagi lelaki kacak yang akan
    tertawakan dia...kesian

    ReplyDelete
  29. paiseh:aisehman.lama gila utk aku reply komen ini. takdela kaki kat situ sgt

    ReplyDelete