June 4, 2009

Laporan Langsung Dari Peranchis

Menjelang separuh akhir Kejohanan Tenis Terbuka Peranchis (orang kampung gua panggil Rolland Garros je) hari ni, mood gua nak follow makin turun. Semua makwe2 yang gua sapot dah tak berapa pandai nak pukul bola.




Cik Maria Sharapova.
Dah glemer seantero. Pernah jadi nombor satu. Tapi dek 10 bulan tak main sebab kena gigit pacat kat bahu, terus down sampai 121. Ingat bulih buat kambek. Gua hampa. Kalah pusingan 4.




Cik Anna Ivanovic
Peminat gua nombor satu. hahaha..! Wajah ada ala Melayu Kampung Tebakang. Main pun ala Melayu jugak. Pernah jadi nombor satu. Seminggu. Pastu jatuh tak naik2. Sampai pusingan 3 sahaja.




Adik Michelle Larcher De Brito
Baru nam belas tahun. Media massa duk pung pang pung pang kata bulih pegi jauh. Tapi jauh takat 3 kali pusing jugak. Takpe. Gua sanggup tunggu lagi 3 4 tahun bila dah masak.





Adik Sorana Cirstea
Baru lapan belas. Lisa Surihani versi gagah. Harapan akhir gua untuk tengok ke final. Hampa juga. Kalah suku akhir semalam sebab lawan wanita-ada-muscle-ketul2-kalah-gua.





Cik Daniela Hantuchova
Last2 baru gua teringat. Gua belek2 rekod rupanya tak juin sebab tak pass ujian kecerdasan KPLI Pendidikan Jasmani. Walaupun nama ada hantu, tapi rupa tak hantu langsung. Feveret Singular.




Tapi gua ada juga nak hepi sikit...
Sebab beliau ni kalah juga.
Kalu tak, tobat gua rela tengok Macam-Macam Aznil dari tengok tenis.


"Ko rasa kalu kasi minah ni kat Drogba, Drogba nak tak??" Singular.




.........................................




Pagi karang FahrinSamat ajak main tenis.
Dah kemaruk gua tengok duk pukul2 bola kat dinding. Raket gua sipi2 je nak baham kipas. Perut gua kecut2. On je lah.
Deal pukul tujuh! No hal..~! Bab2 sukan jangan nak dolak dalik ngan gua. hahahahaa...~




Tapi...
Apehal dah 4:30 pagi, gua duk ralit lagi buat entry ni??










*kategori laki? apa.. ingat gua gay ke?

39 comments:

  1. ko tak gay............ cuma jual mahal.. ahaha..

    ReplyDelete
  2. apersal lu sebut nama awek gua (lisa surihani)?

    ReplyDelete
  3. ko tak gay ke? jom deting ... hihihi :P

    ReplyDelete
  4. tengok jangan lupa lirik je la nyah oi..hahaha!

    ReplyDelete
  5. skang pk0l 9...apsal la ku d0k melekat kat bl0g ni lagi...tid0 lagi bagus...

    ReplyDelete
  6. eh??? btoi ka lu tak gay beb??? apsal lu bitaw jari lu runcing halus mulus arh?!?! wa sampai skang takbley lopa ayat2 lu tu!! huhuhu...baek lu ngaku beb!!!

    ReplyDelete
  7. ehh... lu kan gud gay.
    kan?
    kan?
    kan?


    hahahahahha.

    ReplyDelete
  8. takkan sebab MU kalah lu dah berpaling tadah ke tenis pulak..hahaha

    ReplyDelete
  9. uiks bro~
    ramai nyer awek lu
    tamak tol =p

    ReplyDelete
  10. aisehh...sbb tu aku xleh komen psl derang. sbb aku bkn lesbi.

    wahahhahahahah


    -aku suka robin soderling. pukul bola laju gile babas. nadal pon terpaksa berhempas pulas dgn dia smpi kalah. hahahha-

    ReplyDelete
  11. ah..lu...
    kemain lagi...
    pilih yang putih-putih je...
    adik-beradik william tuh lu x mau pulak..
    cis..

    ReplyDelete
  12. gmbr wa..mana??
    hahahahaha!!

    ReplyDelete
  13. mungkin awek drogba no15 pn. lu pe tau wahahahha.

    teringat lagi. bdak2 laki kelas/uni aku suke no tgk maria. bkn sbb nak tgk tenis. just teruje dgr die "uh! ah! ahhhh!" kat court. celake. stim r tu. isk

    ReplyDelete
  14. Gua sanggup tunggu lagi 3 4 tahun bila dah masak.

    masak? kau ingat dia lauk pe? ahah.

    ReplyDelete
  15. aku syak ko ade banyak lagi gambor pemain tenis pompuan dari sudut lain kan?kan? haha..

    ReplyDelete
  16. aku baru perasan semalam muka pompuan main tenis tu macam bekas awek aku..

    ReplyDelete
  17. lu bakal gay....hahahahaa!!

    ReplyDelete
  18. xpe je gay...aku suke...hahahha

    ReplyDelete
  19. sanggup tunggu masak
    hampeh lu paiseh

    tengok tenis ada makna

    ko bukan gay tapi homoseks
    kan? kan?

    ReplyDelete
  20. ah lu...
    lu bukan tau pun pasal tennis2 nie kan??
    lu suka tengok diorang main pakai skirt pendek...
    kalau lu suka sukan nie..
    naper takde pemain lelaki yang lu minat...
    ahhh blah lu...

    ReplyDelete
  21. sharapova tu main bising la.
    annoying siak.

    lisa surihani tu aku baru jumpe la.
    hahaha.

    bgus jugak ko punye laporan langsung ni.

    ReplyDelete
  22. mantap awek2 lu...
    pic yg last sekali tu pun awek lu ker?
    hahhahha

    ReplyDelete
  23. pehh..aku betul2 ingt kau gay!

    ahaha~

    ReplyDelete
  24. Mase akak aku g daftar baby die aritu de sowg akak tu dftr name anak die -DINARA SAFINA-. LOL!(sape yg xkenai minah ni boley gugel yer)

    Tapi tu boley thn lg,ade gak bunyi Melayu,yg sowg name anak murid die tu ERIK CANTONA!~hakhak!

    ReplyDelete
  25. Time-time dinihari tu lu mmg mula banyak berkhayal!...jgn sampai basah sudah..

    ReplyDelete
  26. hahah pekataan gay yg kecik kat bawah tu gak drg layan kan... apedah! lain kali hang x pyg tulis entri panjang2 upload2 gamba, tulis pekataan gay pn da cukup :p

    ReplyDelete
  27. i simpati. kenapa kecenderungan s**s yu jadi perbualan di sini.


    tapi yu tak kesah kut,muahahaha

    ReplyDelete
  28. dari atas mang body cam drogba gile taff..
    uish ade lg mu dop boh..sania mirza tp anna kournikova pon lawa jgk

    ReplyDelete
  29. nasib baik noor afida ayu ader minat yang samer nge lu

    ReplyDelete
  30. Jard - betul betul.. eh.. tak betul. eh. betul2.. eh.. tak..

    apei - ala.. takkan tu pun nak jeles brader..

    aim-a - kalu tak gay tak semestinya biluh gi deting sewenang2..

    Liliyuli - dah byk nyah masuk.. tak kose.. hahahahahaaa~

    sharamli - pukul semilan gua bangun tutup jam. hahahahaa~

    tipah - wei wei..! indon kerja kontrek pun jari bulih cantik pe.. pakai sarung tangan. hahahahaa~

    periperi - gua siku jugak tulang rusuklu ni kang~

    mrblind - woi woi.. musim bola dah abis la..!

    Q.e.M.a - bukan tamak. rezeki. hahahahaa~

    fafarafa - ahaha. baguh2.. lu memang gadis. hahahaha...!

    ReplyDelete
  31. jo - citarasa kena tinggi weyh. hahahahha..!

    haNie - beruang kat sarkas.. tak main tenis. hahahahhaa...!!!


    sol - merekalah laki2 sejati. sila buat calon. hahahaa..~

    kecik - buah lah.. putik2 tak sedap. hahahhaha..!

    Penyubiru - normal laa brader.. shot terbaik gua simpan. nak tengok sila bayar. hahahahhaaa..!!

    blokdrive - bekas apa?? bekas tapewer awek lu?? hahahhaa..!!

    ierma - nak rotan ke cemeti??

    Inn - woi woi..! reti baca x??

    abangpit - makwe gua jugak tu.. dah tak terer langsung skang. gua rijek. hahahahahaa...!

    xuen - woi woi.. apa kaitan tenis ngan sex plak nih..????

    ReplyDelete
  32. sayanghasni - sebab tenis wanita ada x-factor. tau??? hahahahaha...~

    macha - bising tu utk senaman vokal. lu apa tau? hahahaha..~

    yaN!e - yg last skali tu bukan awek.. itu gorila. hahahaha..!!

    Jirah - woi woi..!! betul nak kena santau nih..!

    jane doe - lu pun sama dengan jugak. nama wanzaimah molek2 duk pakai jane doe ni pehal?? hahahahahaha...~

    Hidemichi - ni bukan khayal. ni laporan. dan tanpa kebasahan. hahahaha..!!

    YobSumo - tu la.. bab2 keji gak diorg ni concern. hampeh!!

    azie - gua cool je. bulih pahala. hahahaha..!

    acece - sania mirza muka hindu. anna dah pencen. gua tak into mana. porno. hahaha..!!

    asang - lu tak minat? kodi. hahahahahaa...!!

    ReplyDelete
  33. aritu lu cakap lu gey.. bukan ke?

    ReplyDelete
  34. gua setia bai ngan martina hingis.. haha

    ReplyDelete
  35. nice blog. keep it up

    Ada mcm spam x? hehehe

    aku igt sharapova ngn shevchenko adik beradik. Bukan eh?

    ReplyDelete
  36. aloy - bukan. tu syaitan.

    abampit - kalu asik kalah goyang juga brader. hahahahaa..~

    xull - apa spam2?? nak kena lempang?? hahahaha~ mereka bukan adik beradik.. sedara juah je..

    ReplyDelete
  37. hantuchova minat gua la. gua je yg dah berpunya.

    ReplyDelete
  38. singular - berusahalah jadi Boeing Air Asia~

    ReplyDelete