July 29, 2009

Mari Mengurus Pasukan Sepak Bola

.


Err.. pembaca wanita bulih ke www.myresepi.net yang lebih feminin.






Rekod gua sepanjang berkecimpung dalam bidang pengurusan bola sepak antarabangsa :


CM 2000 - FM 2008 :

- 28 kali Juara Serie A (AC Milan, Lazio, Roma, Napoli, Reggina, Bari)

- 18 kali Juara Liga Perdana Inggeris (Manchester United, Manchester City, Newcastle United, Leeds United, Norwich City, Swindon Town)

- 8 kali Juara Liga Sepanyol (Barcelona, Real Sociedad, Villareal)

- 35 kali Juara Liga Eropah.

- 16 kali Juara Piala UEFA.

- 22 kali Juara Kelab2 Dunia.

- 6 kali Juara Piala Dunia (England, Jerman, Holland, Republik Czech)

- 6 kali Juara Kejohanan Eropah (England, Sepanyol, Itali, Macedonia)

- 1 kali kena rijek Universiti.




Fantasy Premierleague 2003 - 2009 :

- Anugerah Pengurus Baru Paling Berjaya 2003

- Juara Liga2 Kecil (8 liga)

- Pasukan Paling Konsisten (2005-2008)

- Pemenang Jersi Paling 'Awesome' (2006-2008)

- Anugerah Pengurus Paling Banyak Mencarut 2009



~Biar statistik berbicara.




.................................................................................




Musim bola dah nak start. Ada 2 3 orang sahabat dah start ajak gua main. Agak2 kalu dah tengok rekod gua ni, berani ke diorang nak pelawa gua lebih kurang?
Walaupun time main bola gua lagi banyak sepak orang, dalam pengurusan gua memang tip top. Alex Ferguson pun main kelab murah2 je dulu weyh!






Line up gua untuk musim baru. Gua cari nama Amri Yahyah takde pulak.
Jangan perlekeh. Gua dah bleh bajet sape yang perform.
Azam gua untuk musim baru.. kurangkan mencarut.






Sape nak join, bulih kontek murid gua yang paling bulih pakai.... incik acece untuk tutorial bahasa Melayu. Beliau memang anti PPSMI. Tak sampai setahun main dah terer.

30 comments:

  1. aku b0la xminat...
    masak2 ni lagik la t0lak tepi..

    ReplyDelete
  2. kalo org pompuan nk join...camno..??
    tp wa x kata wa yg nk join tauuu hahaha!!

    ReplyDelete
  3. paiseh..

    aper kata lepas ni lu letak n3 pasal resepi masak2

    baru la adil dan saksama.....hahahhahah

    ReplyDelete
  4. woi..ada berani main betul-betul la..

    ReplyDelete
  5. aku terus scroll ke tempat komen...hehehe

    ReplyDelete
  6. memang terrer btol....salute la bro

    ReplyDelete
  7. tahnye. cis. takat game ni aku pon boleh.
    lol~

    ReplyDelete
  8. koya molek..
    xpe..angan2 mat jenin~~

    ReplyDelete
  9. hak ala.. ni yg gua panas ni.. nak suruh org join.. league code mana??? takut la tu..

    ReplyDelete
  10. perghh...gua tgk pun tak berani...tp gua ingat nk suruh Rajagopal dtg menuntut dgn lu lah!

    ReplyDelete
  11. gua kurang sokong la lu angkut ferdinand.
    dia tak bulih score. vidic buleh.

    membina tak komen gua?

    macha

    ReplyDelete
  12. oleh sebb lu buat n3 psal bola...
    tahap komen lu dh menurun....
    aweks2 ramai lari.. hehehehe.

    ReplyDelete
  13. haha paiseh belog mu ni byk cewek je melawat..mu xleh cari makan ngan entry begini..hehe..cerita la pengalaman lu bercinta beb..

    aku ngah mencari pencabar2 berbakat, bg league berseri, skrg dlm ASE league kebanyakan update team shj..kita tgk la sape ranking nt

    ReplyDelete
  14. gua paling tak tahan part lu 1 kali kena rijek universiti.

    d_yanz

    ReplyDelete
  15. woi sarung kasut turun padang laa tengok ada beran?

    ReplyDelete
  16. besh game tu..
    wa tak sabar nak layan cataln nie..
    epl..hem wa sokong team yang lawan MU..
    hahahha
    *mati la

    ReplyDelete
  17. bola tu gua main sebelah kaki je...
    apadahal???

    ReplyDelete
  18. sharamli - bola pun x minat lu gua syak. hahaha..!!

    ierma - daftar lah. yg lu buat2 sibuk tanya ni apehal??

    yanie - dah banyak gua punya entry pasal masak2.. x cukup lagi?

    mrblind - lu penah tengok ke manager main skali tengah padang..?

    patung - bagus!

    0 - masey.. lu je tau membodek. hahahaha..!!

    chempaka - cakap bulihla.. try main tengok.. ceroi ke x...

    sharip - kekdah masing2 brader..

    abampit - gua dahpencen nak buat2 league ni. gua juin je.. sila folow link incik acece yg gua kasik.

    jaja - maseh.. pesen pandai bodek juga lu ni~

    ReplyDelete
  19. hidemichi - lu ada kabel ngan Rajagopal ke??

    bias - pomot dulu brader. kang game dah stat baru nak cari geng dh x dan...

    macha - vidic mahal woh! gua dah angkut gallas ganti figueroa. amacam?
    *apehal malas login??

    periperi - memang niat gua. baru rebel. hahahaaa..!!

    acece - xmboh! kang ada yang muntah darah. hahahahaa..!!

    d_yanz - kisah benar tu T_T
    *pesen malas login jugak(?)

    apei - mana ada manager main bola skali brader. hahahaa..!!

    ayampinko - jangan sedih kalu team yg lu sokong tu sume kalah. hahahaha..!!

    zara - seperti yang dibincangkan~

    jo - lu memang tip top bab pung-pang-pung-pang neh!


    stingray - takde. dia jadi guru menari skang...

    ReplyDelete
  20. gua dh masuk dh pun liga tu.. lu tunggu je laa.. hahaha..

    ReplyDelete
  21. hebat tu...nak jadi anak murid lu la...

    ReplyDelete
  22. lu kasi tendang alex...lu amik tmpt dia..

    ReplyDelete
  23. TerBaek wok!gilelah...gegar beb tngk senarai lu!

    ReplyDelete
  24. paiseh... bak mai pswd uitm... wa nak join...

    ReplyDelete
  25. malas login... silent follower jer.. :P
    d_yanz

    ReplyDelete