June 30, 2009

Benda Baik Memang Patut Dikongsi... Kan? Kan??




Gua syak ramai lagi yang tingin nak tengok filem paling rangup tahun ni...TRANSFORMERS2.

Ntah macamana tadi gua lompat2 laman sesawang jumpa link baek punye nih. Free2 je bulih tengok weyh...!! Tetiba gua rasa rugi seploh duit.Tak payah nak booking2 online. Beratur beli tiket panggung pun tak payah. DVD cetak rompak? Pun bukan. Gambo tengkorak manusia bergerak situ sini buat mende dak?? Ni real punya laa. Gambor pun sebutir2 dia punya jelas.

Ahh..! Gua bukan reti nak promote panjang2. Bukan lu orang bayar nak bayar kat gua pun. Tapi kalu ada nak belanje ciskek sepotong dua tu, bulih bikin gua terharu juga.
Nak menonton, lu orang klik je link ajaib nih...


http://www.trueoutstream/movies/new/june/transformers2/watch/SkU8q-Kd22I/link.html?data=MjYxNTU5&t=0








*TAHNIAH kepada sape2 yang dah menonton. kalu sedap kabor kat gua. kalu tak sedap repot kat Maikel Bay.
**sori kalu gua tak reply komeng dua tiga hari ni. takdak ekses. gua dah tak keje.

24 comments:

  1. ni transformer 3..lu dah salah link..

    ReplyDelete
  2. hahahaha..

    tu transformer time gua blajar Fizik Tingkatan 4 dgn 5~

    hahaha~

    ReplyDelete
  3. gua baru je bikin cheese cake aritu.
    kalo lu tak malu lu mintaklah.

    ReplyDelete
  4. tak nak click!!!!!
    aku nak tengok kat wayang gak!!!!

    ReplyDelete
  5. aku dah tengok 2 kali..
    aku klik yay aku dah jemu tengok..
    dh 20 tahun aku tengok

    ReplyDelete
  6. owh,seb baek aku xg tgk lg kat wayang..kalo x nnt rugi je 10hengget

    *ko da xkeje??mimpi ko aritu jd kenyataan ke?hahaha

    ReplyDelete
  7. aku x minat pulak cerita transformers...

    pasal tak keje?

    ReplyDelete
  8. MEMANG RANGGUP.TAMBAH2 TANG PART OPTIMUS PRIME MATI..MEROBEK HATI KU.KALAH NONTON INDUSTAN.PART PLING BEST TANG HERO MARBELES TUH TRY IDUPKAN OPTIMUS PRIME..NGANCAM DUDE

    ReplyDelete
  9. syi yal jer..
    sian gua. berjaye ditipu oleh lu..

    ReplyDelete
  10. aku mengambil langkah yg bernas dgn cara baca komen2 dulu sebelum klik link tu..

    agagag~

    ReplyDelete
  11. chait!

    link kt blog ko ni penuh dgn tipu daya!

    ReplyDelete
  12. oooooooooooooooooo.......sungguh jelas sekali :D

    ReplyDelete
  13. hahahhahahah..
    bungokkkkk..mati2 aku cayee..
    cessss~~

    ReplyDelete
  14. baik lg kl lu belanje wa....
    hahahha!!

    ReplyDelete
  15. aku rase link ko tak pnah btol...
    lu mmg ciskek tahap gaban la paiseh!

    oh yg hrtu aku tak hbs kasi tau, kat KL ni ade 2 kg je, kg baru ngan kg pandan... ko tau tesco ampang? ha kat situlah kg pandan dalam... harap maklum...

    ReplyDelete
  16. cilakak lu...
    wa tertipu sipi2....

    hahahhaha....dengan kadar kekonfidenan wa nak layan transformers secara free....tgk2 wa terlayan gambo pencawang letrik....kekekkeke

    ReplyDelete
  17. nasib gua dak it.
    boleh trace lu punya muslihat.
    haha

    ReplyDelete
  18. mugi sabar mugi...
    sabar....
    mengucap banyak2~

    pesan seseorang yang aku tak tahu siapa kerana sudah naik syeh dengan tangan menjulang parang!

    ReplyDelete
  19. dua kali aku pie semua fully book aku tak tengok lagi nie....online book masa lak tak kena waduh musti mau tengok nie

    ReplyDelete
  20. pasieh.
    kau memang nak kena!

    ReplyDelete