June 10, 2009

Pergi Atau Mati?

Amanat Dari Orang2 Atas :

tarikh : 3/10/09 (check-in,tengah hari) - 4/10/09 (check-out)

tempat : PD

kos : rm100-RM200 (per head) , RM300 (per family) <--bajet kasar : untuk penginapan,BBQ,doorgift, hadiah. : masa makan lain-lain tanggungan sendiri. tolong war-warkan kat blog sebab kita nak tengok berapa ramai boleh join gath ni,dan utk buat bajet yang lebih telus.lagipun,tak ramai kot pemblog lain yang berfesbuk kan? thankies! C:




.....................................................




Apa gile tulis huru hara lagu tuh. Tak menarik langsung. Patut laa tak naik2 angka peserta.
Kasi laa pelaris sket. Baca ayat seribu dinar ke.
Tak habis belajar Pengurusan Multimedia ni gua syak.
Promosi biar laa chare2 sket dak?
Macam ni...contoh sahaja ye.


Jangan banyak kompelin. Gua buat malas2 je nih.
Kang banyak pulak kompeni advertisi cari gua.


Sila kelik bandana lebih kurang tu untuk ke fesbuk PBB dan mendaftar.
Yang takde fesbuk bulih rojer2 gua.
Kalu gua kutuk lu takde fesbuk, jangan kecit ati pula.





*NPGK, agak2 elaun gua bulih naik x?

34 comments:

  1. 1st..
    fesbuk = facebook? ok ok ok gua ada

    ReplyDelete
  2. mahal gile bai. boleh tahan tercekik darah gua.

    ReplyDelete
  3. pergi atau mati atau pergi mati???
    gua tengah cari sponsor...
    dapat kalu gua pergi...

    ReplyDelete
  4. kl pergi..buleh mati ke?
    hahahahaaha..

    ~bila lak wa nk up pesan penaja nih..huhuhu

    ReplyDelete
  5. lu sponsor wa weh..
    wa kan cucu lu..
    leh la atok..
    nnt leh kita men simbah² air sama²..hahaha

    ReplyDelete
  6. seh, lu org pergi la... gua pesen pemalu. kalau gua pergi pun, gua akan menyorok balik2 pasir.


    .

    ReplyDelete
  7. cantik tulisan kt flyers tu.

    aku suke.

    :)

    ReplyDelete
  8. cantik bground poster tu..heheheheh

    ReplyDelete
  9. cilakak..berseni jugak lu ni..

    ReplyDelete
  10. kau bajet buat mcm ni NPGK nk naik kan elaun kau?
    mimpi wehh!


    ahaha~

    ReplyDelete
  11. hahahahaha...abg paiseh dah laa hensem..pandai buat poster pulak..owwwwww..hahahhahah :P

    bendahuruhara.. harge x dek discount ka???...hihihihi :P

    ReplyDelete
  12. gila ar lu seh.
    master photoshop ni.

    ReplyDelete
  13. oho..master ke??nnt leh la nk mntk tlg designkn kad kawin..huhuhu..bole?

    ReplyDelete
  14. ni dah kasi k0men byk2 kat belog lu ni...xkan xde diskaun kot ;p...

    ReplyDelete
  15. weh seni-seni gak aperhal tulisan jawa lu pakai?

    ReplyDelete
  16. knape mesti pd weyh?? knape?? knape??
    WHYYYYYYYYYYYYY??

    ReplyDelete
  17. lu tak tido mlm td ni rupanye kejer lu...
    hehehehe....
    boley tahan lah...
    gua bagi B+...
    hahaha.

    ReplyDelete
  18. best nih...pi lepas raya...
    leh kumpul duit raya dalam tabung tin biskut meri.....[dalam hati nak ajak DAK HANIE...yea yea....]** tepuk tangan

    ada ker orang nak kasi duit raya kat aku ni paiseh...aku nih dah kira leh jadi mak budak dah...

    ahhahhaha

    ReplyDelete
  19. hahhahah taste ko not bad la
    advertisi company xcari ko cari ko buat apa?

    ReplyDelete
  20. perhimpunan haram apa ni bai?

    dapat tshirt free tak?

    ReplyDelete
  21. menarik nie? kena lah shopping seluar merah nie gamak nyer?

    ReplyDelete
  22. Rozita - sila juin PBB kalu taknak mati. hahahahaa.!!

    famia - berbaloi2 lah. duduk hotel woo!!

    jo - lu kumpul lima puluh sebulan dr skang pun sempat lagi la.. kalut!

    haNie - mati kutu atas pale lu. hahaha..!! sila konfemkan diri. maseh.

    Liliyuli - ceh. time2 gini laa baru nak ngaku. cilakak!

    tasikmerah - molek la. gua bulih tlg timbus. hahaha..!! bawak MC ngan abg bulu laa..

    macha - gampit lu...! gua dah buat. takut kna pelempang NPGK kalu aplod.hahahahaa..!

    nuyuljana - suka kalu sila register je. heh!!

    yAnN - a'ah. mcm tuan dia jugak. hahahahaa..!!

    mrblind - merketing brader. hahahahaa..!!

    ReplyDelete
  23. lampu neon - jemput lah. sila daftar ye.

    ubi - bakat bakat juga. mari laa woi. hahahaha..!!

    Jirah - ape gua kesah. gua yg jaga akaun. hakhakhakhak..!! jangan dulu. gua ada banner. nnt lu letak kat header.

    aim-a - jgn mencarut byk. sila kompom kan diri.

    k.e.r.i. - master tak master. sila register. bulih??

    yAnN - eceh. kuar juga bab sensitip tu. haih!!

    f R i h A - sila register dulu untuk nego rege dengan presidente.

    apei - jawa kah?? gua ingat huruf siam. apa2 hal lu pun wajib pegi. hahahahaa..!!

    mamma mia - apa salah PD?? err.. sila register ye. aci x aci x kire.

    periperi - gua tido lah. lu dh kompom folow kan??

    ReplyDelete
  24. Basuh Baju - ramai pula nak jadi cekgu. hmm.. sila register ye cekgu!

    yAN!e - ada2.. tp lu pun kna kasi duit raya juga lah. sila register ye!

    xuen - buat kerja lah. nak ikut tak ni?? register ye.

    abampit - hahahaha...!! lu kowtim laa sama puan sri presiden. jemput juin ye..!

    singular - aahhh! nak subuh baru lu balik... cilakak!

    bias - kenapa merah?? kenapa???? ahh..!! lu pun wajib juga. ajak geng paradoks ye!

    ReplyDelete
  25. oh.. kaw lah yang buat poster ni eh. hodoh betul tulisan keling
    hahahahahahha

    ReplyDelete
  26. aku xde fesbuk..
    tp aku ade muke
    bak ar aku nk tepek kt muke aku~

    ReplyDelete
  27. @izreena
    terima kasih kerana jujur. aku tak sampai hati..
    hahaha

    ReplyDelete
  28. ni ada kategori pesta buih dok?

    ReplyDelete