July 28, 2009

Aliff, Jangan Mintak Apa2 Royalti Kat Gua

.


Aritu gua ada cerita gua bulih sorang lagi anak buah.
Nombor empat.
Laki2. Hensem. Sebijik macam pakcik dia.
Malam tadi gua tanya papa dia a.k.a brader gua, bubuh nama apa.
Memang brader gua ada baca ini belog.
Tapi memang tak asuk akalan langsung nak kasi nama ikut komen entry aritu.


ALIfF MIKAIL BIN MOHD HARIF.
Cilakak lu mrblind!!
Gua harap, kalu jadi blogger pun biarlaa yang agama2.
Lagi warak dari brader aliff mikail original pun takpe.












*gua baru dapat tahu ada nama lain utk anak buah gua tu. mana satu betul gua xtau.

**ada brader nak kompelin pasal MYVI vs Persona. ada nak sokong gua tak? meh serang asang!

18 comments:

  1. comel la baby tu..pinjam bulih? hahaha

    ReplyDelete
  2. lambat tul loading kotak komen ni. btw, ai rasa kak TM cakap betul ah. baby tu mcm jaundis je.

    tapi pipi dia memang meriah utk dicium,muahaha..comel:-)

    ReplyDelete
  3. berapa hari ni...?

    kena jemur kat matahari satu atau dua jam...pagi2 la...elak sakit kuning...

    ReplyDelete
  4. nape xleh nama aliff mikail? nk kene siasat ni (kata2 org ketinggalan tamadun)

    ReplyDelete
  5. sedap2 aliff mikail..
    nyum2~~

    ReplyDelete
  6. nak tau jaundis ke tak, kena tengok kat mata putih dan dan kulit dia.

    nak jemur boleh tapi sebelum kol 10 dan kena tutup mata dan private part baby.

    sekian info~

    baby tu comel!!!

    ReplyDelete
  7. baby n0 brapa?laki ke p0mpuan..da letak nma?

    b0leh kn tny?xsalah kn?

    ReplyDelete
  8. ramai btol doktor baca blog lu..jenis kawan budak budak pandai..gua cemburu!

    ReplyDelete
  9. mustila sokong lu.. kata geng ;)

    ReplyDelete
  10. tasikmerah - gua ingat lu mencarut. dah gugel baru gua tau jaudis tu apa..

    liliyuli - ambik lah. ada kat kg kedai buluh nu.

    azie - tak jaundis tak baby la. hahahaa..!!

    patung - itu gambar hari kedua. fresh sgt lagi. hahaha..!!

    keri - abih tu. lu nak ba? ta? tha??

    Masy - siasat laa utk lebih cerita.

    sharip - aliff mikail = biro agama-agama PBB. kenal??

    naddy - cmne nak tengok mata? asik pejam je~

    bias - sape kiut? gua..?? masey~

    haramli - tanya lah. jangan sampai gua anto santau dh le.

    pidosamat - mana gua tau budak2 tu pandai ke x. ntah2 pandai2 buat pandai je~ hahahahaa..!!

    friha - ahahahaa.. dh agak da. ada problem lagi ke baby lu??

    assam - lu cari pasal kan? hahahahaa..~

    ReplyDelete
  11. ada beran letak sempena nama gua ar..
    sempoi beb..

    ReplyDelete
  12. alahai....
    memang hensem besar sok nih....

    hensem mcm lu ker paiseh?

    hahhaha tempek kat sini gambar lu masa kecik nak nengok.....kekkekke~

    ReplyDelete
  13. berkerut2 budak itu dibuatnya.
    apa lu buat kat dia?

    ReplyDelete
  14. saudagar garam - rebel sangat nama lu. ksian dia~

    yanie - tempek lu punya dulu laa kalu brani. hahaha..

    famia - gua ambik gambor je. biasa laa.. baru keluar. blom kenal kamera.

    ReplyDelete