July 16, 2009

Ada Orang Hantar Toyol Umah Gua ke??

.


Minggu ni giliran gua keje petang.
Biasanya ruang istimewa waktu pagi, gua bantai tido sampai tak larat nak tutup mata.

Tapi ari ni, belum 9:30 pagi gua dah tekejut. Takleh nak tido.
Celaka. Menatang mana duk gigit tetek gua.
Pedih!

31 comments:

  1. Biasanya ruang istimewa waktu pagi, gua bantai tido sampai tak larat nak tutup mata - mcm cipetttt ayat lu!



    umah lu sepah2 byk tikus..
    tikus tu gigit bagi warning.


    hahaha.

    ReplyDelete
  2. ade yg intrested dgn part of body kamu rupenye..walaupon ianya bukan manusia...

    ReplyDelete
  3. tido pakai baju la...
    takyah seksi sangat...

    seb bek suar pakai~

    haha~

    ReplyDelete
  4. hahahaha~

    aku mmg gelak gila skang nih~

    hahahaa~

    aku syak himawari yg buat, sebab aritu dia buat camtu pada sin chan~ hahahahahaha~

    ReplyDelete
  5. pasni..sure ko jd mcm pamela anderson..
    xyah plastic surgery..
    muahahahahaha!!

    ReplyDelete
  6. ader jgk yg berkenan kt tetek lu

    ReplyDelete
  7. ada susu kutttt...hahahaha!!

    ReplyDelete
  8. sib baik dia tak cakap mcm ni lom geget lu nyer tetek....

    "abg paiseh....nak NENEN....."


    hahhahhaha

    ReplyDelete
  9. kalau dgn pamela anderson, u menang eh?ahahha

    ReplyDelete
  10. lu dah jadi hantu kopek la woi..

    ReplyDelete
  11. ulat tu msti ulat jntn. dia igt hg pompuan kot. tu dia geget. kah kah.. pas geget die ludah ptuih ptuih!! ulat tu kata, awat payau? rata pulak tu. =p

    ReplyDelete
  12. weh..x phm r..
    "gua bantai tido sampai tak larat nak tutup mata"
    bukan tido tu mmg tutup mata ke?

    ReplyDelete
  13. hahahhahahah~~~!!! adoiii...(gelak2 smpi kuar air mate ni weihhh)


    hantu tetek kot??!!! hantu tetek tu cari lu nape ni??? msti die bekenan kot kat tetek lu:(( wakakkaaka.....!!!!

    ReplyDelete
  14. tu la...separuh bogel lagi..kan dah kena...hahaha

    ReplyDelete
  15. jgn2 tetek nk besor sebelah kot...
    hehheheheh...

    ReplyDelete
  16. kasi up gambo tengok boleh pegi ke tak bole pegi. haha

    ReplyDelete
  17. eleh...
    terangsang la tu....

    ReplyDelete
  18. pink tak pink tak?

    ReplyDelete
  19. periperi - sindrom tikus dah pupus kat umah gua.

    dashing - kan baik kalau ada makwe suka...

    mugiwara - tak juga. gua pakai pelikat.

    zara - muka gua ada gaya sinchan ke??

    hanie - sebelah woi!! sebelah..!!

    keri - lu tadek ke??

    hasan - harapnya begitu lah. hahahhaa~

    ierma - nape? lu punye tak cukup ke??

    yanie - sape dia?? lu tau ke..??

    abampit - hantu susu cun tak??

    ReplyDelete
  20. chromosome - h.a.i lah!

    azie - x payah. lawan lu je. hahahaha..!!

    friha - ni variasi nama dia. hahahaha..!!

    mrblind - lu xpe la.. dah biasa kena. hahaha..!!

    mamma mia - cis..cis.!! mana lu tau ulat??

    citahrudin - ah. leceh laa gua nak ekspelin.

    sharamli - lu pikir laa sdiri. hahaha.!!

    misfatin - sesat tu gua syak. esok2 gua tunjuk jalan gi umah lu. nak?

    liliyuli - xpe. lampu tutup.

    patung - kucing pun tau ido malam laa..

    ReplyDelete
  21. anonym - igt gua ni pesen paralimpik ke??

    semut - ini bukan belog lucah! hahahhaa~

    atiqah - lu pun kena ke..?

    bias - tak. pakai simis je.

    jo - pedih weyh!! nak terangsang celah mana??

    luffy - sakit laa woi!

    dark ray - tak. hitam.

    ReplyDelete
  22. aku x pk die sesat bro.klu lu tnjk umah aku pun mybe die xnak! sbb sama jantina.tu psl die pg umah lu.dok usha2 lu punye tetek:((

    nape part ni aku rs nk kuar air mata?? terharu?kesian?

    ReplyDelete