July 11, 2009

Memang Sedap2 Melepak Kalu Petang2 Duk Kat Port Kapal Layar

.


Sepetang di Tanjung, Kuala Terengganu...


Sidek : Mu nak jupe Jamal wat mende?

Gua : Nak tanya kete aku. Enjin aku bebunyi la.

Sidek : Kalu tak bunyi nak jalan macamana??

Gua : *eksesais lengan...

Sidek : Kete aku ada problem jugak.

Gua : Bakpe kete mu? Injin jugak ke??

Sidek : Minyak abis sokmo. Aku isi2.. abis. Isi2.. abis. Abis duit isi minyak je...





Petang tu Sidek makan kerusi.

15 comments:

  1. tu yg gua heran..tak makan lapo..dah makan kenyang la puluoookkkk...

    ReplyDelete
  2. minyak masak kat rumah aku pun macam tu...heran kan?

    ReplyDelete
  3. eksesais lengan nak angkat kusi?

    ReplyDelete
  4. lu patut kasi sidek makan meja sekali.. baru puas hati..

    ReplyDelete
  5. sedap tak kerusi tu sidek? wakakakak!

    ReplyDelete
  6. aisey...kereta aku punya roda pun berpusing lah...

    ReplyDelete
  7. eh,itu ari gua masuk kontest lu menang tak ha??

    ReplyDelete
  8. hahaha~

    apakah?!

    LOL!

    motor lah lagi syiok~

    ReplyDelete
  9. wa stomek - try lu makan angin pulak..

    patung - umah lu ada minyak masak..???

    sharamli - nak suap kerusi..

    abampit - kerusi pun blom abis makan.. satu2 laa brader.

    chempaka - nape? lu pun nak try??

    naDDy - a'ah. cecah sos kopok lekow..

    bias - roda mana tak berpusing?

    enAda - semua kalah! hahahahaha~

    zara - sidek dah pecen bermotor..

    i-sya - gapo..?

    ReplyDelete
  10. samala:( isi myk abis...isi myk abis... isi2 lg abis jgk...:P:P

    ReplyDelete
  11. tu la pasal ...my persona baby pon sudah buat hal.. geram btol!

    ReplyDelete
  12. mizfatin - try lu jangan isi plak. gua dah try aritu.. tak jadi.

    friha - eyp..! apa problem..??

    ReplyDelete
  13. dia sudah ada bunyi mcm keta umo 10 tahun, padahal tuan dia drive lemah-lembot ja pon..haih..tu yg geram sgt tu...

    ReplyDelete